Horoskops 29. maijam – viss būs jūsu rokās!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 29. maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Jums ir lieliska atmiņa, un jūs varat izcelties finansēšanā vai likumos. Jums nevajadzētu strīdēties ar partneriem, no kuriem jūs esat atkarīgi. Izvairieties no iespējamās konfrontācijas, it īpaši no rīta.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – produktīvs laiks!

Vērsis

Diena simbolizē spēku un atbildību. Verši – vadītāji var vienlaicīgi risināt ziņojumus par vecām lietām un plānot jaunus. Daudziem būs aktīvi jāpiedalās to cilvēku liktenī, kas atrodas apkārtnē. Mēģiniet darīt visu, kas ir atkarīgs no jums, lai apmierinātu cilvēkus, kas gaida reālus rezultātus no jums.

Dvīņi

Dvīņi – bērni var pārsteigt citus ar savu spēju visu iegaumēt. Taču tikai daži no viņiem varēs atrast kopīgu valodu bērna izolācijas dēļ. Jums ir jāmēģina izveidot labas attiecības ar bērnu. Tas prasīs zināmu laiku.

Vēzis

Lai gan jūs un jūsu partneris ir šķietami harmonisks pāris, bet tiklīdz jūs iepazīsieties viens ar otru, var rasties problēmas. Jums ir nepieciešams atpūsties un izturēties nedaudz mazāk atturīgi un nopietni. Jums vajadzētu vienkārši mīlēt un baudīt dzīvi. Tas var aizņemt laiku, bet tomēr jums vajadzētu mēģināt.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – gandrīz visiem pozitīva nedēļa!

Lauva

Šodien jūs varat “staigāt pa bezdibeņa malu” – Lauvas būs atkarīgas no negodīgiem cilvēkiem, kas spiež viņas uz nelikumīgām darbībām. Palielinās traumu risks, jo īpaši kāju lūzumi, kas ir visneaizsargātākā ķermeņa daļa. Jums būs jāpieņem izšķirošs solis, kas nākotnē noteiks jūsu pozīciju.

Jaunava

Tas ir laiks, lai atrastu patiesību, pašapziņu kā unikālu personību. Jums ir jāiet atpūtā, jākoncentrējas, neiesaistieties nevienā piedzīvojumā. Pretējā gadījumā tie nekavējoties tev tiks pārmesti.

Svari

Planētu stāvoklis norāda uz panikas un pat histērijas briesmām. Daudziem ir iespējama piespiedu šķiršanās. Jums ir jābūt neticamai izturībai, lai nekļūtu par savu spēju upuri un neapmierinātu sevi šādos brīžos.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – neradiet steigu attiecībās!

Skorpions

Garastāvoklis aizēno Vese***as pasliktināšanos cilvēkiem ar vāju psihi un veciem cilvēkiem. Tiem būs ievērojama organisko funkciju palēnināšanās, ātra novecošanās. Šādi cilvēki var būt aizdomīgi, sāpīgi un akūtā vientulības sajūta var rasties. Smagos gadījumos jums ir nepieciešama psihiatra palīdzība.

Strēlnieks

Planētu stāvoklis rada nelīdzsvarotību, saspīlējumu attiecībās, skaudību, neapmierinātību un tendenci risināt problēmas ar spēku. Nenovietojiet kārdinājumam noņemt šķērsli savā ceļā ar spēku. Viss, kas izraisa skaudību jūsu dvēselē, liecina par jūsu vājumu. Nepieciešams atbrīvoties no negatīvā.

Mežāzis

Pat ja jūs domājat, ka mājsaimniecību un mājokļu jautājumos ir notikušas pozitīvas pārmaiņas, nevajadzētu mēģināt atrisināt visas problēmas vienā kritienā. Labākajā gadījumā jūs tikai atjaunosiet tos konfliktus un domstarpības, kas kopš mēneša sākuma ir sajaukušas jūsu ģimeni. Ir vērts pārvietoties ļoti lēni un pakāpeniski.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – vairumam būs jārisina problēmas!

Ūdensvīrs

Daudzi Ūdensvīri šodien būs sabiedriski, aktīvi. Viņi spēj apspriest, iegūt nepieciešamo informāciju un izmantot to savā labā. Panākumi pozitīvi ietekmēs jūsu labklājību.

Zivis

Biznesa veiksme ir jūsu pusē. Jūs varat darīt svarīgu darbu ātrāk, nekā gaidīts. Neesiet kautrīgi un nenovērtējiet par zemu pašcieņu.

avots: vedmochka

Leave a Comment