Horoskops 2019. gada martam – būs grūti, bet interesanti!

Vēzis

Bruņojušies ar apņēmību un drosmi būs Vēži. Mēneša apstākļi, kas norādīti antagonista-Merkura atrašanos Zivīs, būs veiksmīgi šīs zīmes pārstāvjiem. Astrologi steidzami paziņo, ka tiks ņemta vērā drosme, kas parādīta no 5. līdz 28. martam, jo ​​tieši šajā laikā tiks uzcelts nākotnes uzvaru pamats. Marts ir labākais laiks jaunu ideju radīšanai un pirmajiem soļiem to realizēšanai. Turklāt šajā mēnesī tiks atklāts viss noslēpums, kas nozīmē, ka būs iespējams saskatīt citu motīvus, atpazīt ienaidnieku mahinācijas un skaudību. Tomēr jums nevajadzētu būt pārmērīgi aizdomīgiem, mēģinot atrast trikus, kur nav.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!

Lauva

Lauvas gaida martā vairākas uzvaras, jo īpaši stiprinot tās autoritāti. Panākumu panākšana būs kaut kas vienkāršs un ikdienišķs tikai tad, ja ir pretdarbība. Laiks no 21. marta līdz 31. martam ir vissvarīgākais periods, ko raksturo Saules pastiprinātā ietekme. Mēneša pēdējās 10 dienās Lauvām ir jāapkopo viss spēks un jācenšas pārvarēt savu likteni. Lai palielinātu sava triumfa izredzes un dramatiski paplašinātu dzīvi uz labo pusi, vispirms ir jāatbrīvojas no pagātnes un jāatjauno enerģija.

Jaunava

Martā, reversā Merkura dēļ, Jaunavas var kļūt par situācijas ķīlniekiem un būt atkarīgas no tautas gribas vai notikumiem ap tiem. Patrona planētas atpakaļejošā kustība no 5. līdz 28. martam samazinās spēju kontrolēt notikumu gaitu gandrīz līdz minimumam. Šī iemesla dēļ Jaunavām ir jāievēro piesardzīgi lēmumi finanšu jomā, kā arī jāizvairās no alkatīgu un negatīvu cilvēku ietekmes – tas viss var radīt neatgriezenisku kaitējumu un šīs zīmes pārstāvju skaudība ievest strupceļā. Izvairīšanās no riskiem tiks izstrādāta, ja Jaunavas varēs risināt savas vēlmes, pareizi noteikt prioritātes un racionalizēt savus mērķus.

Svari

Svariem, saskaņā ar ikmēneša horoskopu, būs jāsagatavojas divkāršām situācijām, jo ​​viņu antagonists – Saule – sagatavosies, lai dotos uz savu mājvietu – Ugunīgo Auna zīmi. Nozīmīgākais periods ir mēneša pēdējā nedēļa. Ir vērts apsvērt šo apstākli un uzkrāt rituālus labai veiksmei. Atbalsts no Fortunas ļauj jums pēdējās 10 dienas pavadīt augstumā un beigt mēnesi ar pozitīvu piezīmi. Bet marta sākumā ir vēlams veikt analīzi, ja nepieciešams, pielāgot maršrutu.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops 2019. gada martam -neļaujiet pagātnei novirzīt jūs no mērķiem!2019

Skorpions

Speciālisti atzīmē Jupitera pozitīvo ietekmi visa mēneša laikā, kas, protams, sniegs Skorpioniem izredzes gūt panākumus, jo īpaši romantisko attiecību jomā. Marts būs visizdevīgākais sanāksmēm, randiņiem un izjūtu atzīšanai. Astrologi arī ziņo, ka Skorpions sāk spēcīgu audzināšanu, tāpēc ir visnotaļ pamatoti paļauties uz ģimeni, līdzīgi domājošiem cilvēkiem, pierādītiem draugiem un stabiliem projektiem, vienlaikus izvairoties no riskantiem piedzīvojumiem. Pretējā gadījumā jūs varat iegremdēt svarīgas iniciatīvas stagnācijā, iegremdējoties mazās lietās. Metodes, kā piesaistīs pozitīvas pārmaiņas, būs noderīgas Skorpionam, lai labāk izmainītu dzīvi.

Strēlnieks

Pirmajā pavasara mēnesī Strēlnieks būs viens no nedaudzajām zīmēm, kuriem Merkura atgriezeniskā kustība ļaus pārvaldīt savu dzīvi. Astrologi iesaka to ņemt vērā un racionalizēt mērķus. Laika posms no 5. līdz 28. martam ir visnozīmīgākais iekšējam darbam par sevi. Garīgais meklējums pamodinās dzīvības enerģiju, kas palīdzēs izvairīties no iekšējās nesaskaņas, kas var virzīt šī mēneša notikumus. Pavasara sākums ir labākais laiks, lai atraisītu savu potenciālu, īstenotu plānus un atrastu jaunus pašizpausmes veidus.

Mežāzis

Martā, Mežāzim, vissvarīgākais brīdis ir Urāna pāreja uz Vērša zīmi. Astrologi iesaka nepiespiest notikumus un pievērst uzmanību jebkurām izmaiņām un ieteikumiem. Steiga ar atbildīgu izvēli var apdraudēt viņu pašu statusu, reputāciju vai attiecības. Kļūda var būt dārga, tāpēc labāk ir domāt. Taču plānotā pieeja biznesam nodrošinās panākumus, kas radīs grūtības un uzvaru pār apstākļiem. Pēc izturības pārbaudījuma Mežāzis var paļauties uz likteni.

LASI ARĪ: Kā izmainīt savu dzīvi līdz pavasarim: 10 vienkārši soļi līdz laimei

Ūdensvīrs

Astrologi iesaka Ūdensvīriem būt uzmanīgiem martā, jo Urāna enerģijas maiņa var izraisīt atšķirīgas novirzes no cerībām un aprēķiniem. Mēneša pirmajā pusē nereģistrētie sīkumi atgādinās jums par sevi, tāpēc jums jāpievērš īpaša uzmanība finansēm. Šīs zīmes pārstāvjiem jāizvairās no impulsivitātes, lai nepalaistu garām panākumu iespēju. Marta otrajā pusē jums nekavējoties jāsaprot ierobežojumi, kādos jūs varat rīkoties, nekaitējot sev vai apkārtējiem cilvēkiem. Nav nepieciešams steigties uz risinājumiem un steidzināt problēmu kopumā, labāk ir analizēt situāciju no ārpuses. Meditācija “Labirints” palīdzēs atrast izeju no visai neskaidras situācijas.

Zivis

Īpaša nozīme tiem, kas šajā mēnesī dzimuši Zivju aizgādībā, būs gan romantiskas, gan biznesa attiecības. Sīkāka informācija un izsmalcinātība ir labāka jau pašā sākumā, pretējā gadījumā liktenis nedrīkst atstāt tiesības izvēlēties un noteikt diezgan ierobežotu skaitu iespēju. Visa vaina uzveļama Merkuram, kas atradīsies Zivīs. Šī planēta var atņemt Zivīm līdzsvaru, atgādinot par pagātnes kļūdām un vilšanos. Ceļā uz mērķu sasniegšanu Zivīm būs nepieciešama iedvesma, motivācija un  pozitīva domāšana.

avots: dailyhoro

Leave a Comment