Horoskops 1.maijam – notikumi notiks lielā steigā!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 1.maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Šodien Auns galvenokārt būs ieinteresēts tiešā peļņā. Daudzi parādīs spēju strādāt bezjēdzīgi. Un rezultāts nebūs lēns. Iestādes svinēs un veicinās jūsu centienus. Pēcpusdienā jūs varat sagaidīt labu finansiālo atdevi.

LASI ARĪ: Negaidiet pirmdienu, rīkojieties tagad!

Vērsis

Priekšplānā var parādīties ģimenes, vecāku vai savas mājas intereses. Iespējami izdevīgi piedāvāt iegādāties nekustamo īpašumu, saņemt aizdevumu. Dažiem būs jāatstāj darbs un jāveic mājas darbi, remonts, būvniecība.

Dvīņi

Daudzi Dvīņi uzlabos ģimenes attiecības, stabilizējot darba vietu. Iespējama peļņa, ģimenes papildināšana. Tagad jūsu atbalsts – draugi, radinieki un tuvinieki.

Vēzis

Planētu savienojums var neskaidri ietekmēt Vēzi. No vienas puses, tas rada nelīdzsvarotību, saspīlējumu attiecībās, neapmierinātību un tendenci risināt problēmas ar spēku. No otras puses, šis periods tiek uzskatīts par labvēlīgu svinīgiem ģimenes pasākumiem, laulībām un iesaistīšanai. Tajā pašā aspektā ir labvēlīgas darbības, kas vērstas uz laulības šķiršanu, īpašuma dalīšanu, tiesvedību.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam

Lauva

Duala, pretrunīga diena. Lauvas var būt burvīgas, spējīgas flirtēt, viegli uzvarēt un tajā pašā laikā pierādīt sevi diezgan grūtos svarīgos dzīves brīžos. Šķietošās pretrunas jūsu dabai ir iluzoras, jūs vienkārši nevarat izturēt monotonas darbības.

Jaunava

Jūsu darbības var mainīties. Tas var būt saistīts ar grāmatvedību, medicīnu, lauksaimniecību, bibliogrāfiju, sekretariāta pakalpojumiem vai kāda veida pētījumiem. Pat ja jūs nemaināt savu darbu, dariet parastos pienākumus jaunā veidā.

Svari

Šodien jūs būsiet ļoti sabiedriski, viegli veidojot emocionālu kontaktu ar savu sarunu biedru. Bet dažreiz jūs varat sajust, ka jūs nesaprot. Jūsu žēlastība tiks uztverta kā vaļsirdība, un jūsu sirsnība tiek izmantota personīgiem mērķiem. Cenšoties mīlestībā uz augstiem ideāliem, nesajauciet, nežēlojiet kaislību.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada maijam – būs grūtāk sasniegt mērķus!

Skorpions

Šajā dienai ir jāiedziļinās, jāmeditē. Krāsas var iedarboties uz jums harmonizācijas ceļā meditācijas laikā: citrona, dzeltena, oranža, zaļa. Meditējiet saulrieta vai saullēkta laikā, kā jūs vēlaties.

Strēlnieks

Vēlme vadīt un kontrolēt var novest Strēlniekus pie konfrontācijas ar svarīgiem cilvēkiem un organizācijām. Daudzi zaudēs sponsorus, investorus, partnerus. Jums nevajadzētu pievērst uzmanību tenkam un skaudīgiem čukstiem aiz muguras. Sazināties ar visiem tieši un vienmēr palieciet izdevīgā stāvoklī.

Mežāzis

Pateicoties romantiskajam noskaņojumam, jūs varēsiet idealizēt savas jūtas. Tad dominēs parastais pragmatisms, un jūs diez vai varēsiet slēpt kairinājumu. Centieties rast diplomātisku risinājumu konflikta situācijām.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada maijam – gaidāmi sarežģīti brīži!

Ūdensvīrs

Šajā laikā jums var būt slikts noskaņojums. Vismaz visu dienu jūs varat būt stresa situācijās. Jums būs noderīgas konsultācijas ar psihologiem. Viegli nomierinošs: balderiāņu un piparmētras; priežu un balderiāņu siltas vannas.

Zivis

Šajā dienā nelabvēlīga apstākļu saplūšana var noliegt jūsu darba rezultātus. Sāciet visu no jauna. Apzinīgs darbs un pienākuma izpilde sniegs jums vismaz autoritāti.

avots: vedmochka

Leave a Comment