Horoskops 2.novembrim – nāksies uzmanīties no slepeniem ienaidniekiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 2. novembrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē: kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu. Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Zvaigznes apsola, ka no šīs dienas tevi priecēs maiguma un mīlestības sajūta. Jauni plāni prasīs, lai jūs būtu aktīvi, izvērstu savu paziņu loku, izveidotu biznesa kontaktus. Izplatiet savus spēkus tā, lai tie būtu pietiekami ilgi. Lieliska iespēja ir notikumiem, kā rezultātā jūsu situācija uzlabosies.

Lasi arī: Pāvela Globa horoskops 2018. gada novembrim – dažiem nebūs viegli!

Vērsis

Mierīga diena. Ietvertais plāns turpinās īstenoties. Visi svarīgi lēmumi un jaunu lietu sākums ir jāatliek uz citu dienu. Ir nepieciešams mierīgi strādāt, kā rezultātā jūs varēsiet iegūt skaidrību jautājumos, kurus vēl nesaprotat.

 Dvīņi

Jūs varat sajust neapmierinātību, garlaicību un aizkaitināmību. Strīdu un problēmu iespējamība šodien būs liela. Jums vajadzētu pievērst uzmanību savām negatīvajām īpašībām – spītīgumam, zemai pašapziņai, divkosībai un aukstasinīgam aprēķinam attiecībā pret tuviem cilvēkiem – un mēģiniet kļūt maigāki.

Vēzis

Šo dienu var iezīmēt ar jaunām sapulcēm, negaidītām paziņām. Tā sola mīlestību un izpratni. Vīriešiem jāpievērš lielāka uzmanība viņu sievietēm – mātei, sievai, meitai, māsai. Tomēr vakarā pagaidu neapmierinātība ar vienu un visiem var samazināties.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada novembrim – būs nopietni jādomā par problēmām personīgajā dzīvē!

Lauva

Notikumu cikls šodien jūs ēdīs pilnībā. Jūs varat rūpēties par savas mājas, dzīvokļa uzlabošanu, māju aizsardzības problēmu risināšanu. Iespējamie panākumi finanšu darījumos. Tomēr neveidojiet tālejošus plānus, jūs nevarat atteikties sniegt palīdzību citiem.

Jaunava

Mainīga sākuma diena. Iespējamie priekšlikumi darba maiņai. Veiksmīga komercdarbība un darbs. Jūs varat gūt panākumus individuālajā radošumā. Ar tuviem cilvēkiem jūs atradīsiet izpratni un atbalstu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment