Horoskops 5.oktobrim – veiksmi nesīs atbildīgi lēmumi!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 5.oktobrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Auns

Šī diena dos jums labklājību. Pakāpeniski attiecības atgriezīsies normālā līmenī. Paļaujieties uz jūsu intuīciju, lai pieņemtu svarīgus lēmumus. Pēcpusdienā iespējams romantiskas tikšanās, kas ilgi paliks jūsu atmiņā.

Lasi arī: Zīmes, kas norāda, ka veiksme ir tuvu

Vērsis

Veiksmīga diena kontaktiem, darījumiem, laulībām. Zvaigznes ir tik labi novietotas, ka jums veiksies jebkurā biznesā no pirmās reizes. Jūs jutīsiet neredzamo augstāko spēku atbalstu. Emocionālā dzīve pakāpeniski atgriezīsies normālā stāvoklī.

Dvīņi

Šodien ir iespējams emocionāls pieplūdums. Jūs varat sajaukt daudz neparedzētu notikumu un ziņu. Jums nebūs laika, lai sekotu visam, kas notiek, domā par lietām, izdariet secinājumus. Līdz dienas beigām jūs to varat noskaidrot un pat izmantot situāciju jūsu labā.

Vēzis

Iespējams, ka Vēzis varēs īstenot ilgtermiņa sapni vai sasniegt panākumus viņu personīgajā dzīvē. Paaugstināts seksuālais potenciāls pievērsīs pretējā dzimuma uzmanību. Nedrīkstat veikt darījumus ar sirdsapziņu – jūs varat zaudēt īstu draugu.

Lasi arī: 5 pazīmes, ka tu viņam tik tiešām esi svarīga

Lauva

Piešķiriet šo dienu rūpēm par vecāko radinieku paaudzi – viņiem tevi patiešām vajag. Vecākiem cilvēkiem var būt palielināta nervozitāte, kas pārvēršas sarkasmā un agresijā. Uztveriet dzīvi vienkāršāk.

Jaunava

Atbrīvošanas diena no pagātnes negatīviem ietaupījumiem, slikto paradumu izskaušana. Rezultātā jūs sajutīsiet ārkārtēju vieglumu. Tikšanās, paziņas un iesaistīšanās ir labvēlīga jauniešiem. Neveiciet lielus pirkumus. Tie būs nevajadzīgi un nepraktiski. Likvidējiet alkoholisko dzērienu lietošanu.

Svari

Iespējams, jauna romantiska kaislība, bet zelta ceļa veikšana neļaus parādīt jūtu dziļumu vai nodomu nopietnību. Šīs dienas domas var būt pravietiskas.

Lasi arī: Lūk, ko jums vajadzētu teikt savam mīļotajam vīrietim, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi!

Skorpions

Saglabājiet mieru. Neatbildiet uz notiekošo – daudz kas ir atkarīgs ne tikai no jums. Diena ir nelabvēlīga radošo ideju ieviešanai, ar kapitālieguldījumiem saistītiem jautājumiem, lieliem pirkumiem. Otrajā dienas pusē ir iespējamas sliktas ziņas vai Vese***as stāvokļa pasliktināšanās.

Strēlnieks

Tendence uz pašaizsardzību, vēlēšanās būt plecu pie pleciem, kļūdīties vai sūdzēties par likteni, neļaus jums gūt panākumus biznesā. Šī diena ir saistīta ar kosmisko enerģiju pārveidi, tāpēc sirds lietošana var būt grūta. Iespējams, ka jūs nevarēsiet atrisināt negaidīti radušās mīlas problēmas. Planētas iesaka netraucēt parasto notikumu gaitu – iespējams, lielākā daļa nepatikšanas pazudīs pašas par sevi.

Mežāzis

Dzīves potenciālam ir tendence samazināties. Var rasties miesas kārdinājumi vai mīlas tikšanās, kas radīs daudz nepatikšanas. Pārāk daudz tukšumu var novest pie kļūdainiem jūsu partnera patiesajiem nodomiem. Sapņi – pravietiski.

Lasi arī: Laimīgi cilvēki ievēro šos 4 rituālus!

Ūdensvīrs

Diena rada negatīvas tendences. Iespējams, ka visi centieni nepanāks vēlamos rezultātus. Samaziniet saziņu, likvidējiet jaunās paziņas – jūsu lētticība radīs šķēršļus mērķa sasniegšanai.

Zivis

Šodien būs laba diena, ja plānojat to iepriekš. Savvaļas iztēle un emocionāla nestabilitāte var radīt finansiālus zaudējumus. Paļaujieties vairāk uz intuīciju, veselo saprātu, ātru domāšanu. Neuzticieties pat tuvāko cilvēku viedoklim – visticamāk, tas būs kļūdains.

Avots

Leave a Comment