Horo***ps 8.martam: kādam tiks ar tulpēm pa galvu!

Šodien, būs spraigiem notikumiem bagāta diena, centieties neizraisīt konfliktus un nopirkt pareizās puķes!

Auns

Tagad jūsu ķermenis ir novājināts, tāpēc jums ir jāpieliek visas pūles, lai viņam palīdzētu. Ja iespējams, izvairieties no pārmērīgas fiziskās slodzes, saglabājiet spēku ar vitamīniem un staigājiet svaigā gaisā. Bet, esot dabas prātā, neesi pārāk piedzēries ar alkoholu.

Vērsis

Ja nesen jūsu ķermenis strādāja pie nodiluma, tad ir pienācis laiks viņam pārtraukt. Mēģiniet dažādot savu atpūtu un piepildīt savu dzīvi ar sulīgu krāsu. No saziņas ar cilvēkiem, kuri izraisa nepatiku, jums ir jāatsaka, pat ja jums šķiet, ka pret viņiem ir kādi pienākumi.

Dvīņi

Tagad jūs varat mesties vienā no galējībām: vai nu ar entuziasmu darīt darbu, vai pakļauties iznīcības kārdinājumam. Un gandrīz neiespējami prognozēt to, ko jūs izvēlaties. Šis periods ir ļoti labvēlīgs visam, kas saistīts ar mīlestību.

Vēzis

Izvairieties no lietām, kas rada grūtības, jo tagad tās, iespējams, ir pārāk grūtas jums. Šim laikposmam ir jāvelta vairāk atpūtas nekā jebkurai aktīvai darbībai. Vientuļiem, šīs zīmes pārstāvjiem, var tikt dota iespēja atrast tādu personu, kas jūsu dzīvē parādīs daudz spilgtus iespaidus.

Lasīt arī: Latvijas avīze ziņo par nopietnu uzbrukums vārda brīvībai Latvijā

Lauva

Darbā īpašas izmaiņas nav paredzētas. Jo vairāk šajā posmā jums būs sanāksmes un saziņa, jo vieglāk tas būs – jo dažas no tām brīvprātīgi pārņems jūsu paziņas, draugi un radinieki.

Jaunava

Tagad jūs atradīsiet savas darbības virsotni. Liela daļa no plānotā darba turpināsies, un tas dos vēl lielāku spēku un vēlmi strādāt. Pēdējā loma šajā pieaugumā nebūs jūsu visskaistākajām izjūtām. Ja jūs saprotat, ka vēl neesat gatavs pieņemt lēmumu, nepiespiediet notikumus.

Svari

Nemēģiniet jaunas lietas, labāk mēģiniet pabeigt vecās. Ja iespējams, tagad neveiciet nekādus solījumus, nepieņemiet lielākas saistības un neuzticieties pārāk daudz tam, ko viņi jums sola. Un kopumā dienai vajadzētu iet mierīgā ritmā, bez īpašas emocionālas pieredzes.

Skorpions

Ir pienācis laiks pozitīvām pārmaiņām, kas var ietekmēt gan biznesa, gan personiskās attiecības. Iespējams, ka tuvākajā nākotnē jūs sagaidīs interesanta iepazīšanās, kas ietekmēs jūsu turpmāko dzīvi. Vairāk laika pavadīt svaigā gaisā, kā arī mīļotā sabiedrībā.

Lasīt arī: Mājas Spa salons: kosmētiskās procedūras pašrocīgi

Strēlnieks

Pat ja šajā dienā jūs esat pakļauti biežām garastāvokļa izmaiņām un vēlaties atbrīvoties no kāda cilvēka, vispirms jādomā par to, kā tas var iznākt. Šī diena ir ļoti piemērota jaunām paziņām un romantiskiem vaļaspriekiem. Tāpēc, ja jūs vēlaties kaut ko mainīt savā personīgajā dzīvē, netērējiet laiku.

Mežāzis

Jūsu personīgajā dzīve var mainīties uz labo pusi. Kaut arī pēdējo lomu nevajadzēs spēlēt. Visā, kas attiecas uz mīlestības attiecībām, jums vajadzētu uzņemties iniciatīvu. Neatteikt tiem, kam nepieciešama jūsu palīdzība. Labi darbi tiks pamanīti, un drīz jums tiks atalgots.

Ūdensvīrs

Centieties būt ļoti godīgi un godīgi ar cilvēkiem, kuri jums nav vienaldzīgi. Jebkura krāpšana vai nepatiesība nepaliks nepamanīta, un tuvākajā nākotnē tiks atklāta patiesība. Šajā dienā neplānojiet gadījumus, kad jums ir lielākas fiziskās vai emocionālās izmaksas.

Zivis

Diena tiks ielādēta ar dažādiem gadījumiem un sapulcēm. Uznāks nogurums, bet tas nesabojās noskaņojumu un neaizkavēs vēlmi pēc profesionālas izaugsmes. Runājot par naudu, jūs tagad varat nedaudz izšķērdēt, taču tas nopietni neietekmēs jūsu maku.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment