Horo***ps 29.janvārim – viss būs veiksmīgi!

Kopumā diena būs veiksmīga, kaut gan kādam var rasties sarežģījumi!

Auns

Darbā īpašas izmaiņas nav paredzētas. Jo vairāk šajā posmā jums būs sanāksmes un saziņa, jo vairāk tās liksies vieglāki darbi – jo dažus no tiem brīvprātīgi pārņems jūsu paziņas, draugi un radinieki. Savus personīgos pārdzīvojumus vislabāk neizrādīt.

Vērsis

Dotajā momentā globāli notikumi nav gaidāmi. Un ar ikdienas biznesu jūs varat tikt galā bez grūtībām. No mīļajiem sajutīsiet izpratni un atbalstu. Atdodiet visu savu spēku, lai darītu labus darbus. Viss, ko jūs tagad darāt labu, tuvākajā nākotnē atgriezīsies pilnībā. Šajā dienā pievērsiet uzmanību savai Vese***ai.

Dvīņi

Paņemiet, kā saka, bulli pie ragiem un iegūstiet to, ko vēlaties. Ja jūs sēdēsiet rokas salicis klēpī, diena tiks izšķiesta. Centieties neaizvainot savus mīļotos, jo viss, ko izdarīsiet, var tikt atgriezts jums bumeranga efektā.

Vēzis

Tagad jūs varat saskarties ar grūtībām mīlestības sfērā. Jums būs grūti atrast kopīgu valodu ar kādu personu. kas jums patīk, un sīkumu dēļ, jūs variet rast skandālu. Centieties jebkurā veidā izvairīties no konfliktiem.

Lasīt arī: Medus ārstnieciskās īpašības

Lauva

Šis periods palīdzēs jums koncentrēties un sākt plānot jaunus nopietnus darbus. Šī diena ir vairāk piemērota sagatavošanas darbam, bet to, ko jūs uzspēsiet izdarīt tagad, ļoti iepriecinās jūs. Ģimenes lokā – klusums, maigums un Dieva žēlastība.

Jaunava

Šajā stadijā var rasties dažādi konflikti darba vietā un jūs tiksiet ierauts tajos. Centieties neizvēlēties puses, uzņemties neitrālu pozīciju. Pretējā gadījumā jūs, bez vainas, var dabūt rājienu no vadības.

Svari

Visas jūsu domas ir par attiecībām ar savu mīļoto. Jūs būsiet neapmierināts ar kaut ko, bet neiesteidzieties visu padarīt atklātu un cirst durvis. Šajā periodā jums ir tendence pārspīlēt un izkropļot informāciju, tāpēc labāk konsultējieties ar personu, kurai uzticaties.

Skorpions

Šobrīd nevilcinieties radīt jauninājumus dažādās jūsu dzīves jomās. Pat tās idejas, kas no pirmā acu uzmetiena var šķist nereālas, drīzumā atradīs stabilu pamatu. Jums vajadzētu būt uzmanīgākam pie stūres, un, ja iekšējā balss saka nesēsties pie stūres, labāk ir izmantot sabiedrisko transportu.

Lasīt arī: Depresija tiek atcelta: kā pārvarēt ziemas melanholiju

Strēlnieks

Šis periods ir mierīgs, samērīgs darbs. Nevajadzētu rasties stresa situācijām. Vairāk laika pavadīt birojā, ir laiks īstenot plānus. Ir noderīgi fiziski vingrinājumi.

Mežāzis

Tagad nav labākais laiks, lai skaidrotu attiecības ar mīļoto. Jūs varat reaģēt uz jauniem apstākļiem, emocionālāk nekā parasti, un konflikta vidu, pateikt daudz ko lieku, ko pat nav vērts pieminēt. Jaunām paziņām šī diena nav piemērota.

Ūdensvīrs

Profesionālajā darbībā jūs tagad sagaida stabilitāte, ja jūs neuzsākat krāpšanos. Jebkādi pat visnevainīgākā meli pieaugs kā sniega kupena. Tāpēc nevajadzīgi neriskējiet, ja novērtējat savu darbu un nostāju sabiedrībā. Centieties pavadīt vairāk laika to cilvēku sabiedrībā, ar kuriem jūtaties labi.

Zivis

Šajā dienā jums būs lielas enerģijas rezerves, tādēļ, ja jums ir svarīgas lietas, kas uzkrājas, labāk tās sākt īstenot. Jums visam vajadzētu izdoties. Arī tagad ir labvēlīgs laiks jaunām paziņām un visam, kas saistīts ar mīlestību.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Liene</cite>

    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos mazāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni. Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas. Pievienojies cilvēkiem, kas pārvalda savu veiksmi! Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā pilnpiedziņas Audi kā ar nanoūdeni mazgātā trolejbusā, ārstējoties ar e-veselību. Savu laimīgo Jaunā gada loto biļeti aizpildi šeit: šeit https://goo.gl/d1V5JN un padari jauno, 2018.gadu par veiksmīgāko savā dzīvē!

Leave a Comment