Horoskops 7.martam: visam pieejiet ar saprātu!

Šodien saradīsies daudz darbiņu, kuru izdarīt būs iespējams tikai, liekot lietā savu galvu!

Auns

Šajā dienā nevajadzētu rasties nelabvēlīgiem notikumiem, tādēļ varat droši plānot savu laiku, cik vēlaties. Mēģiniet atrisināt problēmas, kuras nebija iespējams atrisināt iepriekš. Rezultāts būs apmierinošs. Tomēr zvaigznes brīdina: esiet ļoti uzmanīgs ar alkoholu.

Vērsis

Ja jūs esat apmierināts ar jebkuru uzdevumu, un pirms jūs rīkosieties, jūs rūpīgi domāsiet, jūs varat paļauties uz labu rezultātu. Un pie neatrisināmajiem gadījumiem atgriezīsieties, kādu laiku vēlāk. Šī diena ir ļoti labvēlīga iepirkšanās braucieniem un lielām iegādēm.

Dvīņi

Šajā posmā mēģiniet neuzņemties skolotāja lomu un neizteikt savu viedokli citiem. Fakts ir tāds, ka jums var būt nedzirdīgi norādītie argumenti un šajā sakarā kļūt par nevēlamu sarunu biedru.

Vēzis

Šajā dienā mēģiniet plānot, lai veiktu lietas, par kurām jūs ilgu laiku neesat domājis. Tagad jūs varat darīt daudz vairāk, nekā jūs domājat. Turklāt augsta darba slodze neļaus jums noskaidrot attiecības ar saviem mīļajiem. Vēlme apgalvot un varbūt strīdēties var izraisīt jūsu izstumšanu.

Lasīt arī: Kāpēc pavasarī saasinās kuņģa Sli**bas? Ko darīt, iesaka Anatolijs Danilāns

Lauva

Šajā dienas plānotajā notikumu plānā nebūs brīvas vietas. Ja kāds mēģina sagraut jūsu plānus, apmeklējot vai piesaistot savus jautājumus, mēģiniet nepakļauties provokācijām. Rūpēties par savu spēku, nerviem un veselību.

Jaunava

Šis periods ir paredzēts aktīvai uzņēmējdarbībai un biznesam. Jūs būsiet apņēmies rīkoties un sasniegt savu mērķi. Nu, ja jūs neredzat pieteikumu saviem spēkiem, burbuļojošā enerģija liks jums justies neērti. Nenostājieties pret sevi.

Svari

Ja šodien jūs kaut ko nesaņēmāt, nemēģiniet sasniegt to, ko vēlaties, izmantojot jebkādus līdzekļus. Tagad esiet piesardzīgs jūsu paziņojumos. Jūs varat nevēlamā veidā ietekmēt kādas intereses un tādējādi šķērsot ietekmīgas personas ceļu.

Skorpions

Šajā dienā jūs būsiet apmierināti ar sevi. Gandrīz viss, par ko domājat, var tikt realizēts ar spožumu. Un tas nebūs palicis bez citu uzmanības. Tuvu cilvēku un kolēģu slavēšana un apstiprināšana iedrošinās jūs un sniegs jaunu spēku, lai uzvarētu jaunas virsotnes.

Lasīt arī: Latvijas avīze ziņo par nopietnu uzbrukums vārda brīvībai Latvijā

Strēlnieks

Nevajadzētu rasties nepatīkamām situācijām. Vienīgais, kam šis laiks ir nelabvēlīgs, ir finanšu darījumi. Tagad nav nepieciešams ņemt aizdevumus, un pat aizdot, pat nelielas summas. Bet diena ir labvēlīga jaunām paziņām, vaļaspriekiem un mīlestībai.

Mežāzis

Jūs varat plānot nopietnas lietas un aktivitātes. Jūs varat tikt galā ar tām. Jums tagad ir tikai romantiskas tikšanās, izklaide un atpūta. Pateicoties pozitīvajām emocijām, jūs varat iegūt spēku un dot savam mīļotajam daudzus brīnišķīgus mirkļus.

Ūdensvīrs

Saglabājiet savus vārdus un darbības saskaņā ar kontroli, un, pirms jūs sakāt kaut ko skaļi vai darāt, uzmanīgi padomājiet. Lielākā daļa problēmu, kas šajā periodā var rasties, būs saistīta ar jūsu impulsivitāti, un, ja jūs spēsiet kontrolēt sevi, jūs no tās varēsiet izvairīties.

Zivis

Jūs jutīsieties gan fiziski, gan emocionāli vāji. Vismaz no kairinošo faktoru puses nevajadzētu rasties problēmām. Centies pavadīt vairāk laika svaigāgaisā, jo tas palīdzēs jums palikt labā prātā.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment