Horoskops 2.novembrim – nāksies uzmanīties no slepeniem ienaidniekiem!

Svari

Jūs esat uzkrājis daudz mājsaimniecības darbu, bet no rīta būtu vēlams no tiem atbrīvoties. Pavadiet dienu staigājot un ceļojot vai apgūstot pašmācības ceļā jaunas lietas. Neizdariet galīgos secinājumus. Aptveriet savu otro pusīti ar mīlestību un uzmanību, jūs saņemsiet to pašu pretī.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada novembrim – būs jāpieliek gribasspēks, lai pārvarētu likstas!

Skorpions

Labvēlīga diena tiesu lietām, darījumiem, laulībām un līgumiem. Jums būs viegli koncentrēties uz galveno lietu, iekļūt lietu būtībā, tulkot savus plānus realitātē. Jūs varat viegli apvienot vēlmi atjaunināt ar cieņu, saprātīgu priekšstatu par lietām.

Strēlnieks

Pozitīvi procesi var palēnināties. Ģimenes lokā savstarpējas aizdomas nav izslēgtas. Pateicoties jūsu diplomātijai un spējai atrast kompromisu, jūs spēsit tikt galā ar ienaidnieku intrigām un izvairīties no konfliktiem ar tuviem cilvēkiem.

Mežāzis

Pirms sākat jaunus darbus, mēģiniet pabeigt vecos. Šodien ar iepirkšanos nevajadzētu steigties, jo tā var izrādīties ārkārtīgi neveiksmīga, un jūs ilgi nožēlosiet izšķērdēto naudu.

Lasi arī: Horoskops 2018.gada novembrim – dzīve dažās sfērās būs neparedzama!

Ūdensvīrs

Dienas sākums ir saistīts ar kairinājumu un sadrumstalotām sajūtām. Otrā dienas puse pārbaudīs jūsu stingrību, godīgumu un spēju panākt vienošanos. Mēģiniet apturēt savaldīt sevi, un tad šī diena neatstās nepatīkamas atmiņas.

Zivis

Noskaņojuma izmaiņas ir iespējamas. Jūsu ambīcijas var kļūt par stūrgalvību, enerģiju – iekšējai spriedzei un ārējai darbībai – saspīlējot attiecībās ar citiem. Ieteicams apmeklēt templi, aktīvi palīdzēt kaimiņiem.

Avots: vedmochka

Leave a Comment