Horoskops 15. martam – daudz jaunu un patīkamu iespēju!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 15. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Šodien radošiem cilvēkiem būs daudz iespēju izcelties. Tiesa, apbalvojumi un citi lauri ir maz ticami, bet jums būs pieaugums, jūs varēsiet izveidot kaut ko patiešām nopietnu: uzrakstiet romānu, gleznojiet, attīstiet projektu un tā tālāk. Darbs mierā: ļoti drīz tas viss dos lielas dividendes.

LASI ARĪ: 5 lietas, ko darīt pavasarī: padomi zodiaka zīmēm

Vērsis

Šodien, Vērsis maz ticams, ka sēdēs. Viņi, iespējams, vēlēsies kaut ko mainīt savā parastajā dzīvesveidā: veikt remontu, pārcelties uz jaunu dzīvokli. Ja uzskaitītās vēlmes ir utopiskas, tad vismaz pārkārtojiet mēbeles.

Dvīņi

Šodien daudzu Dvīņu jūtas tiks pārbaudītas. Iespējams, ka jūsu izvēlētajam vai izvēlētajam ir nopietni nodomi, vai varbūt viņš uzskata, ka viņa ir rotaļlieta. Vai, gluži pretēji, jūs nolēmāt spēlēties ar citu cilvēku jūtām. Mēs neiesakām veikt steidzamus secinājumus. Jūsu brīvība beidzas, kad sākas citas personas brīvība.

Vēzis

Mīlestības, piedošanas, grēku nožēlošanas diena, apkopošana. Šīs dienas Sli**ba ir garīgo moku rezultāts. Vēlaties nomierināt likteni? Veiciet kādu labu darbu pilnīgi bez maksas – un jūs saņemsiet punktus turpmākajām uzvarām.

LASI ARĪ: 5 labākie veidi, kā attīrīt māju no negatīvās enerģijas!

Lauva

Iespējams, ka jūs sevī atklāsiet dziedinošās spējas un iemācīsieties ne tikai regulēt savas organisma darbību, bet arī palīdzēt citiem. Īpaši rūpīgi izvēlieties ārstu, kuram uzticat jūsu veselību, un pārbaudiet diagnozes.

Jaunava

Daudzas Jaunavas dosies dažādos ceļojumos. Daži var saskarties ar pārsteidzošām parādībām un faktiem. Iespējami pravietiski sapņi. Kopumā, kāds mistisks plīvurs aptver katru šīs zīmes pārstāvi, un tas ir lieliski: tu dzīvosi daudz interesantāk! Pievērsiet uzmanību sakritībām un citām likteņa zīmēm: katru dienu jums būs vieglāk saprast to patieso nozīmi.

Svari

Liktenis piedāvā jums izturēt fiziskās, psiholoģiskās un morālās stabilitātes pārbaudi. Jūsu interesēs iegūt tikai piecus! Turklāt, kad viss ir atrisināts, jums atkal būs jāuzņemas parastais radinieku un draugu problēmu slogs. Galu galā, bez jūsu palīdzības, viņi tiešām nevar neko darīt. Atcerieties, ka tiem, kas zina, kā izmantot draudzīgu, biznesa un finansiālu atbalstu, būs viegli atrast sponsorus, iegūt nepieciešamo aizsardzību.

LASI ARĪ: 6 hormoni ir atbildīgi par tauku uzkrāšanos un lūk, kā tos izslēgt

Skorpions

Šodien spēlētāji, laulības cīnītāji un citi piedzīvojumu cienītāji kļūst aktīvāki. Viņi var maldināt daudzus Skorpionus. Galvenais ir nepieņemt pārsteidzošus lēmumus un virzīt prom tos, kas jums sola vieglu naudu. Ja jūs turēsieties atpakaļ, tad dienā vai divās veiksme būs ar jums.

Strēlnieks

Iespējams, ka jūsu karjeras laikā daudz būs atkarīgs no jūsu partneriem. Jums nevajadzētu pievērst uzmanību tenkām un skauģiem, kas sačukstas aiz muguras. Sazinieties ar visiem vienmērīgi, nedodot kādam priekšroku un saglabājiet savu reputāciju.

Mežāzis

Atpūtas diena, visu nevajadzīgo noraidīšana, nogaidīšana. Lai izvairītos no jebkāda veida saasināšanās, nesamazinātu imunitāti un neradītu citas nepatikšanas, baudiet relaksāciju. Apsveriet, tas ir ļoti svarīgi: dodot sev iespēju savlaicīgi atveseļoties, jūs izvairīsieties no nopietnām problēmām, kas, starp citu, prasīs lielus izdevumus.

LASI ARĪ: Bazi astroloģiskā prognoze martam. Mēnesis, kad varēsiet mainīt pagātni

Ūdensvīrs

Diena dod priekšroku ģimenes attiecībām. Ūdensvīrs var justies pieprasīts un nepieciešams. Diena būs veiksmīga, ja kopā ar jums būs tikai viena persona, kas ir bezgalīgi dārga jūsu sirdij.

Zivis

Iespējams, ka attiecības ar radiniekiem un ģimenes locekļiem nostiprināsies, viņu panākumi iepriecinās jūs. Īpaši veiksmīga būs jūsu bērnu dzīve: viņi iegūs stabilu pamatu zem kājām, dos nopietnu izrāvienu savās studijās vai izveidosies profesionālajā jomā, atradīs savu palīgu un varbūt radīs pēcnācējus. Ja jums ir ienaidnieki, nelabprātīgie, kas neļāva jums dzīvot, jūs varat nomierināties – tuvākajā laikā viņi jums nekaitēs.

avots: vedmochka

Leave a Comment