Horoskops 2023. gada 22. augustam: centieties saglabāt balansu

♌ Lauva

Garlaicīgu, sāpīgu sarunu diena, no kurām kaut kādu iemeslu dēļ nevarat atrauties. Esiet pacietīgs un vienkārši klusi pamāj ar galvu, kad kāds nolemj pastāstīt savu biogrāfiju, pastāstīt kādu “interesantu” gadījumu, izteikt viedokli… Esiet jau iepriekš gatavi tam, ka šodien pavadīsiet daudz laika bez rezultātiem, un centies nesadusmot.

🤯 grūta diena

🤮 komunikācijas nogurums

⏰ Akūts laika trūkums

♍ Jaunava

Šodien tev šķitīs, ka apkārtējie ir pārāk lēni, pārāk neizlēmīgi, slinki… Bet nesteidzies viņus nosodīt un virzīt “pareizajā ceļā” – tas viss ir par jums, šajā dienā viņi ir ļoti aktīvs, pārliecinošs un apņēmīgs, un nav viegli sekot līdzi. Tāpēc pieņemiet situāciju tādu, kāda tā ir, un paļaujieties tikai uz sevi.

🤬 esiet pacietīgi

❗️ Nesasteidz lietas

🏋️‍♂️ uzņemties atbildību par notiekošo

♎ Svari

Neļaujiet citiem jūs sasteigt – šodien jūsu lēnums un nespēja ātri izdarīt izvēli ir ļoti apsveicama. Padomājiet un nosveriet visus plusus un mīnusus, cik vien nepieciešams. Un lai visa pasaule gaida…

⏰ Veltiet laiku pārdomām

❗️ Ignorējiet mēģinājumus virzīt jūs uz noteiktu lēmumu

❌ Nesteidzies

♏ Skorpions

Lielisks laiks, lai rūpētos par savu māju. Ģenerālā tīrīšana, sīki remontdarbi, sadzīves tehnikas iegāde, apzaļumošana… Bet darījumiem ar nekustamo īpašumu un jauna mājokļa meklējumiem diena nav piemērota.

🧹 Mājas darbu diena

💵 Netērē pārāk daudz

❌ nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus

♐ Strēlnieks

Diena solās būt mierīga un mērena, nav gaidāmas steidzamas lietas, kas prasītu Tavu aktīvu un tūlītēju iejaukšanos. Un nemēģini uzspiest lietas, meklējot, kur virzīt savu enerģiju! Šo dienu labāk velti sev – dodies uz masāžu vai uz baseinu, iepirkties vai vienkārši slinkot.

😊 miera diena

❌ nemeklē jaunas rūpes

🧘‍♀️ nepieciešama atpūta dvēselei un ķermenim

Lasi arī: Gaišreģis, kurš paredzēja Titānika likteni, atstāja nepatīkamu prognozi par mūsu dienām

Lasi arī: Mazliet humora: kā tu tērē naudu saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi! Vai sakrīt?

♑ Mežāzis

Šodien tev nāksies upurēt personīgo laiku citu labā. Iespējams, kādam no iekšējā loka būs nepieciešams tavs atbalsts. Lai arī kā gribētos palikt ēnā, neignorējiet palīdzības lūgumu, ja atteiksieties, radīsiet cilvēkam nepelnītu aizvainojumu.

💪 iespēja parādīt savas stiprās puses

⏰ nežēlojiet laiku mīļajiem

❗️ Esi uzmanīgs, ko saka citi cilvēki

♒ Ūdensvīrs

Šodien tev palīdzēs tikai pārdomāta pieeja, un tas attiecas ne tikai uz darbu, bet uz visām dzīves jomām. Nesteidzieties nocirst plecu, rūpīgi nosveriet visus plusus un mīnusus. Aptuveni, spontāni lēmumi var novest pie visneparedzamākajām un lielākoties nepatīkamām sekām.

❗️ Augsts risks kļūdīties

❌ izvairieties no pārsteidzīgiem lēmumiem

🤔 Padomā par katru soli

♓ Zivis

Šodien visi ar dzīves uzlabošanu saistītie pasākumi būs veiksmīgi. Pērciet sadzīves tehniku, veiciet nelielus (vai galvenos) remontdarbus, pārkārtojiet, izmetiet nevajadzīgo, vārdu sakot, radiet komfortu sev!

🧹 Mājas darbu diena

🎁 Veiksmīga mājas iepirkšanās

😊 lielisks garastāvoklis

Leave a Comment