Horoskops nedēļai 5. – 11. februāris – esiet piesardzīgi!

Šī februāra nedēļa būs samērā mierīga. Daudzām zīmēm izdosies izcelties radošajā un intelektuālajā darbībā, bet vieniem vajadzētu būt piesardzīgiem no tenkotājiem un izvairīties no skandālistiem.

Vēlams veidot biznesa kontaktus, neraugoties uz citu cilvēku uzskatiem – šajā ziemas periodā noslēgtie darījumi būs ļoti izdevīgi. Finanšu jomā situācija labi attīstās, taču labāk atturēties no lieliem pirkumiem un rūpīgi plānot izdevumus. Personiskās attiecībām būs racionalitātes nokrāsa, un tas ļaus ieviest kārtību sakaros un pārtraukt nevajadzīgu saziņu. Nedēļas nogales ir noderīgi pavadīt dabā – vissvarīgāk, nepievērst uzmanību laika apstākļiem.

Auni

Zvaigznes prognozē bagātu, spilgtu un jautru nedēļu – šī gada februāra laikā Auni spēs tikt galā ar lietām un aizpildīt dzīvi ar komunikāciju un izklaidi. Nepalaidiet garām iespēju veidot attiecības ar kolēģiem un mēģiniet neatteikties no kolēģu ieteikumiem – apmeklējiet korporatīvos pasākumus un nevilcinieties dalīties ar savām idejām. Otrdien var apstiprināties jūs aizdomas, kas saistīti ar dažiem nesaprotamiem momentiem biznesā, taču, pirms izteikt savus piedāvājumus, rūpīgi un detalizēti mēģiniet izanalizēt visu. Personīgā dzīve dzirksteļos un spīdēs, piektdien un sestdien sāksies piedzīvojumi un brīnumi – Auniem veiksies, un jūsu pielūdzēji būs burvji.

Vērsis

Jūsu avantūriskā daba nepārtraukti vilks uz ekstravagantiem darbiem – Vērsis šonedēļ pārspēs sevi. Centieties nešokēt vadību, un darījumu partnerus – trešdien un ceturtdien, zvaigznes iesaka būt rezervētākiem un nopietnākiem. Profesionālās darbības efektivitāte būs atkarīga no Vēršu attieksmes – parādiet savas vislabākās īpašības, piemēram, atbildību un spēju pieņemt lēmumus sarežģītās situācijās. Piektdiena ir bagāta ar pārsteigumiem mīlestības jomā – jūs gaida interesantas tikšanās, iespējams, pie horizonta, vecā mīlestība būs, vai pielūdzējs, par kuru jūs būsiet aizmirsuši. Esiet nostalģisks, un atcerieties savus solījumus – šajā nedēļas nogalē jūs gaida draugi.

Dvīņi

Neveidojiet problēmas uz līdzenas vietas – jūs esat pārāk jutīgs pret kritiku un panikas dēļ absurds. Zvaigznes apliecina, ka situācija ir pakļauta kontrolei, ir svarīgi vairāk paļauties uz intuīciju, neatbrīvoties no savas profesionalitātes. Dvīņi būs neaizstājami, un šajās februāra dienās jūs saņemsiet visu atbalstu no kolēģiem līdz konkurentiem. Personīgajā dzīvē viss būs kārtībā, tomēr ceturtdien attiecības ar izredzēto var kļūt gandrīz ideālas. Netaupiet laiku un organizējiet romantisku pikniku vai ceļojumu, kas atgādina medusmēnesi. Brīvie dvīņi nedēļas nogalē būs jautri – jūsu draugu kompānijā nejauši parādīsies jauks svešinieks (vai burvīgs svešinieks).

Vēzis

Šajās dienās Vēži var veikt daudz plānu, bet ar vienu nosacījumu – nemēģiniet iet uz priekšu un mācīties, lai atrastu apkārtceļus. Zvaigznes iesaka pievērst uzmanību dažu biznesa partneru noskaņojumam – jūsu sabiedrotiem arī ir problēmas, un tie ne vienmēr ir saistīti ar darbu. Šīs ziemas trešdienā ir paredzams tikties ar noderīgiem cilvēkiem no biznesa pasaules, bet nevajag mēģināt izpatikt lielām haizivīm, un uzvedieties dabiski. Piektdiena ir bagāta ar iepazīšanos – dažiem Vēžiem būs jauni pielūdzēji. Steiga mīlestības jomā jums nenoderēs – pielūdzēji jau tā atrodas pie jūsu kājām, un nedēļas nogalē jūs dzirdēsiet daudz komplimentus, iespējams Vēži saņems mājienu par došanos uz dzimtsarakstu nodaļu.

Lasīt arī: Taro horoskops 2018. gadam

Lauvas

Šonedēļ jūsu dzīvē viss ies pēc noteikta scenārija – dažas Lauvas jutīsies garlaicīgi, un vēlēsies kaut ko mainīt. Esiet piesardzīgs, jo februārī aktivizēsies konkurenti, kuri sapņo sabojāt jūsu reputāciju. Centieties vairāk klausīties nekā runāt – varbūt tas palīdzēs saglabāt svarīgu informāciju noslēpumā, un nekļūs par priekšmetu tenkām. Vajadzētu būt īpaši uzmanīgiem trešdien un piektdien – tieši šajās dienās ap jums grozīsies negodīgas personas. Mīlestības jomā, viss nebūs slikti, bet Lauvas sagaida daudz kārdinājumu. Izlemiet, protams, zvaigznes iesaka aizmirst par izvēlēto – otrā pusīte var ievērot jūsu rotaļīgumu un vieglprātību.

Jaunava

Padomājiet par aktivitāšu maiņu – jūs gaida daudz interesantu darba piedāvājumu. Atvadīties no kolēģiem un priekšnieka, zvaigznes neiesaka, bet apskatīt jaunu karjeru vai strādāt mājās, būs noderīgi. Izvēle ir jūsu labā, un, ja ņemat vērā savu neticamo darba spēju, varat apvienot gan galvenos, gan radošos vaļaspriekus. Pirmdien, ir vēlams pievērst uzmanību problemātiskām situācijām finanšu jomā. Nekas nopietns, taču speciālistu atbalsts nebūs lieks. Visas septiņas dienas attiecības paliks pirmajā vietā, bet jums trūks laika izprast jūtas. Atstājiet tās, kādas tās ir – dažkārt ir lietderīgi pārtraukt, un vienkārši pagaidīt.

Svari

Uzņemties iniciatīvu, jo šonedēļ ir svarīgi būt aktīviem, nevis būt pieticīgiem. Profesionālās problēmas tiks atrisinātas ātri un efektīvi – Svariem ir nepieciešams tikai nezaudēt kontroli pār situāciju un biežāk konsultēties ar ietekmīgiem draugiem. Saziņa ar biznesa partneriem pāriet uz jaunu līmeni – viņi sāks klausīties tevi, un Svari var cerēt uz paaugstinājumu. Trešdien ir iespējama svarīga saruna ar vadību – mēģiniet vienoties ar visiem par priekšlikumiem, bet nedari uz savu personīgo interešu rēķina. Piektdiena iedvesmo Svarus romantiskiem piedzīvojumiem – neuztraucieties, uz jūsu prieku par piedzīvojumiem neviens nekonkurē, un pielūdzēji būs priecīgi pievienoties šai spēlei.

Skorpions

Šajās februāra dienās entuziasma pilnajiem un impulsīvajiem Skorpioniem vajadzētu atturēties no piedzīvojumu meklētājiem. Jūsu intuīcija nav kļūdaina, bet dažkārt iekšējā balss nedarbojas – mēģiniet nepieņemt svarīgus lēmumus pirmdienā un ceturtdienā. Taču otrdiena un piektdiena ir labvēlīgas finanšu darījumiem – šajās dienās ir bagāti izdevīgi un vilinoši naudas darījumi. Attiecību jomā nav sagaidāma nekāda bīstamība, bet situācija privātajā dzīvē kļūs nedaudz noslēpumaina. Visbiežāk interesanti notikumi notiks šī februāra sestdienā, kas mainīs jūsu dzīvi.

Lasīt arī: Vienkāršs veids, kā kļūt bagātākam: Jeļenas Golunovas metode

Strēlnieks

Atstājiet šaubas un pārejiet pie mērķa. Situācija profesionālajā sfērā šā gada februāra periodā ir izlīdzināta, un Strēlnieki spēs risināt problēmas, kas kavē virzību uz priekšu. Centieties izvairīties no saziņas ar strīdīgiem kolēģiem – ar skandālistiem jums nav pa ceļam. Piektdien pievērsieties savai videi, jo starp biznesa partneriem ir maldinātāji. Bet pieturieties pie zelta vidus ceļa, lai jūs neuzskatītu par pārgalvīgiem. Slēpšanās no pielūdzējiem neizdosies – nedēļas nogalē no tiem nebūs iespējas atvairīties. Mēģiniet atrast laiku ģimenei – pat ziemas jautrība bez jums šķiet garlaicīga un neinteresanta.

Mežāzis

Jūs esat pilnīgi aizmirsis atpūsties – zvaigznes iesaka mainīt situāciju un atrast laiku sev, draugiem un radiem. Tomēr biznesa partneri šajās februāra dienās domā savādāk. Ja jūsu sirdsapziņa neļauj jums aizmirst par darbu, mēģiniet ieviest kreativitātes piezīmi savā profesionālajā dzīvē, iespējams, ka jūsu idejas būs daudz sološas. Visveiksmīgākā plānu īstenošanas diena būs trešdiena – Mežāzis patstāvīgi rīkos akcijas un pat atradīs sponsorus. Personisko attiecību jomā jums nav nepieciešama reklāma – cienītāji sāks demonstrēt darbību ceturtdienā un neatstās tevi līdz svētdienai.

Ūdensvīrs

Ja februāra sākumā Ūdensvīrs centīgi uzsāka darbu, tad šajā ziemas periodā jums vajadzētu palēnināt un nedaudz ieturēt pārtraukumu. Neveidojiet plānus un nemēģiniet pārspēt visus konkurentus uzreiz – tas ir fiziski neiespējami. Lēni, bez steigas, un jau trešdien jūs pamanīsiet rezultātus. Ceturtdien, jūs gaida biznesa ceļojums, varbūt jūsu ārvalstu partneri būs ieinteresēti jūsu idejās. Zvaigznes iesaka vienoties starp kolēģiem, protams, būs pāris gudri un uzticami puiši, ar kuriem jūs varat doties uz iepazīšanos. Lai uzlabotu attiecības ar radiniekiem, piektdiena ir vispiemērotākā – šajā dienā jūs viegli atradīsiet kompromisu, un ģimenes atmosfēra sāks uzlaboties.

Zivis

Deja – zvaigznes nosūtīja jums vēstuli. Zivis tagad saņems priecīgas ziņas, kas saistītas ar finansēm. Iespēja laimēt loterijā vai uzvarot konkursos – galvenais ticēt veiksmei, un rīkoties, ignorējot skeptiskos draugus un kolēģus. Bet laimīgākā diena būs ceturtdiena – planētas veicina labākus piedāvājumus, un parakstīt daudz sološus līgumus. Personīgā dzīve šajās februāra dienās būs arī pilnas ar pārsteigumiem. Un ar pirmo dāvanu ieradīsies pirmdien Kupidons – iepazīsieties ar jaunu pielūdzēju, tas noteikti ir jūsu liktenis.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment