Horo***ps 9. janvārim: uzmanieties no slepeniem nelabvēļiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 9. janvārim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Iekšējās brīvības iegūšanas diena, būtības prieks. Solījumi būt gaišiem un neaizmirstamiem. Vienkāršība, humors un saziņas vienkāršība palīdzēs izveidot mājās uzticamu vidi un pilnīgu sapratni. Diena ir labvēlīga ceļošanai, braucieniem un pārgājieniem.

LASI ARĪ: Finanšu Horo***ps nedēļai no 7. līdz 13. janvārim: nepārslogojiet sevi, tas neatmaksāsies!

Vērsis

Labvēlīga diena administrācijai, valsts iestādēm vai sabiedriskām organizācijām. Jūsu entuziasms un efektivitāte liks partneriem sadarboties. Ir iespējams veikt komercdarījumus, kas tuvākajā nākotnē nodrošinās vēlamo rezultātu. Publiskā sektora darbiniekiem var būt kāda augšupejoša kustība. Pēcpusdienā attiecībās ar vienu no mājsaimniecības locekļiem iespējams strīds.

Dvīņi

Planētas brīdina sievietes par nenovēršamu romantiska hobija beigšanos. Vīriešiem ir jāizvēlas starp patīkamu un nepieciešamu. Pareizi izdarītas izvēles nodrošinās pārmaiņas, kas palielinās panākumu izredzes. Iespējams neplānots ceļojums.

Vēzis

Enerģiski spēcīga diena. Veicot jebkuru darbu, jums jābūt uzmanīgiem. Šodien pievērsiet uzmanību komercdarījumiem, izdevumiem. Neveiciet lielus pirkumus, nesoliet. Iespējami nelieli zaudējumi, zādzības. Iespējams, ka šī diena dos jums pārsteigumus vai priecīgus jaunumus, kas saistīti ar tuviem cilvēkiem.

LASI ARĪ: 10 pazīmes, ka ir pienācis laiks detoksēt jūsu dvēseli

Lauva

Šodien jums jāpievērš uzmanība jūsu Vese***ai. Novērsiet fizisko slodzi: nepārspīlējiet, nesatraucieties, uzreiz neuzņemieties vairākas lietas. Klusa atpūta ar grāmatu, mērenas aktivitātes jūsu iecienītākais sports, saziņa ar mīļoto personu nodrošinās nepieciešamo drošības rezervi jūsu ķermenim un piepildīs to ar enerģiju turpmākajiem sasniegumiem.

Jaunava

Diena, kad atdzimst bijušās cerības, pamošanās un mīlestības enerģijas transformācijas. Jaunavu dzīves potenciāls ir augsts. Entuziasms un optimisms labvēlīgi ietekmēs progresu. Labvēlīga diena fiziskām aktivitātēm, ģimenes attiecībām, koncepcijai, ārstēšanai. Zvaigznes jums ir tik labvēlīgas, ka jebkurš bizness strādās ar pirmo reizi. Publiskā sektora darbiniekiem būs iespēja kāpt augstāk pa karjeras kāpnēm.

Svari

Labs laiks iepriekšējās dienas ideju un plānu īstenošanai. Šī diena ir labvēlīga, mainot aktivitāšu formu vai apjomu, radošumu un ģimenes attiecības. Biznesa kontakti un komercdarbība tuvākajā nākotnē dos peļņu. Palielināsies intuīcija, prognozēšanas dāvana un pārliecība, kas pozitīvi ietekmēs attiecības ar tuviem cilvēkiem un kolēģiem. Sapnis piepildīsies, ja no rīta laika apstākļi būs slikti.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps 2019. gada janvārim: sagaidāmas nozīmīgas izmaiņas!

Skorpions

Dienas pirmā puse ir labvēlīga un nodrošinās pašapziņu un emocionālo līdzsvaru. Tuvie cilvēki cenšas visu iespējamo, lai atbalstītu jūs un darītu to tik veiksmīgi, ka jūs mierīgi uztversiet visas problēmas. Jāizvairās no mīlestības piedzīvojumiem, jāizvairās no jaunām paziņām.

Strēlnieks

Mājsaimniecības darbus jūs pilnībā absorbēsiet. Izceļas vietējās problēmas. Aprēķiniet savus iespējamos izdevumus un reālos ienākumus: tas palīdzēs efektīvi izpildīt visus biznesa plānus. Draugu un radinieku pieredze sniegs neaizvietojamu palīdzību. Diena ir veiksmīga iegādei, un centieni iegādāties agrāk sākto nekustamo īpašumu tiks veiksmīgi pabeigti. Tuvie cilvēki sniegs jums atbalstu un palīdzību, un jūs atkal būsiet pārliecināti par viņu uzticību. Izejiet no pilsētas, dodieties pastaigā pa ziemas mežu – tur jūs varat baudīt labu atpūtu un gūt spēku.

Mežāzis

Labvēlīga diena, lai pabeigtu lietu izpildi vai izpildītu iepriekšējās saistības. Iespējams, ka gadījumos, kad nepieciešama tūlītēja risināšana, jums būs jāmeklē palīdzība no draugiem vai radiniekiem. Karsts temperaments un nepacietība var apgrūtināt problēmu risināšanu. Komerciāliem darījumiem, kas saistīti ar risku, radīsies zaudējumi.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kuras 2019. gadā gaida lielas izmaiņas!

Ūdensvīrs

Diena parasti ir labvēlīga. Iespējamas labas ziņas, vērtīgi padomi vai radinieka vai drauga pakalpojumi, kuriem var būt nozīmīga loma jūsu lietās. Varbūt jūsu partneris nolēma pārsteigt jūs ar kaut ko. Tas var nebūt patīkami, jo jums ir grūti saprast, ka jūs neesat ierosinājis inovāciju. Neaizmirstiet rūpēties par citiem.

Zivis

Šodien nav vēlams uzsākt darbu, kas saistīts ar nopietnu fizisku slodzi. Tagad jums ir tendence pieņemt lēmumus emociju ietekmē, un tas var izraisīt konfliktu. Bet sirds lietās var sagaidīt patīkamus pārsteigumus. Galvenais – nelietojiet paaugstinātus pienākumus.

avots: vedmochka

Leave a Comment