Horoskops 30. maijam – nepiemērots laiks darbībai!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 30. maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Ar apņēmīgu pieeju biznesam, Auns var iedvesmot uzticību. Daudzi no viņiem cienīs viņu neatlaidību. Nemēģiniet pārsteigt citus, jūs jau esat “augstumā”.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – produktīvs laiks!

Vērsis

Varbūt jums būs sāncensis. Vēršus var pārņemt emocijas, ar kurām viņi var tik tikko tikt galā. Saziņa ar pretējo dzimumu dod priekšroku nopietnām un ilgtermiņa attiecībām. Tas pasargās jūs no šaubām un greizsirdības.

Dvīņi

Diena simbolizē dualitāti. No vienas puses, jūs centīsieties neiejaukties pārāk daudz citu lietās, bet, no otras puses, jūs joprojām vēlēsieties apzināties visas problēmas un kaut kādā veidā ietekmēt situāciju. Neuzņemieties atbildību par citu cilvēku dzīvību. Citas reakcijas, izņemot kairinājumu, nebūs jāgaida.

Vēzis

Jums nebūs fanu trūkuma, bet liels skaits romānu sniegs jums daudz nepatikšanas un mokas. Daži Vēži, kas baidās atkal būt vīlušies, vairs nevēlēsies riskēt. Jūs varat šo dienu veltīt rokdarbiem, radošumam. Ieteicams mierīgs un vientuļš dzīvesveids.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – gandrīz visiem pozitīva nedēļa!

Lauva

Šī diena ir labvēlīga mācību kursa sākumam. Jaunu informāciju viegli pielīdzinās. Jūs varat turpināt profesionālo izglītību, piesakieties tālākizglītības kursos.

Jaunava

Piemērots periods visiem pirkumiem. Galvenais – nedariet tos impulsa ietekmē. Padomājiet par to, vai jums tiešām ir vajadzīgs tas, ko jūs plānojat iegādāties. Jums ir jābūt ekonomiskākiem un jāsamazina milzīgās tēriņu summas.

Svari

Ir iespējams izveidot jaunu hobiju, kas laika gaitā kļūs par galveno profesiju. Klausieties savas vēlmes. Ja vēlaties dejot – dejojiet. Jūs sapņojat rakstīt dzeju – paņemiet pildspalvu. Jūs jūtaties apņēmies sākt savu biznesu – jūtieties brīvi, lai nokļūtu biznesā. Viss darbosies un veiksies!

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – neradiet steigu attiecībās!

Skorpions

Ne pārāk romantisks laiks. Darbojoties ar galvu, jūs atņemat saviem mīļotajiem uzmanību. Neatkarīgi no tā, cik jūs esat aizņemts, paņemiet dažas minūtes, lai iepriecētu viņu ar siltiem vārdiem. Tikšanās laikā nostipriniet savas konfesijas ar oriģinālu dāvanu.

Strēlnieks

Sarežģītas situācijas kalpošanā ir iespējams. Iestādes var kaitēt cieņai, ko nevajadzētu darīt. Strēlnieks var aizturēt šo apvainojumu un gaidīt stundu atriebībai. Un viņš slepeni un nežēlīgi atriebsies. Esiet elastīgi, meklējiet jaunas pieejas problēmas risināšanai. No pirmā acu uzmetiena absurda ideja izrādīsies vienkārši izcila.

Mežāzis

Labs laiks darījumiem ar nekustamo īpašumu, risinot mantojuma jautājumus. Ātri reaģējiet uz visiem ienākošajiem biznesa piedāvājumiem. Daudzi no viņiem ir pelnījuši jūsu uzmanību. Ja nepieciešams, varat veikt jebkura dokumenta noformējumu.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – vairumam būs jārisina problēmas!

Ūdensvīrs

Tagad jums izdodas bez lielām pūlēm. Finansiālais stāvoklis nedrīkst radīt bažas. Nebaidieties uzņemties iniciatīvu gan profesionālās lietās, gan personīgās attiecībās. Jo aktīvāki un pārliecinošāki esat, jo vairāk panākumu jūs varat sasniegt.

Zivis

Šī diena simbolizē atalgojumu, dāvanas. Mīlēt ir arī darbs, tikai dvēseles darbs. Kas to labāk spēj saprast? Un šis darbs ir pienācīgi jāapmaksā. Tas, ko jūs saņemsiet kā maksājumu, ir atsevišķs jautājums. Varbūt jūtas, varbūt dāvanas, varbūt maigums un aprūpe. Pieņemt uzmanības zīmes, neapšaubot mīļoto sirsnību.

avots: vedmochka

Leave a Comment