Horoskops 2.maijam – raksti pats sava likteņa scenāriju!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 2. maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē

Auns

Šodien jums būs grūti plānot kaut ko un sasniegt savus mērķus. Ģimenes attiecībās konflikta situācija ir iespējama greizsirdības dēļ. Neļaujiet ģimenes problēmām izkļūt un pazust no redzesloka. Pretējā gadījumā tās noteikti atgādinās par sevi ar kādu ārkārtas notikumu.

LASI ARĪ: 8 veidi, kā attīrīties no citu cilvēku negatīva

Vērsis

Enerģija Vērsim būs pārpilnīga, bet to var iztērēt lietām, kas tagad ir jāpabeidz. Tas ir slikts periods spekulācijām un riskantiem ieguldījumiem, jo ​​risks zaudēt visu ir ļoti liels.

Dvīņi

Neskatoties uz šķietamo smagumu, dziļa sajūta var ieskatīties jūsu dvēselē. Tā varēs jūsu iekšējo pasauli tik daudz pārvērst, ka jūs varēsiet aizmirst savas ģimenes lietas un materiālo labklājību. Atcerieties, ka atbildības laiks nāks un jūs neizvairīsieties no bezmiega naktīm, asarām un emocionālām brūcēm. Vai mīļotais jūsu tīrās dvēseles paaugstināšanu saprot?

Vēzis

Ļoti svarīgs periods sākas, kad jūs varat sasniegt maksimālu panākumus savā profesionālajā darbībā. Šī diena var mainīties uz labāku Vēžiem finansiālajā stāvoklī. Daudzi atgriezīs veco parādu. Vajadzētu novirzīt visu enerģiju un spēku darbam.

LASI ARĪ: Mūsu tikšanās nav nejaušas un tām ir sava nozīme

Lauva

Pozitīvs kosmosa fons dod priekšroku sadzīves darbiem: mājīgā mājokļa veidošana savā dzīvoklī, gudra amuletu un aksesuāru iegāde, gatavojoties braucienam. Ja dodaties ceļojumā, jūs varēsiet atrast sev patīkamu pavadoni.

Jaunava

Šodien mugurkaula un locītavu problēmas ir iespējams. Jūsu skaistais noskaņojums neļaus nopietni saslimt. Jūs gūsiet labumu no mērena treniņa. Apmeklējiet baseinu, veiciet fitnesa trenniņus. Preventīvie Vese***as veicināšanas pasākumi dos labumu jo īpaši tiem, kas cieš no reimatisma un muguras sāpēm.

Svari

Iespējams, ka sākumā jūs sāksiet strādāt pie jauna projekta, savam gandarījumam, tad jums būs lielāka interese par peļņu. Lai sasniegtu savus profesionālos mērķus, nevilcinieties izmantot kontaktus un iepazīšanās.

LASI ARĪ: 5 patiesākās un godīgākās Zodiaka zīmes

Skorpions

Kad esat aizņemts un slēgts, jums būs grūti “iziet”. Starp citu, laulātais ilgu laiku gaida jūsu uzmanību un palīdzību. Dienas sākumā bērni var apgrūtināt jūsu finansiālās problēmas. Neatdaliet sevi no tuviem cilvēkiem – jums ir tik liela saistība, ka jūsu stāvoklis sabiedrībā, autoritāte, tēls un stāvoklis var būt atkarīgs no jūsu tuvajiem.

Strēlnieks

Divas, negaidītas, satraucošas un grūti izskaidrojamas situācijas var stimulēt jūsu mīlestības attiecības. Neatkarīgi no tā, cik smiehklīgi tas izklausās, atklājot dvēseli, jums ir jāatver maks. Vai varbūt upurēt savu vērtību sistēmu. Jūs varat paļauties uz partneru pieklājību, un pārējais būs atkarīgs no jūsu dvēseles plašuma un maka apjoma.

Mežāzis

Personīgās attiecības būs priekšplānā, bet tās var lieliski apvienot ar karjeras izaugsmi un sociālo darbību. Svarīgi ir pievērst lielāku uzmanību garīgajai sfērai, lai mazliet atrisinātu jūsu iekšējo pasauli, lai gan ar savu raksturu tas nav viegls uzdevums.

LASI ARĪ: 3 pārsteidzoši iemesli, kāpēc esat nabadzīgs! 

Ūdensvīrs

Daudziem Ūdensvīriem šis periods būs labākais un neaizmirstamais pavasara laiks, radīs radošiem cilvēkiem slavu un atzinību, augstu pozīciju tiem, kuri vēlas pacelties karjerā. Tagad jums ir svarīgi būt novērotājiem, kas spēj analizēt, saistīt faktus.

Zivis

Daudzi gribēs veikt dzīvokļa, kotedžu, garāžu pārkārtošanu. Tomēr ne visus jūsu jauninājumus uztvers tuvinieki ar sapratni, it īpaši, ja jūs kļūstat pārāk uzstājīgi. Nespiediet savus tuviniekus. Jums jābūt elastīgākiem, pretējā gadījumā nejaušas strīds ar vienu no viņiem draud kļūt par nopietnu konfrontāciju.

avots: vedmochka

Leave a Comment