Horoskops 13. decembrim – saskarsieties ar neprasmi realizēt iespējas!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 13.decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Šajā laikā Auniem vairs nebūs garlaicīgi – notikumi var mainīties ar neiedomājamu ātrumu. Bet ģimenes sfēra kļūs par patīkamu izeju, kas priecēs ar harmoniju attiecībās ar mīļoto.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gadam – var rasties sarežģījumi

Vērsis

Jums būs vairāk brīva laika sev. Lielisks laiks doties iepirkties, apmeklēt interesantu apmācību vai noorganizēt kādu stundu vai divas savam mīļajam hobijam.

Dvīņi

Zvaigznes sola jums veiksmīgi risināt mājokļu jautājumus. Jūs varat droši uzsākt interjera atjaunošanu. Vientuļos Dvīņus gaida romantiska iepazīšanās.

Vēzis

Šīs zīmes pārstāvji savā karjerā saskarsies ar grūtībām. Jums var nākties palikt novēloti darbā. Bet patīkama balva būs negaidīta finansiālā atdeve.

LASI ARĪ: Brīdinājuma horoskops: par ko var pārstāt mīlēt dažādi Zodiaka zīmes pārstāvji

Lauva

Lauvām zvaigznes apsola panākumus un progresu tajos jautājumos, kuros viņi jau sen un bieži vien ir neveiksmīgi. Pašlaik centieni radīs dividendes.

Jaunava

Jūs nedrīkstat saasināt konfliktus personīgajā sfērā – pārmērīgas prasības pret savu mīļoto var sakustināt ģimenes laivu. Vakarā uzmanieties no rutīnas uzdevumiem.

Svari

Svariem ir jācīnās ar konkurentiem. Jums var būt jāatkaujas no smieklīgām tenkām un baumām. Bet zvaigznes iesaka: labākais veids, kā saglabāt mieru un varu, ir droši saglabāt savus noslēpumus.

LASI ARĪ: Kādas briesmas sagaida Zodiaka zīmes 2019.gadā

Skorpions

Ne viss var būt kā plānots. Bet, pirms jūs uzskatāt sevi par neveiksmīgu, paskatīties apkārt sev – zvaigznes ir sagatavojušas tev labu kompensāciju daudzsološu paziņu veidā.

Strēlnieks

Šoreiz veiksmīgi atrisināsies finanšu jautājumi. Veiksme būs jūsu pusē, kas nozīmē, ka jūs varat mazliet riskēt. Bet aizņemties naudu nav tā vērts.

Mežāzis

Zvaigznes priecēs jūs ar patīkamiem ceļojumiem. Tas var būt neplānots darījumu brauciens vai aizraujošs ceļojums, ko organizē draugi. Jebkurā gadījumā nepalaid garām iespēju nedaudz atpūsties.

LASI ARĪ: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvjiem būs iespēja izmēģināt savu roku jaunās jomās. Iedvesma būs pievienota jūsu centieniem. Tātad, viss pārējais ir atkarīgs tikai no neatlaidības un izturības. Galvenais – neesi slinks!

Zivis

Šī diena Zivīm ir brīnišķīgs laiks, lai paziņotu karu pret saviem kompleksiem. Tagad jūs varat tikt galā ar tiem uzdevumiem, kuros jūs pat nevēlaties gūt panākumus.

avots: vedmochka

Leave a Comment