Horoskops 24.februārim: dod un tev taps atlīdzināts!

Šajā dienā saplānojiet nopietnus plānus, kas nesīs veiksmi un panākumus, vairieties no viltus darbībām un veltas laika šķiešanas uz aizdomīgiem cilvēkiem!

Auns

Vairieties no cilvēkiem, kuri piedāvā nopelnīt negodīgi. Piedzīvojumu pasākumi sniegs rezultātu, pretēji tam, ko gaidīsiet. Bet diena var dot patīkamas dāvanas jautājumos, kas attiecas uz cildenām izjūtām.

Vērsis

Tagad jūs būsiet pilni ar enerģiju un varēsiet patiesi novērtēt situāciju. Neņem vērā solījumus no ārpuses. Bet attiecībās ar mīļoto cilvēku jūs sagaida tikai pozitīvas emocijas. Vientuļie pārstāvji no šīs zīmes, var sagaidīt jaunu perspektīvu paziņojumu.

Dvīņi

Šajā laikā jums būs nepieciešama kolēģu vai paziņu palīdzība, un jūs noteikti to iegūsiet. Visdaudzsološākās ir lietas, kas saistītas ar sarunām un darījumu noslēgšanu. Arī diena ir labvēlīga visam, kas saistīts ar mīlestību. Jaunas interesantas paziņas nav izslēgtas.

Vēzis

Ja ar kādu šobrīd nesanāk vienoties, tad necenties sazināties ar šādu personu. Labāk ir atlikt risinājumu. Pretējā gadījumā pieaugošais konflikts neļaus jums atrast izeju no šīs situācijas. Bet kompensācija kalpo kā saziņa ar mīļoto.

Lasīt arī: Zinātnieki: internets paaugstina cilvēku viedokli par viņu pašu intelektuālo līmeni

Lauva

Profesionālajai darbībai šis periods būs pozitīvs. Ja jūs neesat apmierināts ar attiecībām ar savu mīļoto, tad vispirms jums ir jāsaprot sevi, nevis pasliktināt situāciju.

Jaunava

Diena ir piemērota sarunām, diskusijām par ilgtermiņa plāniem un biznesa tikšanām. Iesaistieties nepieciešamās informācijas meklēšanā. Ir vērts parādīt ierobežojumus un atturēties no pirkšanas, kas jums nav nepieciešams. Saglabājiet savas emocijas kontrolē.

Svari

Ir nepieciešams aprobežoties tikai ar vienkāršiem jautājumiem, bet labāk ir atteikt nozīmīgus liela mēroga pienākumus. Izvairieties no fiziska, emocionāla un nopietna psihiskā stresa. Esiet piesardzīgs, strādājot ar elektroierīcēm un atklātu uguni.

Skorpions

Šīs zīmes ģimenes pārstāvju personīgajā dzīvē šī diena var būt cīņas periods. Ja mīļotā cilvēka uzvedībā jūs kaut kas neapmierina – mēģiniet mierīgi izskaidrot to, kas jūs aizskāra. Bet izvairieties no attiecību izskaidrošanas augstos toņos.

Lasīt arī: Trīs metodes, lai piesaistītu mīlestību

Strēlnieks

Nebūs spēcīgu emociju. Diena lidos ātri un nepamanīti. Ja, protams, jūs pats negrasāties mākslīgi radīt problēmas. Mēģiniet pēc iespējas biežāk būt brīvā dabā, vēlams patīkamu cilvēku kompānijā.

Mežāzis

Jūs varēsiet paveikt lielu daļu no jūsu plānotā. Ja jūtat, ka viss neizdodas gludi, neiet uz priekšu. Ar spēku jūs, visticamāk, nevarēsiet iegūt rezultātus. Jums vajadzētu vairāk klausīties, mazāk paust savu viedokli. Tagad ir labs laiks atpūtai, ceļojumiem, kā arī jaunām paziņām.

Ūdensvīrs

Ķerties pie sarežģītām lietām ir vērts tikai tad, ja jums ir uzticami palīgi. Nepatikšanas un nesaskaņas var rasties personiskajā sfērā.

Zivis

Šajā dienā jūs varat veidot nopietnus plānus, solījumus saviem biznesa partneriem, meklēt informāciju un izveidot jaunus savienības. Izmantojiet šo laiku, lai atjauninātu reālos un virtuālos kontaktus. Neaizmirstiet pieredzējušāku cilvēku padomu un vadību.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment