Kā iemācīties lasīt domas: ekstrasensu padomi

Ja jūs vēlaties uzzināt pamatus telepātija un iemācīties lasīt cilvēka domas, pat no attāluma, jums noderēs pāris vienkārši vingrinājumi, kas palīdzēs sasniegt lieliskus rezultātus šajā lietā. Ikviens var iemācīties lasīt prātus. Šim nolūkam nav vajadzīgas neparastas spējas. Vienīgais, ko jums vajadzēs, ir pacietība, mērķtiecība un pastāvīga apmācība. Tas ir vienīgais veids, kā iemācīties lasīt domas.

Pirms uzsākt mācības, jums jāiemācās koncentrēties uz savu emocionālo stāvokli un pilnībā atpūsties no savām domām. Ja jūs vēlaties iemācīties lasīt prātus, jums vispirms vajadzēs uzzināt, kā atbrīvoties no savām domām. Pretējā gadījumā jūs nevarat zināt, ko domā cita persona. Šim nolūkam mediējiet katru dienu.

Lasīt arī: Sieviešu horoskops nedēļai: 19. – 25. marts – skaistums atplaukst saulītē

Ieņemiet ērtu pozu, pilnībā atslābiniet muskuļus, aizveriet acis. Mēģiniet abstraktēt no ārpasaules un no domām, kas jūs pārņem. Centieties nedomāt par kaut ko vismaz 10 sekundes. Katru reizi mēģiniet atturēties no savām problēmām un to, kas jūs tik ļoti rūp. Lai iemācītos lasīt domas, jums jāspēj ātri iesaistīties meditācijas stāvoklī. Meditācija ne tikai palīdzēs jums uzzināt telepatikas mākslu, bet tas arī būs labs veids, kā atpūsties un atjaunot enerģiju un vitalitāti.

Kad esat iemācījies atpūsties un atlaist savas domas, varat pāriet uz vingrinājumiem. Tie nav ļoti sarežģīti. Bet jebkurā gadījumā jums ir nepieciešams izturība, neatlaidība un ticība sev.

Pirmais vingrinājums. Paņemiet kādu priekšmetu, kas pieder citai personai. Centieties ignorēt visas domas un koncentrēties tikai uz šo lietu. Aizveriet acis un mēģiniet noķert cilvēku enerģiju ar šo objektu. Pēc jūsu domām ir jābūt attēliem, kas ir saistīti ar šīs lietas īpašnieku. Ja šis vingrinājums tiek izmantots regulāri, jūs drīz varēsiet atpazīt jebkādas personas domāšanas stilus.

Otrais vingrinājums. Šajā nodarbībā jāiesaista vēl viena persona, kas pēc jūsu pieprasījuma sāks domāt par notikumu. Jūsu uzdevums ir koncentrēties uz viņa domām un mēģināt pieskaņoties attēliem, kas parādīsies jūsu domās. Centieties neminēt, proti, lasiet domas. Ja galā pēkšņi bija daži attēli, tad mēģiniet balstīt to uz pilnīgu priekšstatu par cilvēka domām.

Lasīt arī: Meditācija “Labirints” – visiem, kas meklē risinājumu vai atrodas strupceļā

Trešais vingrinājums. Šis vingrinājums labi apmāca prasmi lasīt domas no attāluma. Paņemiet pulksteni, kas tikšķ un apsēdieties klusā vietā. Uzmanīgi klausieties pulksteņa mehānisma skaņas. Pēc tam pakāpeniski noņemiet pulksteni no auss, līdz tikšķēšana ir tikko dzirdama. Ikdienas vingrinieties ar pulksteni un pamazām mēģiniet turēt pulksteni no auss tālāk un tālāk.

Ceturtais vingrinājums. Telepātijas prasmes var apmācīt jebkur un jebkurā laikā. Piemēram, staigājot, jūs varat mēģināt noteikt, kādā veidā svešinieks, kas iet jūsu priekšā. Ja jūs braucat sabiedriskajā transportā, tad mēģiniet noskaidrot cilvēku domas, kas atrodas pretī jums vai priekšā. Centieties uztvert enerģiju viņa domas un uzzināt, kādā pieturā tas izkāps.

 

Visi šie vingrinājumi palīdzēs jums iemācīties lasīt citu cilvēku domas. Turklāt, pateicoties šiem vingrinājumiem, jūs ne tikai iegūstat šo prasmi, bet arī daudz patīkamākas prēmijas, kas izpaužas kā attīstīta intuīcija, pašpārvalde un spēja ātri atjaunot enerģiju. Vissvarīgākais – neapstājieties tur.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment