Horoskops nedēļai no 11. līdz 17. jūnijam – karma atgriežas

Dvīņi

Piesaistīt to, ko vēlaties šonedēļ, jums būs vieglāk, izņemot 14. un 15. jūniju. Pirmdiena ir pēdējā diena, kad Merkurs uzturas tavā zīmē. Šī būs īpaša diena, kurā jūs varat droši apskatīt un novērtēt jūsu nopelnus, analizēt kļūdas. Turklāt šajā dienā astrologi atzīmē Merkura pozitīvos aspektus ar citām planētām, kā arī otrdien, trešdien, sestdien un svētdien. Šīs dienas būs neticami veiksmīgas jebkuram darbam vai atpūtai.

Ceturtdiena un piektdiena būs Jupitera un Saturna spēkos, kas tevi neietekmēs pozitīvi. Jūsu intuīcija šajās dienās var jums neizdoties. Astrologi atzīmē iespējamo atkarību pieaugumu, pesimismu. Sargieties no darījumu veikšanas ar nepārbaudītiem cilvēkiem – jūs var maldināt.

Lasi arī: Zodiaka zīme Mežāzis: akmeņi, talismani un krāsas

Vēzis

Pirmdien, 11. martā, Mēnesim būs maksimālais spēks Vērša zīmē. Šī diena būs ideāla, lai atrastu veidus, kā palielināt ienākumus, atrast jaunas darba vietas, mainīt situāciju, pieņemt svarīgus lēmumus. Turklāt pirmās divas nedēļas dienas būs pozitīvas, jo reversais Jupiters veiksmīgi atrisināsies attiecībā pret Sauli, un pēc tam uz Merkuru. Šie aspekti stiprinās jūsu enerģiju, tāpēc jums būs daudz vieglāk iegūt priviliģētu pozīciju sabiedrībā. Slepens liktenis nebūs briesmīgs jums. Turklāt, 14. un 15.jūnijā, draudzīgā Mēness laiks tavā zīmē. Tās būs mīlestības un dzīvības dienas, palielināts entuziasms, pašapziņa.

Visbīstamākās dienas jums ir 13., 16. un 17.jūnijs. Trešdien, 13.jūnijā, vadību savās rokās uzņems jūsu antagonisti Marss un pat stiprinās Merkura aspekts. Tas pats ir paredzēts svētdien. Šajās divās dienās ir ieteicams neiesaistīties garīgajā meklēšanā, radošumā, atlikt virsstundu darbu. Palielināt ienākumus, saskaņā ar astrologiem, palīdzēs tikai smaga ekonomika, apvienojumā ar rūpību. Sargieties no nevajadzīgiem pirkumiem.

Lauva

Izmantojiet pēc iespējas biežāk akmeņus un talismanus, jo nedēļa jums būs ļoti bīstama. 11., 14. un 15. jūnijs ir spēcīga Mēness diena, jūsu antagonists. Pirmdien, tas būs visaktīvākais Vērša zīmē, bet ceturtdien un piektdien – Vēzī. Jums var būt noslēpumi, garastāvokļa svārstības, jaunas bailes var uzrasties. Nedēļas nogalē Mēness dosies uz jūsu zodiaka zīmi, tāpēc viņa spiediens samazināsies. Saturns, Urāns un Neptūns, jūsu citi pretinieki, atradīsies viņu intensīvākajos aspektos 16. jūnijā. Tātad šī diena var arī radīt daudz problēmu: pārtrauciet savus plānus, izraisīt stresu.

Vienīgā patiešām laba nedēļas diena būs otrdiena, kad Saule un draudzīgais Plutons būs viens ar otru. Šajā dienā astrologi iesaka risināt visnopietnākos un sarežģītākos uzdevumus. Vieglāk strādāt, kā arī mijiedarboties ar cilvēkiem, veidot biznesa un mīlestības kontaktus.

