Horoskops nedēļai: 29.janvāris – 4. februāris – zvaigznes sola karstu nedēļu!

Dvīņi

Kā jau zināms, no sevis aizbēgt nav iespējams, bet jūs varat mēģināt – šajā ziemas nedēļā zvaigznes iesaka izprast savas vēlmes, atbrīvoties no dažiem sliktiem ieradumiem un beidzot panākt garīgu līdzsvaru. Daudzi Dvīņi var izkļūt no pelēkās ikdienas dzīves un mainīt ainavu – jūs gaida interesanti darījuma braucieni. Bet trešdien labāk ceļojumā nedoties – mēģiniet iegādāties biļetes otrdien vai ceturtdien. Sestdien sagaida dāvanas mīlestības un attiecību jomā – jauni pielūdzēji parādīsies horizonta pusē. Izmantojiet norādes, ko dod intuīcija, un jūs noteikti izdarīsiet pareizo izvēli. Ja jūs neuzticaties iekšējai balsij, konsultējieties ar saviem radiniekiem – viņi to dažreiz var aizvietot.

Vēzis

Šī ziemas nedēļa ir bagāta ar interesantiem notikumiem. Vēžus sagaida pārsteigumus profesionālajā jomā, iespējams, ietekmīgas personas vēlēsies sazināties ar jums. Nemēģiniet izlikties par labāku nekā jūs esat – sirsnība attiecībās palīdzēs izvairīties no problēmām, un jūs nenokļūsiet muļķīgās situācijās. Finanšu sfērā jutīsiet jaukas pārmaiņas – kādam no jums atdos parādu, un kādam tiks piedāvāta izdevīga sadarbība. Centieties neignorēt personīgo dzīvi – pēdējā janvāra dienā saradīsies tik daudz pielūdzēju, ka no tā galva var apreibt. (Esiet uzmanīgi, ar Mēness aptumsumu nav joki).

Lasīt arī: Sekmīgas laulības pazīmes

Lauva

Šajās ziemas dienās, lauvām būs jāuzloka savas piedurknes – zvaigznes būs radījušas tik daudzas lietu, ka to visu nebūs iespējams uzspēt izdarīt. Acis darba izbijās, rokas darba nebijās – nemēģiniet atkāpties pie pirmajām grūtībām, un atcerieties, ka visas problēmas ir pagaidu. Tomēr nedēļas vidū ir vēlams organizēt nelielu brīvdienu – Mēness aptumsumu ir labāk pavadīt dabā, sazinoties ar dārgiem un patīkamiem cilvēkiem. Mīlestības un attiecību sfēra neradīs nekādus īpašus pārsteigumus, un beidzot, lauvas mierīgi izpratīs savu personīgo dzīvi un iemācīsies nošķirt galveno no sekundārā. Naudas problēmas tiks atrisinātas nedēļas nogalē – ieprieciniet sevi ar mazu iepirkšanos un organizējiet svētkus vēderam (jūs esat pelnījuši gardas dāvanas).

Jaunava

Ir pienācis laiks, Jaunavām pierakstīties kompromisa kursos – pārāk strauji jūs reaģējat uz citu kritiku. Šonedēļ jums būs daudz saziņas, un būs labāk, ja Jaunava iemācītos ierobežot emocijas un pārtrauktu pievērst uzmanību kolēģu un vadības atsauksmēm. Otrdien un trešdien zvaigznes prognozē komandējumus un darba braucienus, un ceturtdien ir jāatrod laiks ģimenes pasākumiem. Mīlestības jomā viss būs pārsteidzoši gludi un klusi – pielūdzēji pārtrauks strīdēties, un viņi atbalstīs visas jūsu idejas. Centieties neizmantot savu šarmu algotņu vajadzībām, un dažreiz dodieties uz koncesijām. Visu septiņu dienu finansiālais stāvoklis būs stabils – tērē vienīgi sarakstā nepieciešamākajām.

Lasīt arī: Kā nesaslimt ziemā: padomi jūsu Vese***ai

Svari

Fortūna šajā ziemas nedēļā flirtēs ar Svariem – tad izdevīgu darījumu pasviedīs, tad perspektīvu līgums sniegs. Izmantojiet dotās iespējas, un janvāra beigas un februāra sākums kļūs spožs un neaizmirstams. Jebkāda kolektīvā darbība būs veiksmīga, bet Svari, kas dod priekšroku individuālam darbam, arī nepaliks bez patīkamiem pārsteigumiem. Personīgā dzīve priecēs ar stabilitāti, bet trešdien jums būs jāuztraucas – Mēness aptumsuma laikā attiecības ar saviem mīļajiem var kļūt nedaudz saspringtas. Piektdien zvaigznes apliecina neticamu finansiālu veiksmi – šeit nav nekādu burvību, tikai jūsu neatlaidība un smagā darba rezultāts.

