Horo***ps 19.decembrim – veiksme komunikācijā!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 19. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Labvēlīga diena lielām iegādēm, mājas uzlabošanai. Jūsu enerģiska darbība pozitīvi ietekmēs darba gala rezultātus. Ieteicams domāt par plānu ieviešanas taktiku tuvākajā nākotnē. Ģimenes attiecības ir paredzama saskaņa.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. decembrim – liktenis mainīsies uz labo pusi!

Vērsis

Dienu raksturo harmonija, augstāku spēku patronāža, taisnīgums. Šodien vairāk nekā jebkad agrāk ir nepieciešama saziņa un takts. Personīgais šarms palīdzēs jums vienlaicīgi atrisināt daudzus jautājumus. Esi īpaši uzmanīgs ar vārdiem, jo ​​ir iespējama partneru un ģimenes locekļu pārpratums un aizvainojums.

Dvīņi

Dvīņi neizvairās no nepamatota optimisma. Viņi satver daudzas lietas, jo viņi būs pārāk pārliecināti par savām spējām un iespējām. Tomēr lietas veiksme būs cieši saistīta ar ievērojami pieaugošām materiālajām prasībām. Aplis ir aizvērts. Dvīņi uzņemsies strīdīgus pasākumus, ar kuriem viņi centīsies atrisināt visas problēmas. Bet tas nav tik vienkārši, tuvākajā nākotnē tas nebūs iespējams.

Vēzis

Vēži saskarsies ar pārsteigumiem, ne visi no tiem būs patīkami. Reakcija uz incidentu var saasināt situāciju. Iespējams, jums vajadzēs uz laiku atkāpties. Personiskās brīvības īstenošana var nopietni ietekmēt ģimenes attiecības.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. decembrim – pāros var rasties konflikti!

Lauva

Šodien uzgaidiet un pavērojiet attieksmi, jo būs grūti sasniegt jūsu paredzēto mērķi. Varbūt strauja finanšu stāvokļa pasliktināšanās neparedzētu izdevumu dēļ. Sargieties no ievainojumiem, saindēšanās, maldiem, zādzībām.

Jaunava

Kritiskā diena, kad nav nepieciešams veikt svarīgas neatgriezeniskas darbības, jo īpaši saistībā ar veselību. Sarežģījumi un palēnināšanās, neapmierinātība un tuvu cilvēku pieprasījums ietekmēs nervu sistēmu. Daudzas Jaunavas meklēs vientulību – tas būs mierīgs un auglīgs laiks.

Svari

Šodien Svariem garīgais, radošais un seksuālais potenciāls palielināsies. Būs iespēja pārdomāt iepriekšējo pieredzi un veidot veiksmīgus nākotnes plānus. Ar mīlestību un darbiem uzticēties pirmajam iespaidam – tas būs vispiemērotākais.

LASI ARĪ: Finanšu Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. decembrim – traucēs konkurenti!

Skorpions

Dienas beigās jūsu ego tiks pilnībā apmierināts. Attiecības ar draugiem un mīļajiem priecēs jūs ar harmoniju un izpratni.

Strēlnieks

Šī diena spēj radīt mīlas vētras. Partneris pievērsīs uzmanību kādam no jūsu draugiem, un jūs to ļoti negatīvi uztversiet.

Mežāzis

Paredzēts, ka diena būs diezgan harmoniska. Vispiemērotākais jums būs saziņa ar ģimeni. Pazīstamā vidē jūs drīzāk aizmirsīsiet ikdienas domas.

LASI ARĪ: 8 iemesli, kāpēc vīrieši pamet sievieti, pat, ja to spēcīgi mīl

Ūdensvīrs

Šodien jūs atradīsiet sevi uzmanības centrā, peldoties slavas strūklakā. Jauks bonuss būs panākumi ar pretējo dzimumu.

Zivis

Stress būs saistīts, visticamāk, ar jūsu naudu. Uzņēmēju vai personīgo partneru finansiālās problēmas radīs arī trauksmi. Tomēr visas šīs nepatikšanas neietekmēs jūsu mīlestības attiecības – un tas viss pateicoties harmoniskajiem planētu aspektiem.

avots: vedmochka

Leave a Comment