Horoskops 4.februārim – palīdzība no nezināmiem avotiem!

Šodien vajag centies kontrolēt savas emocijas un neļauties konfliktiem, par labu nāks sevis palutināšana ar atpūtu pie dabas un SPA procedūrām!

Auns

Diena ir labvēlīga visiem centieniem. Pat ja rodas problēmas, jūs tūlīt saņemsiet palīdzību, un tā atnāks no turienes, no kurienes negaidījāt. Pretrunīgus jautājumus mēģiniet atrisināt bez kliedzieniem un konfliktiem. Ir pienācis labs laiks jaunām paziņām, kas būs ļoti laikā.

Vērsis

Šī diena būs labvēlīga visam, kas saistīts ar mīlestību un personīgo dzīvi. Atsevišķiem zīmes pārstāvjiem ir nepieciešams vairāk laika, lai pavadītu ārpus savas mājas sienām, jo ir iespēja satikt savu likteni. Izvairieties no parādu saistībām.

Dvīņi

Šī diena emocionāli var būt ļoti karsta jums. Ja jūs nevēlaties atvainoties citiem, mēģiniet pastāvīgi kontrolēt savas emocijas, atturēties no skarbiem vārdiem un neapdomātiem darbiem. Tas ir vienīgais veids, kā izvairīties no nopietna konflikta, un nesabojātu jūsu nevainojamo reputāciju.

Vēzis

Centieties sev pasniegt pēc iespējas patīkamākas emocijas. Centieties neatteikt sev iepirkšanās gadījumā, ja tie nekaitē pārāk daudz jūsu kabatai. Mīlētājiem nevajadzētu ierobežot sevi. Un, ja jūs vienkārši vēlaties atpūsties un relaksēties, nepiespiediet sevi kaut ko darīt ar varu.

Lasīt arī: Rožukronis: kam nepieciešamas un kā izmantot

Lauva

Svarīgas lietas labāk ir atlikt uz kādu brīdi. Tagad jūs varat būt nekompetents daudzos jautājumos vai vienkārši sniegt kļūdainu padomu. Nedomājiet, ka jums vienmēr ir taisnība – jūs ieskauj ne tik stulbi cilvēki. Jūsu augstprātība var aizskart kādu. Bet attiecībās ar mīļoto cilvēks valdīs savstarpēja saprašanās.

Jaunava

Tikšanās ar draugiem un paziņām, kā arī dažādi ceļojumi var dot pozitīvu rezultātu, kas dos jums cerības uz jaunu spēku pieplūdumu. Ja iespējams, dodieties ārpus pilsētas. Kad jums ir laiks un vēlme, tad uzņemieties svarīgu problēmu risināšanu. Romantiskās attiecībās jūs varat sagaidīt patīkamus pārsteigumus. Zvaigznes brīdina par piesardzību: esi ļoti uzmanīgs ar alkoholu!

Svari

Ir iespējami nelieli strīdi ar mīļoto vai vecāko ģimenes locekli. Šis strīds nebūs dzimis no fundamentālām atšķirībām, bet tikai no nevēlēšanās klausīties un saprast vienam otru. Jums būs jāveic pirmais solis uz izlīgumu. Šajā laikā jūs varat piesaistīt negodīgus cilvēkus kā magnētu. Esiet uzmanīgi!

Skorpions

Jums ir jāatsakās no vilinošiem biznesa priekšlikumiem, pat ja tie šķiet daudzsološi. Tas, kas izklausās pārāk labi, lai būtu īstenība, izrādīsies apmāns. Ja jums joprojām ir nepieciešams pieņemt lēmumu, jums jākonsultējas ar zinošiem cilvēkiem. Taču diena būs veiksmīga visās lietās, kas saistītas ar mīlestību, personīgo dzīvi un jaunām paziņām.

Lasīt arī: Suvenīri, kurus ir nevēlams iegādāties tūristiem

Strēlnieks

Šī diena ir labvēlīga izklaidei, kā arī sanāksmēm, sarunām un biznesa vadībai. Ja jūs plānojat kopā ar savu mīļoto doties ciemos, mēģiniet neatstāt viņu bez savas uzmanības apliecinājumiem. Pretējā gadījumā jūsu rīcība būs aizvainojuma un konflikta avots. Viss, tāpat kā vecajā dziesmā: “Ļoti viegli ievainojami mūsu mīļie …”. Esiet delikāti.

Mežāzis

Jūsos tagad strāvos dzīvības enerģija. Jūs varat kļūt par jeb kuras kompānijas dvēseli un ar savu optimismu iepriecināt visus apkārtējos. Daži šīs zīmes pārstāvjus sagaida jauna mīlestība vai interesanti paziņas. Ja dzīve ir ka zebra, tad sākas plaša baltā josla.

Ūdensvīrs

Neļaujieties strīdiem, konfliktiem un attiecību noskaidrošanai ar kolēģiem, radiniekiem un vienkārši ar apkārtējiem cilvēkiem. Ja jūs tagad noturēsiet sevi rokās, tad drīz jūsu lietas uzlabosies, un, ja jums neizdosies, konflikts var būt ilgstoša rakstura.

Zivis

Diena daudzos aspektos ir labvēlīga. Ja jūs vēlaties padarīt šo dienu neaizmirstamu, tad iniciatīva būs jāņem savās rokās. Tomēr jūs ar to nepierodiet. Ir labs laiks, lai veiktu pirkumus. Neatsakieties no tā, ko vēlaties. Tagad jums ir nepieciešams vairāk laika veltīt savai Vese***ai un fitnesam.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment