Mīlestības Horo***ps nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – neradiet steigu attiecībās!

Veikt pareizo kursu uz mīlestību palīdzēs mīlestības Horo***ps. Astrologi mums pastāstīs, ko zvaigznes mums dāvās maija pēdējā nedēļā, un sniedz lielisku padomu katrai zodiaka zīmei.

Šonedēļ ir svarīgi neturēt aizvainojumu vienam pret otru, bet atbrīvoties no tā. Pretējā gadījumā jūs varat palikt šajā stāvoklī ilgu laiku. Kad pavasaris pārvēršas vasarā, enerģija mainās, parādās jauna dinamika, kas galvenokārt atspoguļojas mīlestības un attiecību sfērā. Tomēr pēkšņu veiksmi ir pārāk agri gaidīt: Venēra ir Vērsī, un viņam, kā mēs zinām, nepatīk improvizācijas. Nesteidzieties, lai pieņemtu steidzamus lēmumus: tuvojieties visam lēnām.

Auns

Astrologi iesaka Aunam tieši no pirmdienas uzsākt nopietnu ceļu. Dodieties uz randiņiem, paskatieties uz visiem piedāvājumiem, piedāvājiet savu palīdzību, atbalstiet partneri, meklējiet kopīgus problēmu risinājumus – kaut kur pa vidu var pēkšņi atrast mīlestības avotu. Tie, kuri vēl nav gatavi izteikt sevi tik aktīvi, tiek aicināti rakstīt mīlestības vēstuli, gūstot pieredzi nākotnes uzvarām.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – produktīvs laiks!

Vērsis

Nākamā nedēļa ir Vēršu laiks. Astrologi piedāvā viņiem sākt pildīt savas vēlmes attiecībā uz savu personīgo dzīvi, jo tas būs dzīvas līnijas sākums. Trešdiena un piektdiena ir pelnījušas īpašu uzmanību. Astrologi prognozē šarma un veiksmes pieaugumu šajos datumos un iesaka veikt pasākumus pret partneri – viņš (vai viņa) būs savstarpējs.

Dvīņi

Dvīņu personīgajā dzīvē būs īslaicīgs troksnis. Planētas tika sagrupētas Vērsī, lai nākamnedēļ pārceltos uz Dvīņu zvaigznāju. Tātad, izmantojot brīdi, jūs varat iepauzēt no pelēkajām dienām un  iegūt spēku. Astrologi iesaka jums baudīt romantiku, kā agrāk: dodieties uz klubiem, vakariņojiet sveču gaismā, atpūtieties dabā – katram savs.

Vēzis

Vēži būs uz atklāšanas un pārmaiņu robežas, kas gatavojas ielauzties viņu ikdienas dzīvē. Saskaņā ar astrologu prognozēm notiek notikumi, kuriem būs nepieciešama liela aktivitāte un personīga iniciatīva. Ja jums ir plāni, kā mainīt savu dzīvi, jūs varat tos īstenot no otrdienas līdz piektdienai. Šajā laikā Venēra palīdzēs iemiesot visdārgākās vēlmes.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam – gandrīz visiem pozitīva nedēļa!

Lauva

Lauvām nevajadzētu atpūsties. Nākamā nedēļa būs saistīta ne ar harmoniju, bet ar darbu attiecībās. Ja jums ir problēmas ar problēmu apspriešanu, jūs varat mēģināt sniegt mājienu vai nākt no tālienes. Galvenais – paust savas bažas par satraucošajām problēmām. Ļoti vientuļa notikumu attīstība var būt neapmierinoša, bet par to nav jāsatraucas – Saule ir Dvīņos, kas nozīmē, ka jums ir nepieciešams sagatavoties neskaidrajām situācijām.

Jaunava

Šonedēļ Jaunavas būs tuvāk laimej. Mēness dalīsies harmoniskā enerģijā pirmdien, otrdien, piektdien un nedēļas nogalē, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks plānot kāzas, iegādāties gredzenus un rezervēt viesnīcu. Ja mīlestības sfēra šonedēļ nav būtiska, ieguldīt savu spēku ir labākais darbā.

Svari

Svarus gaida mistikas nedēļa. Astrologi konsultē garīgo meklējumu, augstākas nozīmes zināšanas: Venēra ar nopietnām planētām aspektos 28., 29., 31. maijā un 1. jūnijā sniegs atbildes uz ilgstošiem jautājumiem. Jebkuras svētas zināšanas būs Svaru rokās. Tas izrādīsies veiksmīgas astroloģijā, laimes stāstīšanā, psiholoģijā un izmanto šos trikus, lai iegūtu mīlestību.

LASI ARĪ: 5 pazīmes, ka jums šodien veiksies

Skorpions

Marss ir aktīvs Vēzī, kas nozīmē, ka Skorpions draud izšķērdēt nervus uz pilnīgi nevajadzīgiem strīdiem un palikt bez mīļotā atbalsta. Astrologi iesaka rīkoties uzmanīgāk vārdos un secinājumos, un labāk ir pāriet no aizdomām uz attīstību. Šeit gaida daudz patīkamākas emocijas. Nakts randiņi, pastaigas pa ziedošajām ieliņām, sarunas līdz rītam, saullekti un saulrieti ir milzīga romantika.

Strēlnieks

Mīlestība nav jāgaida. Saule ieradās Dvīņu zvaigznājā, kas nozīmē, ka partnerim būs jāpievērš lielāka uzmanība. Lai to sakārtotu, ir nepieciešams iepriekš un apņēmīgi pasludināt karu pret egoismu. Tad nedēļa iet harmoniski, un būs iemesls sevi slavēt par jūsu pūlēm.

Mežāzis

Laiks turpinās, ko var saukt par sarežģītu, jo Mars ir Vēzī. Neparasta emocionalitāte, jutīgums un saprāta trūkums domās bieži var likt uz sasteigtiem lēmumiem un aizvainojošiem vārdiem, kas adresēti otrajai pusei. Pagaidu krīze, kas diemžēl notiek ar visiem, jums ir jāiet cauri ar savu galvu.

LASI ARĪ: Urāns Vērsī: dzīvot pa vecam nesanāks. Ko sagaidīt Zodiaka zīmes pārstāvjiem nākamajos 7 gados?

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīra dzīve apritēs ģimenes lietās vai jautājumos, kas saistīti ar kopējo naudu. Īpaši asas tēmas nevajadzētu pacelt, labāk pievērst uzmanību harmonijas sasniegšanai pārī. Vientulība pastiprinātās Venēras periodā ir kontrindicēta, tādēļ, ja nav neviena, ir nepieciešams plānot laiku, lai satiktu kādu un mēģinātu veidot kaut ko kopīgu.

Zivis

Venēra, stiprināta Vērsī, un Mēness, kas aktīvi darbojas šonedēļ, norāda uz Zivīm, ka ir pienācis laiks atjaunot romantiskos savienojumus. Zvaigznes ļoti atbalsta jaunus paziņas, mīlestības rituālus, saraksti, zvanus. Galvenais – neizņemiet sevi, citādi jūs varat palaist garām savu laimi.

avots: dailyhoro

Leave a Comment