Horoskops 2023. gada 19. jūnijam: esiet uzmanīgi – meliem īsas kājas!

Lauva

Zvaigznes iesaka Lauvām šonedēļ būt mazāk viltīgiem un nemēģināt nevienu maldināt – uzreiz tiksi notiesāts par meliem. Protams, tas neattiecas uz gadījumiem, kad kolēģei vai tuvākai paziņai interesē tavs viedoklis par viņas jauno matu griezumu. Teikt, ka viņas galva tagad atgādina siena kaudzi, noteikti nav tā vērts, pat ja tā patiešām ir.

Jaunava

Šī nedēļa tiks veltīta iepriekš neatrisinātiem jautājumiem. Gribat vai nē, būs jātiek galā ar “astes tīrīšanu”. Ja turpināsiet to atlikt, vēlāk būs ļoti grūti tikt galā ar lietu kaudzi.

Svari

Uzņemies atbildību un atzīsti, ka pie tavām neveiksmēm ir vainojams tikai tavs slinkums un neizlēmība. Jūs pārāk ilgi domājat, bet gandrīz neko nedariet, lai sasniegtu savu mērķi. Ir pienācis laiks rīkoties, nekavējieties!

Skorpions

Vislabvēlīgākais periods, lai apgūtu ko jaunu. Vai vēlaties apmeklēt braukšanas kursus, iemācīties cept kūkas vai mainīt karjeru? Rīkojies, tev noteikti izdosies!

Strēlnieks

Lielisks periods pašsajūtas uzlabošanai. Ja sapņojat par jaunu darbu vai papildu ienākumu avotu, sāciet meklēt. Un arī veiksme pavada tos, kuri nolemj atvērt savu biznesu.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Lasi arī: Kāda maka krāsa piesaistīs naudu: numerologu ieteikums kā izvēlēties pēc sava dzimšanas datuma

Mežāzis

Gatavojieties tam, ka visu plānoto šonedēļ neizdosies īstenot. Jūs pastāvīgi būsiet apjucis – dažiem būs nepieciešama jūsu palīdzība, citi meklēs padomu, bet citi vienkārši gribēs tērzēt. Samierinies ar to, ka viss nenotiek pēc plāna, un lietas “slīd”, drīz varēsi paspēt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šonedēļ būs dalīts noskaņojums. Pat veiksmīgos apstākļos šķiet, ka dvēsele skrāpē kaķus. Galvenais ir saprast, ka tas ir tikai aizdomīgums, un nepakļauties skumjām domām.

Zivis

Zivīm šonedēļ nevajadzētu izvairīties no komunikācijas. Dodieties izbraukumos un komandējumos, piekrītiet ielūgumiem uz ciemiņiem un publiskiem pasākumiem, apciemojiet radus un draugus. Jums būs labi kādu laiku būt uzmanības centrā.

Leave a Comment