Rožukronis: kam nepieciešamas un kā izmantot

Rožukronis ir sens rituālu objekts, kas sastāv no bumbiņu virtenes. Šķiet, ka rožukronis ir krelles. Bet viss nav tik vienkārši, kā izrādās. Tam ir īpaša vara. Un tas, kas iegūs šo varu, padarīs savu dzīvi vieglāku un pat uzlabos.

Rožukronis izskatās kā neliela kaklarota. Bet jūs nevarat atvērt šo kaklarotu: pavedienu gali tiek savienoti cieši, un fiksēti ar lielāku lodīti, un vairāk – ar slotiņām un dažādiem dekoriem.

Cik bumbiņu ir lūgšanu krellēs

Krelles sastāvdaļas sauc par graudiem, nevis bumbiņām. Šo graudu skaits var būt atšķirīgs. Ir rožukroņi, kurās ir 33 graudi: 30 mazi un 3 lieli; ir 110 graudi: 100 lieli un 10 mazi.

Budistu tradīcijā, lūgšanu krellēs ir ar 108 graudiem un musulmaņiem – ar 99 graudiem. Katoļu pērlītēm ir 150 graudi. Un vēl joprojām ir tā sauktās šūnu pērles, kurās ir 1100 graudu (1000 – lieli un 100 – mazi).

Lasīt arī: Suvenīri, kurus ir nevēlams iegādāties tūristiem

Krievijā 150 graudu lūgšanu krelles sauca par “Jaunavu”.

Rožukronis nav dekorācija vai aksesuārs. Tie ir saistīti ar ciklisko un bezgalību, komunikāciju un pēctecību, vainagu, kāpnēm uz debesīm.

Gadsimtiem ilgi, rožukronis kalpo vienam mērķim – palīdzēt koncentrēties uz savu iekšējo pasauli, novērsties no sadzīves un grēcīgā, lai atbrīvotu savā dvēselē vietu brīvajam lidojumam lūgšanu un meditāciju laikā, kā arī nokļūt rezonansē ar Dievu.

Faktiski, rožukronis – sava veida rīks, kas ļauj personai noskaņoties uz dievišķā viļņa. To bīdīšana rada īpašu pārpasaulīgu ritmu vārdiem un domām.

Kā rožukronis ietekmē ķermeni

Bumbiņu bīdīšanai ir relaksējoša un nomierinoša iedarbība, palēnina sirdsdarbību, samazina As**is spiedienu. Un tas ir, tas izrādās pirkstu nervu galos. Šie gali savienojumi ir saistīti ar smadzeņu centriem, un, nospiežot un pārbīdot bumbiņas, cilvēks iedarbojas uz savām smadzenēm.

Un katrs pirksts ir saistīts ar īpašu iekšējo orgānu, un, nospiežot kreļļu graudus ar dažādiem pirkstiem, var ietekmēt jūsu ķermeni kopumā un dažādus dzīves aspektus.

Tātad, “masāža” ar indeksa pirksta palīdzību atvieglo galvassāpes un izlīdzina elpošanu, un ar vidējo pirkstu palīdz atbrīvoties no dusmām vai depresijas. Gredzena pirksta darbība stabilizē As**sspiedienu, un mazais pirksts ir savienots ar sirdi. Lielais pirksts ir saistīts ar smadzenēm.

Tomēr ne tikai uz pirkstiem, bet arī uz visu mūsu plaukstu ir daudz punktu, kas atbildīgi par nervu sistēmu un organismu kopumā. Graudu pārbīdīšana, šos punktus stimulē, kā rezultātā pastāv stresa mazināšana, vispārējā toni un visu iekšējo orgānu darba normalizācija.

Arī no grauda berzes, lodītes tiek elektrificētas, un mūsu ķermenis iegūst vāju elektrisko strāvu pretējā zīmē. Tādējādi tiek izveidota elektrofizioterapijas ietekme. Ir arī atzīmēts, ka rožukroņa izmantošana ar iegaumējamu informāciju sniedz pārsteidzošu rezultātu.

Dažādu materiālu krelles īpašības

• Kadiķu krellēm ir iespēja aizbiedēt ļaunos garus un novērst kaitīgās ietekmes.

• Sarkanajam korallim un tumši zilajam lazurītam ir tādas pašas īpašības kā kadiķim.

• Krelles no kalnu kristāla un pērlēm ir piemērotas nomierināšanai, novēršot šķēršļus un Sli**bas.

• Zelta, sudraba un vara rožukronis veicina ilgmūžību, palielina garīgo nopelnu. To pašu var teikt par krellēm, kas izgatavotas no lotosu sēklām vai Bodhi koka.

• Sandalkoks uzskatāms par vienu no tīrākajām vielām un tiek vērtēts pēc tā atvēsinošajām un ārstnieciskajām īpašībām. Rada mierinājumu.

• Ozols lieliski attīra telpu un piesaista pozitīvu enerģiju. Ozola rožukronis dod personai aizsardzību pret negatīvām vibrācijām.

• Nefrīta rožukronis mierina, nomierina prātu, neitralizē negatīvās domas. Stipras ārstnieciskas īpašības ir dzintarkrāsas. Dzintars, kā zināms, tiek lietots, lai ārstētu vairogdziedzeri.

• Melnas pērles absorbē negatīvo enerģiju. Un ar melnām krellēm var nodzēst aizvainojumu, dusmas, greizsirdību un neitralizēt destruktīvas negatīvas emocijas.

Mūsdienās šungīts ir kļuvis ļoti populārs , arī melns minerāls ar īpašību, kas izlīdzina kopējo enerģētisko vidi. Šungīts palīdz ar vairogdziedzera slimībām, veģetatīvo As**svadu distoniju, samazinātu vitalitāti.

Lasīt arī: Vienkāršs veids, kā kļūt bagātākam: Jeļenas Golunovas metode

Kā pareizi uzlādēt rožukroni

Ar laiku starp cilvēku un viņa rožukroni tiek izveidots mistisks savienojums. Tikko nopirktais rožukronis nekļūst par jūsu talismanu un nerādīs visas noderīgās īpašības, ja neuzlādēsiet to un nesazināsieties ar to.

Rožukronis ir jāuzlādē pirmajā pilnmēness dienā: izklājot zem mēness gaismas, un pēc tam paglāstot graudus, sūta tām skaidru vēstījumu par to, ka tās kļūst par palīgu un drošu aizsardzību no slimībām, neveiksmēm un citām negatīvām lietām.

Krelles obligāti un regulāri jāuzlādē – zem mēness vai saules gaismas. Ja tās ir izgatavotas no dārgakmeņiem vai pusdārgakmeņiem, tās arī vajadzētu turēt zem tekoša ūdens divas reizes nedēļā. Un atcerieties, ka rožukronis ir personīga lieta, un tās nepiedod nodevību.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment