Horoskops 3. maijam – pieņemiet savus lēmumus gudri!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 3. maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Iespējams, ka mīlestība veidos jūsu personību, un tad tā var ietekmēt vērtību sistēmu. Starpnieks jūsu mīlestībā var būt kaimiņš vai klasesbiedrs. Neslēpiet savas jūtas, pieņemiet laimīgos mirkļus savā dzīvē kā likteni.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops 2019. gada maijam – sāciet visas atliktās lietas!

Vērsis

Daudzi mazi un steidzami jautājumi neļaus jums izdarīt pareizo izvēli. Ņemot vērā grūtības izvēlēties, jūs varat atrisināt savas problēmas tikai ar partneriem, kas jūs saprot. Nelieciet saviem tuvajiem draugiem strādāt, jo finansiālās attiecības nav saderīgas ar draudzīgajām.

Dvīņi

Šodien jūs varat veiksmīgi atrisināt radošus uzdevumus vai virzīt savus centienus, lai iegūtu labu atpūtu. Tomēr strīdi ar patronu un priekšnieku var izraisīt enerģijas līmeņa samazināšanos. Jūs varētu atbrīvoties no daudzām jūsu problēmām, izmantojot radošu iztēli un virzot savu spēku, lai iekarotu mākslas augstumus.

Vēzis

Šodien Vēzis var būt iespaidīgs un mēdz klausīties modernu dziednieku ieteikumus. Jums jābūt uzmanīgiem, izvēloties netradicionālu ārstēšanas metodi – ne visi rīki, kas ir palīdzējuši citiem, ir piemēroti jums. Ir nepieciešama medicīniskā uzraudzība.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada maijam – būs grūtāk sasniegt mērķus!

Lauva

Ģimenes dzīve var dot Lauvām daudz nepatikšanas. Tie, kuri ir tuvi, būs nepieciešama jūsu enerģijas plūsma. Ieguldiet savu sirdi un dvēseli centienos, un jūsu spēcīgā enerģija uzplauks mīļajiem, dod viņiem spēku dzīvot. Un negaidiet pateicības vārdus, vienkārši dzīvojiet mīļajiem.

Jaunava

Šodien jūsu aknas var jums traucēt. Turklāt iespējama emocionālā pārslodze. Izņemiet kūpināto un taukaino pārtiku no jūsu diētas. Varbūt jums vajadzētu iemācīties vēderdejas? Tas ir noderīgs gan formai, gan noskaņojumam, kā arī vielmaiņas uzlabošanai.

Svari

Šajā laikā jūs varat veikt svarīgus biznesa līgumus, veikt izdevīgus darījumus. Ieteicams koncentrēt savu gribu uz materiālās labklājības mērķiem. Ir svarīgi pareizi strādāt ar ienākošo informāciju.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada maijam – gaidāmi sarežģīti brīži!

Skorpions

Regulāri ieguldījumi palīdzēs jums veikt iemaksas nekustamajā īpašumā un uzlabot darba vidi. Šajā dienā būs liela darba slodze. Jūsu panākumi būs atkarīgi no jūsu komunikācijas prasmēm un spējām piesaistīt cilvēkus sev.

Strēlnieks

Daudzi Strēlnieki šodien būs pacilāti. Jūs esat radošs, jums ir oriģinālas idejas, turklāt jūs varat atrisināt visas problēmas. Atsevišķās darbības jomās nepieciešama disciplīna. Un, ja jūs tiekat galā ar dispersiju, tad nākotnē jūs vairāk pievērsīsieties svarīgiem jautājumiem.

Mežāzis

Atklāsmes diena, intuitīva izpratne. Kopumā diena ir saistīta ar ūdens un jūras transportu. Šajā dienā jums vajadzētu dzert daudz šķidrumu, neatsakoties no vīna. Ieteicamas arī pirtis, vanna un masāža.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops 2019. gada maijam – materiālās problēmas!

Ūdensvīrs

Projektam, kuram jūs piesaistījāt noteiktas cerības, nebūs laika, lai to realizētu. Jums būs jāatturas no dažiem izdevumiem. Aizņemšanās ar solījumu atgriezt drīz – arī nav labākā ideja.

Zivis

Jūs, protams, zināt, kā uzvarēt fanu savā labā un saņemt viņu uzmanību, bet šodien, visticamāk, neparādīsiet savas patiesās jūtas. Var gadīties, ka abi no jums būs līderi. Ja jūs neatradīsiet kompromisu un kāds no jums nepiekritīs, tad jūsu attiecības būs saspringtas.

avots: vedmochka

Leave a Comment