Skorpions

Sargieties no cilvēkiem, kuri jūs izmanto saviem mērķiem – mēģiniet aprēķināt manipulatorus un mēģināt pārtraukt visu saziņu ar viņiem. Šis ieteikums Skorpioniem ir noderīgs trešdien. Kopumā ziemas nedēļa būs laba, jūs varat ieviest radošus plānus un sākt strādāt pie ilgtermiņa lolotā projekta. Šaubīgos darījumos labāk neiesaistīties – šajā janvārī-februārī bizness nebūs jūsu jājam zirdziņš. Bet izveidot attiecības ar radiniekiem, un izlīgt mieru ar pielūdzējiem, nesagādās daudz pūļu. Galvenais ir izvirzīt mērķi, un tad viss ies kā pa pulksteni. Nedēļas nogalēs pastaigas brīvā dabā ir vēlamas – ziema rit pilnā sparā, un tikai jūs trūkst dabā.

Lasīt arī: 5 soļi, lai atbrīvotos no vientulības

Strēlnieks

Nemēģiniet pamatot savu nevēlēšanos veikt uzņēmējdarbību – labāk atbrīvoties no slinkuma un ātri atgriezties darbā. Šajā nedēļā tiek vērtēta aktīva nostāja – jo vairāk jūs to darīsiet, jo lielāks būs rezultāts. Bet arī pārstrādāties nevajadzētu- ja īsumā, tad atrodiet zelta vidusceļu, un ziemas periods ies ar plusa zīmi. Piektdien varēs piepildīt savas vēlmes attiecībā uz māju – jūs, beidzot, pārvētīsiet savu dzīvokli mājīgā ligzdā un varēsit uzņemt viesus saskaņā ar visiem viesmīlības likumiem. Mīlestības piedzīvojumam ieteicams izvēlēties neitrālu teritoriju – lai galva sāp jūsu pielūdzējiem, un jums būs laiks doties iepirkties un atjaunināt savu garderobi.

Mežāzis

Šajā ziemas periodā Mežāzis kļūs par piemēru – jūsu profesionālisms ies uz augšu, un pat skaudīgie kolēģi atzīs faktu, ka tu esi neaizvietojams. Zvaigznes sola, ka dažiem no jums uzradīsies mācekļi – neesiet mantkārīgi, dalieties pieredzē ar praktikantiem, un priekšnieks jums pateiksies. Nedēļas vidū tiek gaidītas finansiālas prēmijas – mēģiniet kompetenti izmantot “nejaušu” naudu un neiztērēt naudu izklaidei. Mīlestības sfērā situācija būs uzkarsēta, jo īpaši “jautri” būs ceturtdien – mēģiniet piekāpties, un iemācieties ieklausīties partnera vēlmēs. Nedēļas nogalē situācija uzlabosies, un Mežāzis izbaudīs siltu un harmonisku komunikāciju.

Lasīt arī: Medus ārstnieciskās īpašības

Ūdensvīrs

Atcerieties, ka jūsu interesēm jābūt pirmajā vietā – ar šo attieksmi visas problēmas no janvāra līdz februāra periodam tiks atrisinātas ātri un efektīvi. Bet neatsakiet palīdzību saviem draugiem un kolēģiem – jūsu padoms ir vērtīgs, vismaz, tā visi draugi domā. Pirmdien mēģiniet atrisināt finanšu un īpašuma jautājumus – šajās dienās jums nebūs jārēķinās ar birokrātismu, un jātērē laiks bezcerīgā dokumentu rakstīšanā. Ceturtdiena naudas lietām nav piemērota, bet februāra pirmajā dienā Ūdensvīrus gaida interesanta sanāksme. Jauns pielūdzējs vai ietekmīgs sponsors – no divām iespējām viegli izvēlēties, vissvarīgāk, izlemt par pamata vēlmi.

Zivis

Nekļūstiet melanholiski, un nenosodiet sevi par nelielām kļūdām – šajā ziemas nedēļā ļoti daudz kas ir atkarīgs no pareizās attieksmes. Esiet pozitīvi un nepievērsiet uzmanību ārējām problēmām – konkurentu intrigām vai kolēģu skaudībai. Trešdien sāks uzlaboties finansiālais stāvoklis, taču Mēness aptumsuma dienā Zivīm ir ieteicams atteikties no darījumiem un svarīgiem līgumiem, jo ir iespējams, ka process tiks izvērsts uz nenoteiktu laiku. Bet ceturtdiena ir laba, lai atrisinātu visas problēmas. Ģimenes sfērā būs pārsteigums un prieks – piektdien negaidīti viesi var ierasties. Radu jums ir daudz, tāpēc mēģiniet iepriecināt apmeklētājus ar neparastu uzkodu un dzērienu baudīšanu.

Avot: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment