Horoskops 11.martam: veiksmīgs laiks, lai īstenotu plānus

Šodien, daudziem smaidīs veiksme nākotnes plānošanā un dažiem to realizācijā, vajadzētu arī parūpēties par veselību, lietojot uzturā pietiekoši daudz dārzeņu un augļu, kas bagāti ar vitamīniem!

Auns

Jūs varat paļauties uz veiksmi, kas jūs pavadīs gan profesionālajā, gan mīlas sfērā. Mēs neizslēdzam jaunus daudzsološus paziņojumus. Tagad jums ir jātur sev rokā visu laiku un nedod brīvību negatīvām emocijām.

Vērsis

Jums vislabāk aiziet ar galvu darbos. Mēģiniet izlauzties šajā dienā ar dažādām sanāksmēm, sarunām un tālruņa zvaniem. Vienkārši nepieskarieties mīļotai. Tagad jūs varat rīkoties ļoti negodīgi pret viņu, un jūsu uzvedība būs ne tikai nesaprotama, bet arī aizskaroša.

Dvīņi

Tagad visticamāk nenotiks kaut kas, kas tevi izslēgs no līdzsvara. Pietiekami ir spēks un enerģija, lai sasniegtu paredzētos mērķus. Laiks ir labvēlīgs gan profesionālām aktivitātēm, gan atpūtai. Tagad neveiksmīgs periods finanšu jautājumu risināšanai. Necenties aizņemties vai aizdot.

Vēzis

Tagad jums ir veiksmīgs laiks profesionālam darbam. Tāpēc, ja jūs cerat uz paaugstinājumu vai algas pielikumu, varat droši doties pie vadības. Un ja pašreizējā darba vieta jums nav piemērota, tad jums vajadzētu meklēt kaut ko citu. Iespējams, ka meklēšana tiks veiksmīgi vainagota.

Lasīt arī: Vitamīns B6, kas aizsargā sieviešu veselību un skaistumu

Lauva

Šajā laika intervālā jūs būsiet ļoti neaizsargāts un varat pakļauties jebkurai ietekmei, tāpēc jums visur ir jābūt ļoti piesardzīgiem. Nemēģiniet rīkoties kā konfliktu ierosinātājs, jo tas var ietekmēt jūsu veselību. Jo mazāk jūs veicat kādas darbības, jo mazāka ir iespēja, ka jums būs jācieš.

Jaunavai

Jums ir nepārtraukti jāpapildina enerģijas rezerves, jo jūsu izmaksas būs augstas. Tāpēc mēģiniet saņemt tik daudz pozitīvu emociju un sazināties tikai ar jaukiem cilvēkiem. Jums ir jādomā par vairāk relaksējošu dzīves ritmu. Ja ir iespēja, tad atvaļinājumu.

Svari

Tagad jūsu emocionālā jutība būs diezgan augsta, tāpēc jūs visapkārt reaģēsiet uz visu. Jums ir jābūt īpaši uzmanīgam ar jaunajām paziņām. Virs jums rodas krāpšanas briesmas. Neuzticieties cilvēkiem, kuri apsola zelta kalnus.

Skorpions

Apstākļu kombinācija padarīs daudzas lietas iespējamas. Tajā pašā laikā pastiprināsies konkurence un pretrunas kolektīvā. Ziņas un pēkšņi notikumi liks jums organizēt un ieiet ātrās reaģēšanas režīmā. Jūs atradīsiet, ka daudz kas ir izkropļots un šķiet nekontrolējams. Stingri izvēlieties vissvarīgākos gadījumus un izpildiet tos pēc kārtas.

Lasīt arī: Atslēga uz vīrieša sirdi, ņemot vērā viņa Zodiaka zīmi

Strēlnieks

Šai dienai ir jāplāno noteiktu lietu skaits un jāatstāj pietiekami daudz laika atpūtai. Darbības vai, gluži pretēji, biznesa partneru bezdarbība var izraisīt nepatiku. Bet nemēģiniet atrast vai pierādīt kaut ko. Ja nav steidzamu darba jautājumu, ņemiet brīvo laiku jūsu personiskajai dzīvei.

Mežāzis

Šoreiz labāk laiku ir veltīt nevis ražošanas problēmām, bet gan mājām un ģimenei. Ja jūs vēl neesat satikuši savu dzīves partneri, iespējams, ka tas notiks tieši tagad. Tikai jums ir nepieciešams tuvāk apskatīt apkārtējos cilvēkus un tos nedrīkst pārāk kritizēt.

Ūdensvīrs

Šo dienu nevar saukt par neveiksmīgu, taču tai būs nepieciešama maksimāla spēku koncentrācija. Pat jaunie jautājumi nav vitāli svarīgi, taču, lai tos atrisinātu, tiem būs nepieciešams daudz laika un enerģijas. Bet kompensācija var būt mīlas attiecības vai jauns romantisks hobijs.

Zivis

Šī diena var dot jums daudz patīkamu mirkļu. Jūs varat iegremdēt sevi kaislības vētrā vai arī peldēt ar mīlestības plūsmu. Lai gan tagad ir izdevīgāks laiks aktīvai izjūtu parādīšanai. Jo vairāk jūs piešķirat maigumu un siltumu, jo vairāk jūs saņemsiet apmaiņā.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment