Horo***ps 29.septembrim – brīnišķīga jauna iespēja izmainīt dzīvi!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 29. septembrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Auns

Ja jūs cenšaties mainīties, tad šodien varat izlemt daudz, bet gaidiet galvenos rezultātus nedaudz vēlāk. Iespējams, ir nejauši pazīstami draugi, kas jūsu dzīvē paliks nemainīgi. Šajā periodā jūs varat palielināt savu personīgo popularitāti un iegūt mīlestību.

Lasi arī: 5 sieviešu izteiktas frāzes, kas spēj sadusmot pat vispacietīgāko vīrieti

Vērsis

Labvēlīga diena sanāksmēm, ģimenes brīvdienas, viesu uzņemšana. Jūsu intuitīvā iekļūšana citu cilvēku izjūtās, pievilcība un radošs, oriģināls priekšstats par lietām spēs piesaistīt citus ap jums. Bet jums ir jāaizstāv savi uzskati. Otrajā pusē var rasties Vese***as problēmas.

Dvīņi

Jūs varat sajust letarģiju, nogurumu. Pārmērīgs stress var pilnīgi jūs izlādēt. Samaziniet slodzi, pretējā gadījumā var rasties nopietna Sli**ba. Jums vajag garu atpūtu.

Vēzis

Šī diena var radīt daudz stresa. Šodien ir pilnīgi iespējams, ka nopietnas izmaiņas personīgajā dzīvē ir saistītas ar jaunām paziņām un veco saišu pārtraukumu. Jebkurā gadījumā neaizmirstiet par tiem, kas tev palīdzēja dzīvē.

Lasi arī: Mājas Spa salons: kosmētiskās procedūras pašrocīgi

Lauva

Diena ir labvēlīga sanāksmēm, intīmām sarunām un pārtrauktu attiecību atjaunošanai. Varbūt tavā dzīvē atkal parādās jauna persona, kas kādreiz redzēja tevī kaut ko, ko citi nebija atvēruši. Viņa uzmanība un līdzdalība palīdzēs jums atbrīvoties no šaubām un radīt prieku dvēselei.

Jaunava

Aktīvā, radošā diena. Labvēlīga cilvēkiem, kas saistīti ar mākslu. Jūsu bagātajai iekšējai pasaulei šodien var būt nepieciešama nekonvencionāla vide. Radoša pieeja biznesam, jūtu bagātība, personīga pievilcība un labvēlība citiem radīs ievērojamus panākumus.

Svari

Labvēlīga diena, kas ļaus jums parādīt savas spējas dažādās jomās. Pieaug intuīcija un prognozes dāvana, aktivizējas sociālā aktivitāte. Šodien jums ir jāizslēdz alkoholiskie dzērieni, jāietur veselīgs dzīvesveids. Saziņa ar bērniem, kustīgas spēles dos prieku.

Lasi arī: Lūk, ko jums vajadzētu teikt savam mīļotajam vīrietim, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi!

Skorpions

Sakarā ar saziņu ar bērniem jūs sapratīsiet savas kļūdas un nepareizus aprēķinus. Jums ir jāmainās, atbrīvojoties no pārliekas stingrības un neatkarības. Nav izslēgts, ka tieši tagad sākas periods, kas saistīts ar spēju pareizi novirzīt savus būtiskos spēkus, kas nākamnedēļ sniegs pozitīvus rezultātus.

Strēlnieks

Diena ir saistīta ar ķermeņa vājināšanu, slimību parādīšanos, tāpēc ir ieteicama klusa atpūta, mēreni vingrinājumi un fiziskā aktivitāte. Rezultātā jūs saņemsiet nepieciešamo drošību un veselību. Zvaigznes iesaka šai dienā izturēties vairāk pozitīvi, nekā parasti.

Mežāzis

Šī diena ir veltīta kultūras atpūtai. Apmeklējiet izstādes, muzejus, koncertzāles, teātri. Saņemtie iespaidi radīs garīgās izturības rezervi nākotnei. Varat apmeklēt radiniekus. Glabājiet mājas durvis atvērtas.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kas nepieļaus melus!

Ūdensvīrs

Diena ir labvēlīga tīrīšanai, atbrīvojoties no sliktiem ieradumiem, pielikumiem. Pirts rituāli, būs lieliska iespēja iziet no šīs atkarības. Mēģiniet šodien nelietot medikamentus, izmantojot ķermeņa rezerves spēkus un tradicionālo dziednieku padomu, lai cīnītos pret slimībām.

Zivis

Diena ir veiksmīga iegādei, un agrākās problēmas ar nekustamo īpašumu veiksmīgi tiks pabeigtas. Komunikācijas un biznesa aktivitātes ērtība sagatavos jums tuvāko darba nedēļu. Bet izvairieties no jaunu pienākumu uzņemšanās. Mēģiniet pabeigt svarīgus gadījumus un izbeigt senus strīdus ar radiniekiem.

Avots

Leave a Comment