7 veidi, kā pārvērst jūsu kaislību ienākumos

Kļūt par uzņēmēju, ir daudzu cilvēku sapnis, bet bieži vien bailes atstāt pastāvīgu algu neļauj cilvēkiem tiekties pēc sava sapņa.

Patiesībā neliela uzņēmuma vadīšanai nav jābūt visu vai neko. Sākt savu uzņēmumu varat kā papildu ienākumu gūšanas avotu, kamēr jūs turpināt strādāt savu no 9 līdz 17 darbu un nopelniet algu, jūs noņemat lielāko daļu riska, kamēr kļūstat par uzņēmēju. Jūs arī varat izmēģināt savu ideju, lai uzzinātu, vai tā varētu uzturēt jūs finansiāli arī tad, kad izvēlēsieties aiziet no sava darba.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – ideāla nedēļa, lai uzņemtos iniciatīvu!

Ja jūs nolemjat sākt papildus projektus, jūs neesat viens. Patiesībā 37% amerikāņu ir papildus darbi, kas rada papildu ienākumu plūsmu. Neatkarīgi no tā, vai jūs plānojat attīstīt uzņēmējdarbību laika gaitā, vai vienkārši pievienojiet naudu savam seifam, sāciet ar mazliet un audziet, kad esat gatavs.

1. Izvēlieties kaut ko, kam jums ir laiks

Jūs varētu fantazēt par sava restorāna atvēršanu, bet tas nav tas, ko viegli izdarīt dažas stundas nedēļā, kamēr jūs turpināt strādāt pilnu laiku kā darbinieks. Uzņēmumi, kas vislabāk darbojas kā papildu ienākuma avoti, ir:

  • E-komercija
  • Filiāļu mārketings
  • Fotogrāfijas
  • Pašnodarbinātais rakstītājs
  • Amatniecības pārdošana

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs nepieciešams kontrolēt sevi!

Pirms jūs ieguldāt naudu šajā jaunajā aizraušanās, izpētiet, lai ne tikai uzzinātu kā uzsākt tādu uzņēmējdarbību kā šī, bet arī uzturētu to. Ja jūs nevarat izdalīt laiku, kas nepieciešams, lai jūsu uzņēmējdarbība būtu veiksmīga, iespējams, vēlēsieties nogaidīt, kamēr jūs tam varēsiet veltīt vairāk enerģijas.

2. Ieplāno lēnu izvēršanās stratēģiju

Kā jūs sākat un vadāt savu papildus projektu, tas atšķiras no tā, kā jūs plānojat sākt uzņēmējdarbību, kuru plānojāt par pilnas slodzes darbu. Jūs varētu sākt, koncentrējoties uz vienu produktu vai pakalpojumu, pēc tam paplašinot, kad redzat panākumus un izprotiet patiesās laika saistības.

Jums nebūs daudz laika, lai plānotu savu sākotnējo palaišanu, ja jūs strādājat vismaz 40 stundas nedēļā, tāpēc izdaliet savus centienus izvairoties no izdegšanas. Jūsu plāns varētu izskatīties šādi:

  • 1. mēnesis: izveidojiet vietni un logo
  • 2. mēnesis: izveidojiet sociālo mediju kanālus
  • 3. mēnesis: atveriet uzņēmuma bankas kontu
  • Un tā tālāk

Mīlas horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs jārisina problēmas attiecībās!

Izvēršot šos uzdevumus, jums ir pietiekami daudz laika, lai tos varētu izdarīt tieši ar pirmo reizi. Ikviens, kurš jebkad ir izveidojis tīmekļa vietni, pateiks, ka, pat ja dizaineris pateiks, ka tas aizņems divas nedēļas, tas, iespējams, aizņems daudz ilgāku laiku. Ja jums nav steigas, tas neietekmēs jūsu spēju uzsākt darbību.

3. Izvēlieties gatavu platformu

Proverbālā riteņa atkārtota reklāma maksā vairāk, aizņem vairāk laika, un ir grūtāk atrast klientus. No otras puses, ja pastāv esoša platforma, kuru varat izmantot jūsu projektam, jūs varat sākt pelnīt naudu ātrāk.

Uber ir acīmredzams piemērs tam, ka ir projektu platforma, kas būtībā ir plug-and-play. Bet jūs varat arī iegūt savu zaļo īkšķi ar Lawn Guru, piegādāt iepakojumus Amazon Flex vai sēdēt ar suņiem ar Rover. Pat ja jūs vēl joprojām vēlaties uzsākt pilnvērtīgu uzņēmējdarbību, kas saistīta ar esošu platformu uz ceļa, kļūstot par pakalpojumu sniedzēju caur pārbaudītu un patiesu kanālu, jūs varat daudz mācīties, kas būs noderīgi vēlāk.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment