Horoskops 14. martam – pārstājiet satraukties par lietām, ko nevarat kontrolēt!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 14. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Šodien, daudziem Auniem, padotības stāvoklis būs izdevīgs un ērts. Noņemiet sevi no atbildības, it īpaši materiālās, un sloga. Ļaujiet kādam citam to darīt. Un neizrādiet īpašu iniciatīvu: tas radīs tikai zaudējumus.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 11. līdz 17. martam – Visums norādīs uz pareizo cilvēku!

Vērsis

Daudzu Vēršu centieni pēc neatkarības, iespējams, tiks vainagoti ar panākumiem. Tomēr ne viss viņu personīgajā dzīvē būs tik mākoņains. Plānojot izmaiņas savā dzīvē, neaizmirstiet atcelt kādu summu (kuru jūs nolemjat) par medicīniskajiem izdevumiem.

Dvīņi

Šodien var būt iespējams sasniegt labus rezultātus bez īpašām bažām. Planētu atrašanās vieta var piedāvāt negaidītu, bet ļoti efektīvu veidu, kā sasniegt mērķus. Jums ir nepieciešams laiks, lai izdotu visus nepieciešamos dokumentus, parakstītu dokumentus un uzliktu zīmogus saskaņā ar jaunajiem līgumiem un nolīgumiem, pabeigtu svarīgu uzņēmējdarbību un apstiprinātu mieru ar ienaidniekiem.

Vēzis

Jums vajadzētu pārskatīt savu viedokli par sevi, savu pagātni un nākotni, iemācīties pārvaldīt savas emocijas, lauzt neveiksmju un kļūdu ķēdi, noteikt daudzsološas dzīves programmas. Ja visas mācības ir apgūtas, tad aprīlī sāksies jauna dzīve.

LASI ARĪ: Tantriskā mīlestības manifestācija pret vīriešiem

Lauva

Diena simbolizē atjauninājumu. Atšķirīga interpretācija ir iespējama: tā ir jauna ticības sistēmas izveide, jauna pieeja dzīvībai, jauni ideāli. Nesteidzieties sniegtu atbildi ikvienam, kurš būs nesatricināms, lai reaģētu uz jūsu idejām vai sāks dusmīgus pārmetumus saviem līdzīgi domājošajiem cilvēkiem. Pēc kāda laika šie cilvēki paši sapratīs, ka viņi ir nepareizi.

Jaunava

Jums noteikti jāpārvietojas, jāiesaistās pieejamos sporta veidos. Mēģiniet būt svaigā gaisā biežāk, doties pastaigā. Jums jārūpējas par savu veselību: izvēlieties diētu, labsajūtu, fitnesa iespējas. Būtu jauki, ja tagad būtu mājdzīvnieks.

Svari

Šīs dienas tendences stimulē Svaru paaugstināto jutīgumu, nepieciešamību pēc psiholoģiskas atjaunošanās. Noderīgas ūdens procedūras. Darbību, monetāro operāciju, būvniecības, radošo plānu pamatīgums un nopietnība ir labvēlīga.

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kas mīl ilgtermiņa attiecības!

Skorpions

Jūs esat ievadījis laimīgu periodu – panākumi var būt saistīti ar visu jūsu darbu. Gaidāmais ceļojums solās būt ne tikai interesants, bet arī rentabls. Nākotnes biznesa sadarbība ir ļoti auglīga. Tomēr kardinālo lēmumu pieņemšana būtu jāatliek.

Strēlnieks

Regulāri ieguldījumi palīdzēs jums veikt iemaksas nekustamajā īpašumā. Turklāt apzinīgs darbs un pienākuma izpilde kļūs par jūsu stimulu personīgai izaugsmei.

Mežāzis

Šī diena ir labvēlīga, lai sāktu plānotu mājas un biroja remontu. Biroja komforts var būt atkarīgs no notikumu gaitas. Pievērsiet uzmanību jūsu birojam. Varbūt kaut ko tajā ir vērts uzlabot.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nebaidās veikt pirmo soli!

Ūdensvīrs

Neapšaubāms ieguvums Ūdensvīra Vese***as braucieniem. “Saule, gaiss un ūdens ir jūsu labākie draugi”, un pievienojiet: labākos ārstus. Vienkārši izvairieties no karstām valstīm: pārkaršana ir ļoti bīstama jums, iespējams, saules apdegumi, saules dūriens un citas problēmas.

Zivis

Šodien fundamentālo projektu attīstība ir labvēlīga. Jūs varat likt pamatu mājai, jaunām lietām, lieliem ilgstošiem projektiem. Viss ir nopietni jāņem un jāplāno.

avots: vedmochka

Leave a Comment