Horoskops 14. maijam – pārskatiet savus plānus!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 14. maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Diena simbolizē ieskatu, apņēmību, nenovēršamību, augstprātību. Pamatojoties uz to, Auns var kļūdīties, pārvērtēt pašcieņu. Neiesaistieties intrigās, domājiet pirms lēmuma pieņemšanas. Neaizmirstiet par radiniekiem – viņi sniegs atbalstu grūtos laikos.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam

Vērsis

Ķermeņa un dvēseles bioķīmisko transformāciju un alķīmijas diena. Šī procesa laikā ķermenī tiek aktivizētas smalkākās enerģijas. Esiet uzmanīgi, jo šodien var aktivizēties visi šarlatāni, dziednieki, melnās maģijas praktizētāji, burvji. Mēģiniet ilgu laiku nepavadīt pārpildītās vietās.

Dvīņi

Diena simbolizē dualitāti. No vienas puses, jūs centīsieties neiejaukties pārāk daudz citu lietās, bet, no otras puses, jūs joprojām vēlēsieties apzināties visas problēmas un kaut kādā veidā ietekmēt situāciju. Neuzņemieties atbildību par citu cilvēku dzīvību. Citas reakcijas, izņemot kairinājumu, negaidiet.

Vēzis

Papildus parastajam grafikam, mājas un darba vietā gaida sabiedriskie pienākumi, kas prasīs daudz laika un pūļu. Iegūtais pielikums var būt īss. Neatstājiet nekādu darbu, pabeidziet to. Izvēlieties mērķi un dodieties uz to, līdz jūs to sasniegsiet.

LASI ARĪ: Kā kļūt veiksmīgam saskaņā ar Zodiaka zīmi

Lauva

Mīlestības attiecībās (gan vīriešiem, gan sievietēm) ir nopietni pārpratumi. Jums trūkst stabilitātes sajūtas. Jautrības un interesanta darbība nav jūsu stils.

Jaunava

Dienu raksturo neapmierinātība, centieni pēc gribas un galēji pasākumi, lai objektīvus notikumus pārvērstu atpakaļ. Jūs veidojat savas problēmas un Sli**bas. Esiet piesardzīgi attiecībā uz fizisko un psiholoģisko pārslodzi, kas var izraisīt slimību. Nepieciešams „kontrolēt sevi”, aplūkot panākumu un neveiksmju maiņu kā dabisku dienas un nakts maiņu.

Svari

Daudzi Svari šodien būs apņēmušies izmēģināt savu likteni, lai sasniegtu to, ko viņi vēlas no tā, lai cik grūti būtu. Nedrīkst būt tik cītīgs. Jūs riskējat, ka viss tiek samazināts tikai uz utilitāru pamatu – praktisku interesi – un tādējādi viss ir devalvēts.

LASI ARĪ: Uzticīgākās sievas, saskaņā ar Zodiaku

Skorpions

Diena simbolizē labdarību, kalpošanu. Skorpioni, uzņemoties sev zināmu atbildību, spēj neapmierinoši izpildīt visas savas saistības. Jums nevajadzētu upurēt savu labklājību un veselību par pārmērīgu iedomību.

Strēlnieks

Šodien varēs apvienoties jaunā komandā vai citā valstī. Daudzi varēs piedalīties liela mēroga kultūras vai sociālos pasākumos. Neļaujiet sev aizmirst par tiem, kas tev uzticas un veicina jūsu attīstību. Neaizmirstiet vēlmi būt “uzmanības centrā”.

Mežāzis

Diena simbolizē jaunu lietu sākumu, progresīvu plānošanu. Visu šīs zīmes pārstāvju personīgo pieredzi var koncentrēt uz lietām un projektiem, kas sāksies. Iegūstiet prieku par gaidīšanu, plānošanu, dažu notikumu apspriešanu, nosakot savu lomu kopējā programmā.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk manipulēt!

Ūdensvīrs

Iespējams, ka Ūdensvīrs šodien koncentrēsies uz morāles problēmām, par vēlmi atrast lieliskus paskaidrojumus savām darbībām. Nemēģiniet ienirt abstrakciju pasaulē, kurā jūsu enerģija un impulsi konkrētām darbībām izzudīs.

Zivis

Diena simbolizē mērķu sasniegšanu, uzvaru. Šodien daudzas Zivis izmanto labvēlīgas izredzes un „virzīs visas sviras”, lai sasniegtu savus mērķus. Šādā situācijā atrodiet kontaktpunktus ar citiem cilvēkiem un ņemiet vērā viņu intereses, pretējā gadījumā jūs sev un viņiem organizēsiet smagu dzīvi.

avots: vedmochka

Leave a Comment