Horoskops nedēļai: 19.-25.marts – piesardzība nenāks par skādi

Dvīņi

Zodiaks Dvīņiem iesaka pabeigt visus svarīgos jautājumus līdz 23. martam. Jebkurš jauns sākums pēc šī datuma var būt saistīts ar grūtībām un aizkavēšanos. Merkūrijs sāks mainīt kustību, kas nozīmē, ka Dvīņi var nonākt neizdevīgā stāvoklī. Tomēr planētas enerģija palīdzēs koncentrēties, kas pozitīvi ietekmēs nākotnes panākumus.

Personīgajā dzīvē jūsu zīmes pārstāvjiem jādomā ne tikai par otro pusi, bet arī par viņu jūtām un emocijām. Nemēģiniet noturēt attiecības, kas ir novecojušas, ja neredzat partnera atbildi. Pavasara periods pavērs daudzas iespējas, lai atrastu pāri un sāktu jaunu laimīgu laiku savā dzīvē. Tomēr nedrīkst spēlēt ar cilvēku izjūtām, lai bumeranga likums neietekmētu jūsu laimi.

Lasīt arī: Plankumi uz Saules izzūd: astrologu brīdinājums

Vēzis

Vēzis varēs izmantot Mēness pozitīvo enerģiju. Viņas spēcīgā pozīcija nodrošinās uzticību viņa spējām un vēlmei cīnīties par laimi. Darbā ir svarīgi, lai vēzis būtu aktīvs, lai pierādītu sevi. Jūsu centieni noteikti tiks pamanīti, un, lai nostiprinātu panākumus, nevilcinieties izteikt savu viedokli darba laikā. Komandā jums būs vieglāk strādāt atvērtības un pozitīvas attieksmes dēļ.

Privātajā dzīvē zvaigznes sola Vēzim panākumus. Jūs varēsiet pārvarēt sekmīgi ar jaunām paziņām saistītu apmulsumu vai jau pastāvošo attiecību pacelšanu uz augstāku līmeni. Eksperti iesaka jums izbaudīt dzīvi un neuztraukties par šaubām un bailēm.

Lauva

Lauvas var aktīvi pavadīt nedēļu un gūt labumu sev. Kopš otrdienas, Saule ieņems stingru pozīciju, dodoties uz Auna zīmi, kas nozīmē, ka jums būs daudz enerģijas. Lai realizētu potenciālu, astrologi iesaka veikt lietas, kas prasīs daudz pūļu. Tas var būt mēbeļu pārkārtošana, pārvietošana vai remonts. Aprīkojiet savu dzīves telpu, kā jums patīk, piešķirot tai pozitīvu enerģiju.

Lauvām vajadzētu pievērst uzmanību arī jautājumiem, kas saistīti ar darbu. Saules ietekme liks jums īstenot jaunas idejas un plānus, un radoša pieeja darbam var dot jums ne tikai panākumus, bet arī peļņu. Lai visi plāni kļūtu par realitāti, jūsu Zīmes pārstāvji var strādāt komandā – tas palīdzēs jums uzvarēt ātrāk.

Jaunava

Jaunava šonedēļ tiks pakļauta reversā Merkūrija ietekmei. Tā enerģija no 23. datuma var slēgt ceļu uz panākumiem, ja esat apsēsts ar nepatikšanām un negatīvām domām. Jaunavai ir svarīgi atcerēties par pašcieņu un nenonākt līdz viņu aizvainotāju līmenim. Atjautība palīdzēs izvairīties no nepatikšanām, un laicīga atpūta palīdzēs atjaunot spēkus.

Kopš nedēļas sākuma jūsu zīmju pārstāvjiem jābūt pieskaņotiem aktīvajam darbam. Nodarbinātība palīdzēs novērst nepatīkamus incidentus pat tad, ja tie rodas katru dienu. Lai atbrīvotos no negatīvām emocijām un atjaunotu enerģiju, izmantojiet elpošanas vingrinājumus.

Lasīt arī: Pavasara ekvinokcijas diena 2018. gada 20. martā

Svari

Jums, negatīvā Saules enerģijas šonedēļ būs galvenais ienaidnieks. Kopš otrdienas tai būs spēcīga nostāja, un Svariem būs jābūt piesardzīgiem. Astrologi brīdina, ka jūsu teiktais var vērsties pret jums. Padomājiet par savām darbībām un apmāciet savu gribasspēku. Vingrinājumi palīdzēs atbrīvoties no bēdām un pielāgoties cīņai par labklājību.

Runājot par sazināšanos ar pretējo dzimumu, arī jābūt pieticīgiem. Neparasts impulss, kas radīsies Saules ietekmē, var sarežģīt attiecības ar otru pusi. Esi pietiekami radošs, lai izvairītos no konfliktiem un pārpratumiem, kas var viegli izraisīt strīdus.

Skorpions

Planētas Skorpionam sola stabilu nedēļu bez lieliem kāpumiem un kritumiem. Jūs varat mierīgi risināt neatrisinātos jautājumus un darbus, kas jums nav devuši atpūtu. Ja agrāk jūs pieļāvāt kādu kļūdu, tad iekavēto atgūsiet laikā no 19. līdz 25. martam. Tas būs pareizais lēmums, jo retrograda Merkūrija enerģija palīdzēs pabeigt to, ko jūs sākāt, un strādāt pie kļūdām.

Personīgās attiecībās ir laiks nomierināties, un jūs varēsiet novērtēt savas izredzes uzvarēt cilvēka uzmanību. Ģimenes Skorpions ar pienācīgām pūlēm var atsvaidzināt attiecības. Izmantojiet šo periodu, lai iegremdētos komfortablās romantiskās sajūtās, aizmirstu par strīdiem un vienkārši izbaudītu partnera tuvību.

Strēlnieks

Strēlnieki var paļauties uz Sauli. Tās aktīvā pozīcija Auna zīmē otrdien dos jums spēku, lai iekarotu jaunus augstumus un palīdzētu sapņus pārvērst realitātē. Tas nozīmē, ka jūsu zīmes pārstāvji var atstāt ēnas un parādīt, ko viņi spēj. Darījumu noslēgšanu labāk plānot laikposmam no 20. līdz 23.datumam: pēc tam, reversais Merkūrija spēks bremzēs visus procesus.

Šīs nedēļas nogalē veiksme smaidīs Strēlniekiem. Jūs varēsiet gūt peļņu no iepriekš noslēgtiem darījumiem vai gūt atlīdzību par paveikto darbu. Apmeklējiet veikalus, lai sevi apmierinātu ar ilgi gaidīto vajadzīgo lietu iegādi. Tomēr esiet piesardzīgs un netērējiet visus savus ietaupījumus. Jums var būt nepieciešami vēlāk.

Lasīt arī: Dziedātājs un trīs meitu tēvs Edgars Kreilis tomēr nespēj saglābt laulību

Mežāzis

Mežāzis nākamajā nedēļā piedzīvos garastāvokļa svārstības, kas saistītas ar spēcīgo Mēness stāvokli. Nakts gaisma negatīvi ietekmēs ne tikai garastāvokli, bet arī labklājību, tāpēc jums vajadzētu rūpēties par savu veselību. Centieties saglabāt pozitīvu attieksmi, izslēgt konfliktu situācijas, lai jūs neapgrūtinātu ar savām impulsīvajām darbības.

Retrograda Merkūrijs, kas sāks mainīt kustību no 23. dienas, arī neveicinās jaunus panākumus. Šonedēļ, Mežāzim labāk ir atteikties no jauniem iekarojumiem un nekavējoties mēģināt pabeigt lietas. Lai nodrošinātu, ka uzņēmējdarbības vidē nav nepatikšanām, nosveriet katru lēmumu un nemēģiniet uzņemties atbildību vairākos gadījumos vienlaikus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram astrologi iesaka intensīvi kontrolēt emocijas. Spēcīgās Saule no otrdienas negatīvi ietekmēs jūsu zīmju pārstāvjus, un šis laiks ir jāpavada uzmanīgi. Konflikti un strīdi var izvērsties naidā, tādēļ ir svarīgi, lai Ūdensvīri neļautu sev dusmu uzliesmojumus un ieņemtu neitrālu nostāju strīdos.

Nedēļa būs saspringta, taču darbs pie savām nepilnībām palīdzēs jums nepakļauties. Izmantojiet savas stiprās puses, lai pat visgrūtākajā laikā jūs varētu paļauties uz kolēģu un tuvinieku palīdzību. Neatkāpieties no saviem plāniem, bet izslēdziet impulsīvus lēmumus. Spriedums kļūs par panākumu un labklājības atslēgu.

Zivis

Zivis var paļauties uz Mēness palīdzību. Tā spēcīgā enerģija palīdzēs realizēt visdrošākos plānus, kā arī atbrīvoties no nezināmām bailēm. No pirmdienas jūs varat sākt savu ceļu uz panākumiem, un no 23. dienas varat izmantot Merkūrija enerģiju. Neskatoties uz reverso kustību, šī planēta palīdzēs jums pārskatīt savus plānus un strādāt pie kļūdām.

Astrologi iesaka Zivīm uzmanīgi apskatīties apkārt, lai nezaudētu iespēju iegūt vēlamo. Pazīmes, ar kurām jūs iepazīstaties ceļā, vienmēr veicina veiksmes gaitu un brīdina par kļūdām. Izmantojiet šīs septiņas dienas, lai īstenotu savus plānus, un nebaidieties no jūsu vēlmēm. Jūsu darbība palīdzēs tikt galā ar jebkādām grūtībām, nezaudējot spēku.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment