Horoskops 8. aprīlim – ieklausies savā intuīcijā!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 8. aprīlim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Šīs dienas tendences stimulē Aunu jutīgumu, nepieciešamību pēc psiholoģiskas atjaunošanās. Noderīgas ūdens procedūras. Darbību, naudas operāciju, būvniecības, radošo plānu pamatīgums un nopietnība ir labvēlīga.

LASI ARĪ: Kurām Zodiaka zīmēm nauda pati līp klāt

Vērsis

Tā ir smaga diena, varbūt sadursme ar vardarbību, sagrābšanu, alkatību. Vērsis var viegli iesaistīties piedzīvojumā. Ceļošana un plānošana, sarakste, kontakti, iegādes nav vēlamas. Piedalieties vingrošanā, dzīvokļa tīrīšanā.

Dvīņi

Diena var turpināt pagājušās nedēļas labvēlīgās tendences. Daudzi Dvīņi ir laimīgi savā personīgajā dzīvē. Lai to izdarītu, jums ir jāsaprot tieši tas, ko jūs galu galā vēlaties saņemt, un, saprotot šo, paļauties uz nejaušību.

Vēzis

Pasīvā diena. Negaidīti apstākļi var iznīcināt visus Vēžu plānus. Daudziem būs jārīkojas nepiespiesti. “Nomēri septiņas reizes, nogriez vienu reizi” ir šīs dienas ticība. Nedariet pārsteidzīgus lēmumus.

LASI ARĪ: Retrograda Jupiters 2019. gadā no 10.aprīļa līdz 11.augustam – iedvesmos garīgo izaugsmi un novedīs pie sevis atklāšanas ceļa!

Lauva

Šodien veiksmīgas tikšanās, komandas darbs. Planētu stāvoklis ļauj izdarīt citus darus savā pieredzes sfērā. Iegūstiet darbu. Labvēlīgas iegādes, darījumi, biznesa dokumentu parakstīšana. Jūs nevarat uzspiest savu gribu.

Jaunava

Diena simbolizē nodevību, iepriekšējo ideālu noraidīšanu, partneru maiņu. Ja šī problēma nonāks līdz jums, nekautrējieties noslēgt biznesa līgumus, parakstīt līgumus – tas dos labumu. Ir vēlams atlikt noteiktu ienākumu daļu tuvākajam laikam, ir iespējama „melno dienu” rašanās.

Svari

Šajā dienā ir iespējama īsts tumšās enerģijas uzbrukums. Izturība ir bezjēdzīga. Labākais uzvedības veids ir pazemība. Ja vēlaties kaut ko saņemt, dodiet vēl vairāk, nekā viņi lūdz. Neuztraucieties, drīz viss uzlabosies.

LASI ARĪ: 21 pazīme, kas norāda, ka jums ir jāatbrīvojas no pagātnes un jādodas tālāk

Skorpions

Diena var būt diezgan veiksmīga. Daudzu Skorpionu ģimenes attiecības būs harmoniskas un dos prieku. Bērniem nevajadzētu ciest. Varbūt pilnīga paaudžu izpratne. Neuzspiediet savu gribu nevienam un neklausieties pats nevienā citā. Nesoliet to, ko nevarat izpildīt. Pabeidziet uzsākto darbu.

Strēlnieks

Labvēlīga diena. Daudzi Strēlnieki atradīs, kā izvilkt no visa praktisko labumu. Tas ir nepieciešams, lai atbalstītu garastāvokli. Jūs varat iesaistīties sarakstē un sarunās. Jums nevajadzētu riskēt veltīgi.

Mežāzis

Var atvērties slepenas zināšanas, nāk jaunas idejas. Darba rezultāts ir tieši proporcionāls piemērotā darba apjomam. Jums ir jāatturas no vardarbīgas darbības, bet jūs varat sagatavot dokumentus, sniegt rakstiskas saistības, pieteikties valsts iestādēm, iesniegt tiesas prāvas.

LASI ARĪ: Kā mainīt savu dzīvi ar domas spēku

Ūdensvīrs

Labvēlīga diena. Intīmas attiecības ir harmoniskas, un hobiji ir veiksmīgi. Atbalsts var nonākt sarežģītā brīdī. Labvēlīgs darbs uz zemes, vasarnīcu būvniecība. Tas dos jums lielu prieku. Atrisiniet attiecību problēmas, nesasniedziet ieguvumus tikai sev.

Zivis

Šī diena var pārbaudīt šīs zīmes pārstāvju spēku. Kā jūsu plauksta, parādīsies visa dzīve. Būs skaidri redzams, kas ir svarīgs jūsu dzīvē un kas ir sekundārs. Nedariet pārsteidzošus lēmumus, nesteidzieties un izmēriet vismaz septiņas reizes. Tikai šis uzvedības stils pasargās no kļūdām.

avots: vedmochka

Leave a Comment