Jaunava

Jums septiņu dienu laikā vajadzētu pārtraukt līšanu citu cilvēku problēmās. Tas būs īpaši svarīgi pirmdien, jo sadursies divi spēcīgi spēki. No vienas puses, tas ir visaktīvākais Mēness Vērša zīmē, jūsu varonis un palīgs. No otras puses – jūsu divi zvērināti ienaidnieki – Venēra un Jupiters, kuri būtiski pastiprinās negatīvos aspektus. Pirmajā nedēļas dienā ir grūti atrast stingru zemi zem kājām, bet tas ir iespējams. Iekšējā pieredze var pārklāties ar pašapziņu. Ceturtdien, 14. jūnijā, Venēra ieies Lauvas zīmē. Šāda darbība būs nevietā, jo jūsu enerģijas rezerves var izžūt. Un sestdien, 16. diena Neptūnam tiks uzlabots negatīvais aspekts, kas var izraisīt iekšējās pretrunas Jaunavā.

Attiecībā uz pozitīvajām ziņām Merkurs tās piegādās otrdien, trešdien un svētdien. Daudzi labvēlīgie aspekti ar citām planētām palīdzēs viņam paaugstināt veiksmi uz jaunu līmeni. Šajās dienās ir vērts veltīt laiku darbam, meklēt jaunus vaļaspriekus un romantiskas tikšanās.

Lasi arī: 7 noteikumi, lai kļūtu laimīgi

Svari

Šī nedēļa kļūst laimīgākiem un bagātākiem, palīdzēs tavi galvenie mentori – Venēra un Saturns. Pirmdien Venērai būs pozitīvs aspekts ar Merkuru. Tas simbolizēs kādu harmoniju. Labāk nevajadzētu atlikt svarīgus jautājumus uz vēlāk un izlemt šajā dienā. 14. jūnijā Venēra pārcelsies uz Lauvas zīmi, bet saglabāsies tās ietekmes pozitīvā daba. Šī diena dos labu veiksmi mīlestībā, patīkamu nelielu inovāciju klātbūtni. Saturns dos jums pozitīvu sestdien, jo tas būs aktīvs aspektos ar citām planētām. Meklējiet veiksmi šajā konfrontācijā un aizstāviet savu viedokli šajā dienā.

Citās dienās Saule, Marss un Plutons atņems tev pozitīvo enerģiju, jo viņu spēku vienkārši neiztraucēs. Tas jo īpaši attiecas uz aktīvo Marsu Ūdensvīrā, kas var padarīt cilvēkus par nežēlīgiem, spītīgiem un aizkaitināmiem. Centieties neuzņemties pārāk lielu atbildību 12. un 13. jūnijā, kā arī 15. un 17. jūnijā. Astrologi iesaka, cīnīties ar augstprātību.

Skorpions

Veiksmīgi pasākumi gaida jūs ar lielu varbūtību jebkurā nedēļas dienā, izņemot pirmdienu. Venēra un Mēness, jūsu divi galvenie antagonisti, traucē jūsu atpūtu jūsu darbībā. Mēness parādīsies Vērša zīmē, tāpēc tā ietekme būs neticami augsta. Venēru stiprinās negatīvs aspekts ar Mrkuru. Šajā dienā būs grūti pabeigt visus gadījumus, kas tika sākti agrāk, problēmas var parādīties no jebkuras vietas. Šķiet, ka jums ir lielas šaubas, jo jūs varat kļūt neaizsargātāki, nomākti šajā dienā.

Pārējās nedēļas laikā spēcīgais Marss, tavs patrons, valdīs visaugstāko. Viņš dos jums dienas, kas piemērotas darbam, kā arī radošai izaugsmei. Ar mīlestību astrologi iesaka palielināt savu pārliecību, lai izvairītos no viņu aizraušanās. Fiziskā aktivitāte būs laba izvēle jūsu zodiaka zīmes pārstāvjiem. Veic sportu un nebaidieties cīnīties par savu laimi.

Strēlnieks

Strēlnieki, kuri sāks šonedēļ, pienācīgi palīdzēs Jupitera pozitīvais aspekts ar Sauli un Merkurs, attiecīgi pirmdien un otrdien. Pirmdien jūsu prāts centīsies panākt saskaņošanu, un tāpēc labāk ir rīkoties radoši un neparasti mīlestībā un finanšu lietās. Otrdien, jūs varat atļauties mazliet protestu un nežēlību pret tiem, kas pagātnē to darījuši. Tas nenozīmē, ka jums ir jāieņem atriebība, vienkārši nedod sev nodarīt pāri. 11. un 12. jūnijā veiksme un laime būs tuvāk nekā šķiet.

