Horoskops 9. aprīlim – iespējams konflikts ar citiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 9. aprīlim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Labvēlīgi tālsatiksmes braucieni, brīvdienas jūrā, ārstēšanas kurss sanatorijā. Neierobežojiet sevi ar komandējumiem un piespiedu braucieniem: jums ir ļoti svarīgi pavadīt atvaļinājumu ceļojuma laikā. Jūs varat doties svētceļojumā uz kūrortu vai vienkārši iegādāties ekskursiju. Galvenais – izlauzties no parastās sistēmas.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras 2019. gada aprīlī būs vislaimīgākās!

Vērsis

Šī diena ir labvēlīga plānoto remontu sākšanai mājās un birojā. No biroja komforta var būt atkarīga notikumu gaita. Maz ticams, ka Vērsim lietu reorganizācija būs bez izmaksām. Pievērsiet uzmanību jūsu birojam. Varbūt kaut ko tajā ir vērts uzlabot.

Dvīņi

Diena dod priekšroku ģimenes attiecībām. Dvīņi var justies vajadzīgi, pieprasīti un nepieciešami. Diena būs veiksmīga, ja kopā ar jums būs tikai viena persona, kas ir bezgalīgi dārga jūsu sirdij.

Vēzis

Jūsu optimisms būs „caurlaide” uz jebkuru vietu. Ar šo noskaņu jūs varat doties vismaz uz tālām zemēm. Un kur jūs atrodaties, visur jūs būsiet sveicināts viesis. Jaunas emocijas prasa izeju, un jums ir nepieciešams “izlaist tvaiku” lielā kompānijā; Mājās jūs būsiet pārpildīti.

LASI ARĪ: Spēcīgas rūnu formulas: aizsardzībai, veiksmei, mīlestībai un naudai!

Lauva

Vienīgais, kas var jūs uztraukt, ir Vese***a. Protams, ja nepieciešams, Jums jāsazinās ar ārstiem, bet papildus ārstēšana ar tautas līdzekļiem un bioenerģijas metodēm var būt ļoti efektīva.

Jaunava

Šodien daudzi šīs zīmes pārstāvji var kļūt pārāk saistīti ar izvēlētajiem, kas diemžēl radīs vairāk ciešanu nekā prieka. Kontrolējiet savu uzvedību un emocijas!

Svari

Finanšu ziņā šī diena jums būs diezgan labvēlīga. Veiksme gaida Svarus komerciālos, tirdzniecības centienos; radoši cilvēki – rakstnieki, žurnālisti, mākslinieki, mūziķi – var rēķināties ar ievērojamām nodevām. Nav aizliegts apvienot atpūtu ar darbu.

LASI ARĪ: 19 sievietes iezīmes, kas liekas seksīgas vīriešiem

Skorpions

Šī diena ir veiksmīga, uzsākot reklāmas kampaņas Scorpiona politiskajai karjerai. Zvaigznes dod priekšroku Skorpioniem-patroniem, iesācējiem politiķiem. Ja jūs pats iesākāt intrigu pret kādu, tad pasteidzieties atteikties no šiem plāniem un atstāt vienīgo savas uzmanības priekšmetu, pretējā gadījumā viss taisnīguma spēks (ne tikai zemes, bet arī debesu) pārmācīs jūs.

Strēlnieks

Diena lielākoties notiks mājās un darbā. Daudzi uzlabos savas intelektuālās un uzņēmējdarbības prasmes. Nu iet ar mācībām saistītās lietas. Ir daudz problēmu, kas jārisina, un neliela atpūta un relaksācija neizdosies. Romantiska iepazīšanās, kas notiks šajā laikā, būs atšķirīga ar vētrainām jūtām.

Mežāzis

Iespējams, ka radinieki un draugi, un kolēģi, kas pieraduši pie jums vienmēr un visur, lai sazinātos ar jums, lai saņemtu palīdzību, morālo un biznesa atbalstu, atklājot, ka esat slims vai neesat noskaņojumā, vienkārši būs bailēs. Viņi sapratīs, cik lielā mērā jūs par viņiem domājat, un steigsies ieskaut tevi ar uzmanību un aprūpi, risināt tavas problēmas un uzmundrināt tevi visos veidos. Atcerieties, kā jau esam teikuši, jūsu galvenais uzdevums ir iemācīties pieņemt palīdzību.

LASI ARĪ: 6 hormoni ir atbildīgi par tauku uzkrāšanos un lūk, kā tos izslēgt

Ūdensvīrs

Iespējams, šodien jūs sajutīsiet steidzamu nepieciešamību būt vienatnē ar sevi un ļaut citiem saprast. Šajā dienā zvaigznes paziņo Ūdensvīram, ka viņiem vajadzētu mazliet palēnināt tempu, atteikties no savas karjeras, nedaudz sašaurināt savu sociālo loku un padomāt par sevi.

Zivis

Iespējams, ka šodien stiprināsies attiecības ar radiniekiem un ģimenes locekļiem, viņu veiksme iepriecinās jūs. Ja jums ir ienaidnieki, nelabvēļi, kas neļāva jums dzīvot, jūs varat nomierināties – tuvākajā laikā viņi jums nekaitēs.

avots: vedmochka

Leave a Comment