Horoskops 2018.gada decembrim no Andželas Perlas – pirmais ziemas mēnesis sola interesantus notikumus!

Strēlnieks

Strēlniekam decembrī ir nepieciešams pārtraukums. Venēra sola jums ceļojumu, kas palīdzēs atpūsties un relaksēties. Ja plānojat atvaļinājumu, izvēlieties skaistu vietu, kur ceļot, ar skatu, kas pievērš uzmanību. Dariet sev kaut ko labu, tas palīdzēs papildināt jaunus spēkus un iedvesmu.

Lasi arī: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Zvaigznes sols ceļojumu vai ilgi gaidīto tikšanos. Venēra var palīdzēt atrast mīlestību vai labu draugu, tāpēc rūpīgi iepazīstieties ar cilvēkiem. Mēnesis sola būt ļoti veiksmīgs jauniem sākumiem. Arī viņi būs pārtikusi finanšu ziņā, ir iespēja iegūt lielāku peļņu no ārpuses, nevis par darbu.

Decembrī jūs varat uzlabot sevi: uzturs, jauni treniņi, skaistumkopšanas procedūras un operācijas. Mēnesis tam būs ļoti labvēlīgs, bet tikai pēc 7. decembra.

Mežāzis

Šogad Mežāzis var gūt labu finansiālu peļņu no viņu uzņēmējdarbības vai sekundārās profesijas. Ja jums nav sava biznesa, bet jūs vēlaties sākt, tad pēc 7. decembra jums tas jādara. Sapņi un plāni var piepildīties decembrī.

Merkura atpakaļgaita var sabojāt plānus mēneša sākumā, tāpēc plānošana ir labāka pēc 6. decembra, tad viss būs kārtībā. Decembrī ir labi atbrīvoties no atkarībām un slimībām. Šomēnes būs vieglāk, tāpēc atmetiet smēķēšanu un ēdiet mazāk saldumus. Jums var nākties veikt medicīnisko pārbaudi un nodot analīzes.

Mēneša otrajā pusē, pēc 13. decembra, ir iespējams ceļojums. Iespējams, ka jūs saņemsiet dažus dokumentus vai testa rezultātus, dažas problēmas tiks atrisinātas. Decembris ir arī Mežāžu mīlestības un partnerības mēnesis, ir laiks veidot attiecības vai satikt dvēseles draugu.

Ūdensvīrs

Venēra sola Ūdensvīram panākumus un finansiālo labklājību. Jums ir iespēja iegūt jaunu pozīciju vai mainīt savu sociālo statusu, virzoties pa karjeras kāpnēm. Parasti jūs uzvarēsiet, iegūsiet panākumus un saņemsiet atbilstošu atalgojumu, kā arī vispārēju atzīšanu. Ūdensvīrs par slavas virsotni, tādēļ mēģiniet nepalaist garām šo brīdi.

Lasi arī: 2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Pēc 13. decembra dzīve pārvērtīsies. Decembrī jūs varat sākt savu biznesu, galvenais ir nebaidīties un aktīvi un enerģiski rīkoties. Daudzi Ūdensvīrs atradīs jaunu darbu un rūpēsies par savu veselību. Šis mēnesis ir labs visam.

Pastāv iespēja, ka jums būs jauns sociālais rangs, nebaidieties veidot paziņas, tie var būt noderīgi. Mēnesis būs ļoti produktīvs, jums ir daudz jāstrādā, dažreiz pat līdz nogurumam. Bet mēneša beigās ir plānots liels pirkums. Uzdrošināsies, viss izdosies!

Zivis

Zivīm decembris sola ilgus braucienus, viņi būs ļoti pozitīvi un priecīgi. Jums būs iespēja tikties ar mīļajiem, jūs varat arī satikt mīlestību ārzemēs. Venēra pavadīs visu, kas saistīts ar braucieniem uz citām valstīm. Esiet uzmanīgs no 1. decembra līdz 6. decembrim, jo ​​Merkurs joprojām būs retrograda, var notikt neveiksmes.

Decembrī Zivis būs laimīgas savā karjerā, visticamāk, lai iegūtu jaunu vietu vai darbu. Varbūt šis nelielais sasniegums būs solis ceļā uz globālu mērķi. Viņām būs jāmēģina, bet viss notiks.

Zivis var gaidīt izmaiņas, kuras viņām patiešām nepatīk, bet nekļūstiet drūmi pirms laika, viss var notiktr jūsu labā. Viss būs kārtībā, tev vienkārši vajadzēs tam ticēt!

Avots: takprosto

Leave a Comment