Atlikušās dienas būs diezgan rutīnas un būs piemērotas jebkuram klusajam biznesam. Nemainiet situāciju un nedodieties uz ilgiem braucieniem. Patiesi bīstama diena var būt trešdiena, 13. jūnijs, kad jūsu antagonists Merkurs būs dubulti negatīvā aspektā. Tādēļ trešdien ir labāk neieviest nekādas inovācijas savā dzīvē vai pieņemt svarīgus lēmumus.

Lasi arī: Kafija tukšā dūšā – nav laba ideja!

Mežāzis

Vienīgā bīstamā diena jums būs pirmdien. Tiks pastiprināta Mēneša, jūsu tiešā antagonista ietekme. Tādēļ jūs varat palielināt apātiju, neaizsargātību un depresijas tendenci.

Nedēļas vidū, trešdien un ceturtdien, Marss, jūsu galvenais palīgs, darīs visu iespējamo, lai normalizētu garastāvokli un paaugstināt efektivitāti. Kļūstiet laimīgāki šajās dienās, kad jūs palīdzēsiet kolektīvam darbam, brutālam spēkam, apņēmībai. Mazliet mazāka būs viņa ietekme otrdien un piektdien, 12. un 15. jūnijā.

Nedēļas nogalē Mēness pilnīgi noņems negatīvo ietekmi no tevis, un dienas aizpildīsies ar pozitīvu. Saturns un Urāns, sestdien,  apvienos savus centienus labvēlīgu aspektu dēļ. Tas var palīdzēt jums izdarīt pareizo izvēli un izvirzīt mērķi, uzvarot aizkaitināmību.

Ūdensvīrs

Šonedēļ vissvarīgākā būs jūsu dzīves sfēra. Piesaistīt naudu, jums palīdzēs spēcīgais Saturns Mežāzī un Neptūns. Īpaši nostiprinātas, šīs divas planētas būs sestdienā. Neskatoties uz brīvu dienu, šī diena būs optimāla attiecībā uz Ūdensvīru, ņemot vērā darbu. Nebaidieties pārtraukt plānus un nodot sevi pirms nopietnas izvēles.

Negaidīta jums, Saule tiks pastiprināta un aktīvāka 11., 12. un 14. jūnijā. Pirmdien, otrdien un ceturtdien astrologi iesaka jums būt pēc iespējas nežēlīgākiem, nepaļauties uzņēmējdarbībā vai mīlestībā tikai uz veiksmi vai intuīciju. Otrdien ugunij eļļu arī papildinās Plutons. Astrologi atzīmē, ka daudziem jūsu zīmes pārstāvjiem būs jāmaksā par pagātnes kļūdām. Atlikušās dienas būs diezgan mierīgas un izmērāmas.

Zivis

Mēness, Venēra un Jupiters, jūsu galvenie varoņi, pirmdien būs jums labvēlīgā situācijā. Mēness būs spēcīgs Vērsī, un Jupiters un Venēra būs ļoti aktīvi, jo tos stiprinās aspekti ar citām planētām. Nedēļas sākumā jūs varēsiet atklāt kaut ko jaunu pazīstamajās situācijās, lai izlīdzinātu iekšējos konfliktus. Jūsu intuīcija šajā dienā būs jaudīgāka.

Neveiksmīgas dienas jums var būt Merkura aktivitātes dienas – 12. un 13. jūnijā, kā arī 16. un 17. jūnijā. Problēmas un neveiksmi šajās dienās piesaista Zivju atvērtība un lētums. Jums vajadzētu pēc iespējas mazāk runāt par saviem nākotnes plāniem ar svešiniekiem, jo ​​īpaši nedēļas nogalēs, kad arī Mēness zaudēs visu savu pozitīvo enerģiju sakarā ar pāreju uz Lauvas zvaigznāju.

Avots

Leave a Comment