Horoskops 18. februārim: pozitīvu pārmaiņu laiks!

Šodien, sagaidāmas pārmaiņas daudzu dzīvēs. Kādam būs jābūt gatavam uzņemties lielāku atbildību, kādam vajadzēs piebremzēt un padomāt, lai svarīgo dzīves posmu nesasteigtu un nepieļautu kļūdas!

Auns

Pozitīvu pārmaiņu laiks, kas var ietekmēt gan biznesu, gan personiskās attiecības. Iespējams interesantas iepazīšanās. Naudas izteiksmē jūs varat sajusties mazliet izšķērdīgi, taču tas nekaitēs jūsu budžetam pārāk nopietni.

Vērsis

Šajā dienā var rasties nopietni konflikti darbā, un jūs tos izraisīsiet. Centieties uzņemties neitrālu pozīciju, jo, pieļaujot kļūdu, jūs varat sākt staigāt pa nevainīgām galvām.

Dvīņi

Jums ir jāuzņemas iniciatīva savā vārdā un jāsasniedz tas, ko vēlaties. Personīgajā dzīvē pārmaiņas var notikt labāk. Jūs būsiet mazāk viens, pavadot vairāk laika ārpus telpām. Neatsakiet tiem, kam nepieciešama jūsu palīdzība.

Vēzis

Šajā dienā jums būs tendence bieži mainīt garastāvokli. Esi ļoti godīgs ar cilvēkiem, kas par jums rūpējas. Jebkura krāpšana var tikt pamanīta.

Lasīt arī: Kā slikti ieradumi ietekmē jūsu veselību

Lauva

Neplānojiet gadījumus, kam nepieciešama liela fiziskā vai emocionālā piepūle. Diena ir piemērota jaunām paziņām, romantiskiem hobijiem un aktivitātēm brīvā dabā. Ja jūs vēlaties kaut ko mainīt savā personīgajā dzīvē, netērējiet laiku – tagad tas ir ļoti labs laiks. Un neatsakieties palīdzēt radiniekiem.

Jaunava

Diena ir labvēlīga komunikācijai, biznesa sarunām, ceļojumiem. Iespējami jauni iespaidi. Nav neiespējami iegūt noderīgu informāciju, no kuras nāk arī jaunas idejas. Esi gatavs ātrai lēmumu pieņemšanai. Ir labvēlīgs laiks jaunām paziņām un romantiskiem vaļaspriekiem.

Svari

Diena neapsola dīvainas karjeras panākumus, bet jūs varat sasniegt pozitīvus rezultātus. Darījumu noslēgšanai, līgumu parakstīšanai un solījumu došanai šis brīdis ir diezgan piemērots. Bet uzņemties kāda cita pienākumus nav tā vērts.

Skorpions

Šajā laikā jums būs liela enerģijas rezerves daļa, tādēļ, ja jums ir svarīgas lietas, kas uzkrājas, sāciet tos ātri īstenot – viss izdosies. Ir labvēlīgs periods jaunām paziņām un mīlestības attiecībām.

Lasīt arī: Tuvākajās nedēļās prognozētā gaisa temperatūra Latvijā svārstās no -35 līdz +5 grādiem

Strēlnieks

Tagad jūs varat izdarīt nopietnas kļūdas profesionālajā jomā, tāpēc nevajadzētu strauji pieņemt lēmumus, it īpaši zem spiediena. Daudz izraisa dusmas. Centieties izvairīties no konfliktējošām situācijām – to uzvarētājs nebūsiet jūs.

Mežāzis

Dzīves trivialitātei vajadzētu pievērsties fona apstākļiem, dodoties uz svarīgākiem tematiem. Tagad ir pienācis laiks domāt par jūsu uzņēmuma izredzēm, konsultēties ar tiem, kas ar jums ir saistīti kopīgās interesēs. Īpaši veiksmīgi izcelties biznesa kontaktu jomā.

Ūdensvīrs

Tagad nav laika, lai skaidrotu attiecības ar mīļoto. Jūs varat reaģēt uz apstākļiem vairāk emocionāli nekā parasti, un spēt pateikt vairāk kā vajag. Jaunajām romantiskām paziņām šī diena nederēs.

Zivis

Šajā dienā jūs sajutīsiet daudz spēka. Bet nepārspīlējiet to ar savu pieteikumu. Labvēlīgs rezultāts gaida, kad tiek noslēgti darījumu līgumi, tādējādi varat droši plānot svarīgas tikšanās. Vairāk laika pavadot saziņā ar mīļajiem un draugiem – varbūt, jūsu enerģija būs nepieciešama.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment