Horoskops 7. decembrim – iespējami emocionāli satricinājumi!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 7. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Diena būs pilna ar komunikāciju. Esi jūtīgs pret jaunām idejām. Ja jūs neesiet labā omā, atcerieties: labāk ir palikt klusiem nekā izteikt vārdus, kurus nākotnē jums būs ļoti jānožēlo.

LASI ARĪ: 5 lielas sieviešu kļūdas, kuru dēļ viņas nevar atrast mīlestību

Vērsis

Veiksmīgi attīstiet gadījumu, kad jums ir nepieciešams sazināties un apspriest. Mājas darbs šodien nebūs slogs, bet prieks. Atbrīvojieties no nevajadzīgām lietām, attiecībām un skumjām domām.

Dvīņi

Jūs varat sākt īstenot plānus, bet jums vajadzētu paļauties tikai uz sevi. Padomā uzmanīgi, pirms uzņemties iniciatīvu. Izvairieties no pārsteidzīgiem lēmumiem un stingriem spriedumiem.

Vēzis

Piešķiriet dienu savam hobijam vai atpūtai. Nav nevēlams iet tālu no mājām un pavadīt daudz laika sabiedrībā vai pūlī. Piedalīšanās piedzīvojumos nav ieteicama.

LASI ARĪ: Horoskops 2018.gada decembrim no Andželas Perlas – pirmais ziemas mēnesis sola interesantus notikumus!

Lauva

Šodien būs vēlme kritizēt visu un ikvienu – apturiet sevi, lai nesabojātu attiecības ar citiem. Vannas un kontrasta duša ir noderīgas As**srites uzlabošanai.

Jaunava

Cīņas diena ar kārdinājumiem, kārdinājumu pārvarēšana. Pašam būs jātiek galā ar lietām, negaidiet kolēģu palīdzību. Atsakieties no skaļām sanāksmēm kopā ar draugiem.

Svari

Pieņemot lēmumus, klausieties tikai sevi. Aktīva, radoša diena, daudzsološas pārmaiņas dažādās dzīves jomās.

LASI ARĪ: 2019.gada Dzeltenās Cūkas raksturs un īpašības

Skorpions

Jūs varat veiksmīgi atrisināt monetārās problēmas, noslēgt izdevīgus piedāvājumus. Dokumentu, parakstu un informācijas saņemšanas process būs ātrs. Diena ir izdevīga, lai ietu pa “varas koridoriem”.

Strēlnieks

Izvairieties rīkoties emociju ietekmē, citādi jūs riskējat pieņemt nepareizus lēmumus. Nav labākā diena komerciāliem darījumiem un kāršu atklāšanai.

Mežāzis

“Vairāk darbu, mazāk vārdu” ir dienas devīze. Planētu enerģija palīdzēs jums tikt galā ar vissarežģītākajiem uzdevumiem. Fiziskais darbs ir noderīgs, atturieties no lieliem izdevumiem.

LASI ARĪ: Cilvēks, kurā jūs noteikti nekad neiemīlēsieties, ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Ūdensvīrs

Diena ir labvēlīga gandrīz visām darbībām, ja tās tiek izpildītas patiesi. Nevilcinieties lūgt palīdzību – šodien tā jums netiks atteikta, un esiet gatavs sniegt palīdzīgu roku.

Zivis

Mēģiniet pamosties labā noskaņojumā un saglabāt to visu dienu. No rīta ir labi doties uz baznīcu. Īsie braucieni būs veiksmīgi, iespējams, būs noderīgi kontakti. Laba diena radošumam.

Avots: vedmochka

Leave a Comment