Horoskops nedēļai no 11. līdz 17. martam – būs iespēja apgūt daudz svarīgu zināšanu!

Vēzis

Eksperti prognozē pozitīvās enerģijas fona samazināšanos tikai svētdien. Tā būs vienīgā bīstamā diena, kurā labāk atpūsties un būt vienatnē ar sevi. Pārējais laiks būs ļoti radošs un produktīvs Vēžiem. Lai sasniegtu lielus augstumus, viņiem ir jāpārvar slinkums.

Koncentrāts ir uz finanšu un mīlestības dzīves jomām. Ir pienācis laiks īstenot visdrosmīgākās idejas. Šī ir ļoti emocionāla nedēļa, kas prasīs Vēža īpašību un devības izpausmi. Sevis-mīlestība un egoisms nesniegs lielu labumu.

LASI ARĪ: Mēs lēnām nogalinām sevi, domājot par visu pasaulē

Lauva

Radošā enerģija palīdzēs Lauvām pārspēt sevi un savus ienaidniekus, skauģus un konkurentus. Šī Zodiaka pārstāvju individualitātes izpausme pašlaik ir svarīgākā. No 13. marta līdz 16. martam sagaidāms liels enerģijas atgūšanas periods. Uz šīm un visām pārējām nedēļas dienām ir ieteicams, lai Lauvas ievērotu labklājības likumus, lai mainītu savu dzīvi.

Jums nevajadzētu sazināties ar tiem cilvēkiem, kas izraisa kompleksu un baiļu rašanos. Labāk ir izvairīties no pārāk dinamiskajiem gadījumiem, augstprātības izpausmēm pret kolēģiem un tuviem cilvēkiem. Dažās vietās jums ir jānotur savs lepnums, kas savādāk, neko nedos Lauvām, izņemot vilšanos.

Jaunava

Nav nepieciešams censties panākt spēku, nedalītu likumu un cieņu meklēšanu, veicot atriebību. Astrologi saka, ka šīs septiņas dienas ir ideālas, lai palielinātu pašpietiekamību, lai atrastu pareizo ceļu dzīvē. Pozitīvākās dienas ir 12., 14., 15. un 16. marts. Atlikušajās dienās var rasties nepamatoti pārdzīvojumi gaismekļu negatīvās enerģijas dēļ.

Kopumā nedēļu var saukt par ļoti izdevīgu laiku. Vissvarīgākie laimes kritēriji tagad ir miers, mērķu un ambīciju klātbūtne. Zemapziņai jābūt skaidrai, tas ir, Jaunavai ir jāmēģina smagi attīrīties no negatīviem un bailēm. Īpaša meditācija viņām palīdzēs. Ir ļoti svarīgi, lai vēlmes atspoguļotu patieso psiholoģisko stāvokli un vajadzības.

Svari

Šoreiz Svariem laiks būs diezgan mierīgs un labvēlīgs. Tas īpaši attiecas uz otrdienu un svētdienu. Šajās divās dienās planētas būs labākajā stāvoklī attiecībā pret otru. Garīgās prakses, komunikācija, radošā darbība ir noderīgas. Kopumā šī nedēļa ir ideāli piemērota radošam darbam, kas prasa lielu uzmanību.

Intelektuālais darbs tagad ir ļoti svarīgs. Ja darbā un biznesā, kā arī finanšu sfērā, vadoties pēc gudrības, loģikas un personīgās pieredzes, tad astrologi mīlestībā atzīmē sestās sajūtas īpašo lietderību. Intuīcija tagad ir labākais līdzeklis pret pēkšņām nepatikšanām un lielisks palīgs, lai atrastu otro pusi.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada martam

Skorpions

Tas ir diezgan satraucošs laika periods, bet tas nenozīmē, ka pārdzīvojumi ir tā vērti; jums pēc iespējas ātrāk jāatkāpjas no tiem. Meditācija, lai mazinātu stresu, palīdzēs jums atbrīvoties no neatlaidīgajām negatīvisma un neveiksmes ķepām. Tā būs klusa nedēļa, bet zvaigžņu enerģija tagad ir tāda, ka Skorpioniem būs jāmēģina pārvarēt sevi un iegūt drosmi.

Astrologi iesaka iesaistīties izmērītās lietās, kurām nav nepieciešams daudz laika un pūļu. Risks un iesaistīšanās piedzīvojumos arī nav tā vērts. Vislabāk būs tiem, kas visu nedēļu var pavadīt tuvu cilvēku, paziņu un draugu vidū.

Strēlnieks

Strēlniekam šī nedēļa būs laimīga tikai tad, ja viņi paši var noteikt skaidrus mērķus. Ļaujiet sev būt vietējiem un nesaistītiem ar globāliem nodomiem, bet tiem jābūt pilnīgi drošiem. Planētas ir tādā stāvoklī, ka tām neizdosies padarīt šīs zīmes pārstāvju dzīvi labvēlīgāku bez palīdzības.

Jums ir nepieciešama iekšējā harmonija, ko palīdzēs atrast tuvinieki. Šīs zīmes pārstāvjiem jāmeklē jaunas iespējas – jums ir jākoncentrējas uz jau veikto pasākumu sekām un jāmēģina neieslogot sevi ar sarežģītām lietām. Kopumā nedēļa var būt nervoza un nestabila, bet viss būs Strēlnieku rokās.

Mežāzis

Zodiaka zīmes pārstāvjiem nevajadzētu uztraukties nelielu problēmu dēļ. Šonedēļ Mežāzis saskarsies ar iekšējiem pārdzīvojumiem un uzvaru. Sasaistiet sevi ar veiksmi. Mežāzim mazināsies paškritika un slikta pašsajūta. Kritiku no citiem, nevajag  uzskatīt par akmeni jūsu dārzā.

Tas ir lielisks laiks iepirkšanās, garderobes atjauninājumu un frizieru, skaistumkopšanas salonu apmeklējumu veikšanai. Mežāžiem pašiem sevi  jāpārsteidz un jāpārveido, lai ticētu savam spēkam. Mīlestības lietās ir parādiet entuziasmu – tas būs labs laiks iepazīties. Neaizmirstiet par ģimeni, sadzīves darbiem.

LASI ARĪ: Kāda būs personīgā Zodiaka zīmju pārstāvju dzīve 2019. gadā?

Ūdensvīrs

Ūdensvīram, Visums sūtīs īpašus signālus. Cilvēkiem no šīs Zodiaka zīmes jāpievērš uzmanība mazajām lietām. Svarīga būs dzīves mīlestība, brīži, dažādas mazas lietas. Tātad Ūdensvīrs var sevi pasargāt no negatīvisma, depresīviem noskaņojumiem. Astrologi iesaka atbalstīt tuviniekus un nezaudēt ticību sev.

Bet, strādājot ar svešiniekiem vai nepatīkamiem cilvēkiem, vajadzētu būt uzmanīgākiem. Laiks attālināties no tiem, kas rada tikai negatīvas emocijas. Ja tas nedarbojas, daži noderīgi padomi palīdzēs atjaunot enerģiju un spēku pēc nepatīkamas saziņas. Visums padarīs Ūdensvīru jutīgāku nedēļas beigās.

Zivis

Zvaigznes palielinās Zivju kaprīzi, bet kopumā nedēļā būs ļoti produktīva. Visums dos šiem cilvēkiem panākumus biznesā, mīlestībā un finanšu jomā. Nevar būt labāks pavasara sākums. Protams, no enerģijas viedokļa viss ir labs, bet Zivīm būs jācenšas realizēt visu šo planētu potenciālu.

Zivīm jābūt sirsnīgām pret citiem un pašiem sevi, lai nezaudētu pavedienu, kas noved viņus uz uzvarām. Visu slimību izārstēšana būs banāla pašapziņa, kas dažkārt nav tik viegli sasniedzama. Lai to izdarītu, Zivīm biežāk jādomā par kaut ko labu, izbaudiet procesu, nevis pārāk daudz domājot par savu darbību rezultātiem.

avots: dailyhoro

Leave a Comment