Horoskops 2018.gada decembrim no Andželas Perlas – pirmais ziemas mēnesis sola interesantus notikumus!

Lauva

Lauvas, decembrī jūs atradīsiet kaut ko brīnišķīgu un priecīgu. Lauvas namā notiks kaut kas labs, varbūt jums būs skaļš ģimenes brīvdienu piedāvājums, kā arī būs pieejami lieli un patīkami pirkumi. Šogad Lauvām ir jāpievērš uzmanība viņu ģimenei un mājām. Tas ir labs laiks, lai panāktu izlīgumu un atkalapvienošanos ar ģimeni. Nepalaidiet garām savu iespēju!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – kāds steidzinās notikumus, kādam liksies, ka viss notiek pārāk ātri!

Pastāv iespēja, ka tev būs jāņemas aizdevums, ir iespējami lieli izdevumi, bet kaut kā noderīga iegādei mājai vai pat nekustamā īpašuma iegādei. Ja jūs gatavojaties pārvietoties, tagad ir labs laiks šim. Pārliecinieties, ka jūs pārejiet uz labāku vietu un tur būs laba dzīve.

Pēc intensīvas komunikācijas ar ģimeni un radiniekiem, jums ir jāvelta laiks sev. Perfektas decembra beigas. Ir iespēja doties garākā ceļojumā. Lauvām ir pienācis laiks atrisināt viņu dzīvi un atjaunot kārtību. Atpūsties, lai iegūtu spēku pirms brīvdienām.

Jaunavas 

Venēra sniegs daudz saziņas un jaunu paziņu. Ir iespēja satikt jaunus draugus, noderīgus savienojumus un pat atrast savu mīlestību. Jaunavas gaida labas ziņas, kas saistītas ar ģimenes locekļiem, varbūt pat ģimenes atjaunošana.

Labi šī mēneša laikā ir veikt apmācību. Jūs varat doties uz kursiem, kurus jau ilgi plānojat veikt. Varbūt jūs sāksiet nevis mācīties, bet mācīt. Šomēnes vieta ir radošai atmosfērai, jo īpaši labi ir sākt visu, kas saistīts ar domas izteikšanu – sākt rakstīt grāmatu vai dienasgrāmatu. Jūs varat gaidīt panākumus.

Mēnesis sola būt labs. Zvaigznes saka, ka Jaunavas mēneša beigās aizceļos kaut kur. Izmantojiet šo laiku produktīvi un realizējiet savu radošo potenciālu. Jaunavām ir vajadzīga pacietība, jo, visticamāk, šī mēneša laikā būs diezgan aktīva viņu otrā pusīte un viņiem būs jāsniedz liels atbalsts. Ir iespējami konflikti, un jums no tā būs jāizvairās un jānokārto.

Svari

Decembris dos Svariem ļoti labu un dārgu dāvanu. Šis mēnesis būs ļoti veiksmīgs, ir labi uzsākt jaunus darbus, viņi noteikti iegūs naudu. Svari iegūs lielu peļņu, ja tie sāks jaunu uzņēmējdarbību. Finansiāli tas ir ļoti izdevīgs mēnesis. Venēra dos jums spēku un ticību sev. Dariet – un viss veiksies!

Svariem decembris sola patīkamas tikšanās. Ir lieliska iespēja satikt jaunu mīlestību un atrast laimi. Tāpat būs iespēja iegūt patīkamas un priecīgas ziņas no brāļa vai māsas, dažas izmaiņas notiks ģimenē. Iespējams, šīs izmaiņas jums nepatiks, bet viss būs uz labāko.

Mēneša beigās ir gaidāmas dažas patīkamas ziņas par darbu. Jūs saņemsiet paaugstinājumu vai labu apbalvojumu par savu darbu. Ja visi projekti un biznesa lietas tiks pabeigtas laikā, tas pozitīvi ietekmēs karjeru un finansiālo labklājību. Svari šajā mēnesī mainīs savu sociālo statusu: tā varētu būt jauna vieta, laulība vai grūtniecība. Mēnesis noteikti priecēs, esi gatavs!

Skorpions

Venēra ietekmēs arī Skorpionus: šomēnes ar naudu un mīlestību viņiem viss būs kārtībā. Skorpioni decembrī būs neatkārtojami un skaisti. Ir ļoti labi veikt dažādas kosmētiskās procedūras un rūpēties par to skaistumu. Tāpēc pierakstieties pie kosmētiķa tagad, bet neveiciet procedūru līdz 7. decembrim.

Lasi arī: Astrologa Pāvela Globas horoskops 2018. gada decembrim – būs iespēja mainīt dzīvi uz labo pusi!

Ja laikā, kad Venēra ir reversa, jūs izšķīrāties ar savu partneri vai sastrīdējāties, planētas atgriešanās pareizajā virzienā viss tiks nolikts savās vietās. Jūs sapratīsiet, ko patiešām jūtat, un ja jūtat atvieglojumu, tad lēmums bija taisnīgs. Šīs attiecības vairs nav vērts atgriezt.

Skorpioniem, kas ir precējušies, tas ir laiks harmonijai. Jūs un jūsu partneris atrisinās visus konfliktus un izveidos mieru. Harmonija arī jūs gaida attiecībās ar darījumu partneriem: veiksmīgi veiksies darījumos un sarunās. Ir svarīgi tikai nodot visus svarīgos jautājumus līdz mēneša vidum, pēc 7. decembra.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment