Horoskops 17. decembrim – esiet uzmanīgi ar jaunām paziņām!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 17.decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Avoti

Laba diena mājās, esi kopā ar ģimeni un bērniem. Nelieto alkoholu, atsakies no gaļas ēdiena. Šī diena ir interesanta, jo tā atspoguļo jūsu iekšējo būtību.

LASI ARĪ: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Vērsis

Dzīvei var būt dramatiskas pārmaiņas, kuras jūs uztverat, jo tieši tagad jūs nevēlaties kaut ko mainīt. Problēmas būs partnerattiecību jomā. Sargieties no negodīgiem un “slideniem” cilvēkiem. Neuztraucieties par sīkumiem. Ar paaugstinātu jutīgumu jūs viegli būsiet bez līdzsvara, un tas var negatīvi ietekmēt jūsu veselību. Strādājiet sev šodien ar pietiekamu ierobežojumu. Augsts traumu un katastrofu risks.

Dvīņi

Šajā dienā prieks un grūtības mainīsies. Jūs varat atrisināt vissarežģītākās problēmas. Daudzi pieredzēs iedvesmu. Tie, kuriem māksla ir dzīves jautājums, būs laimīgi, iesaistoties pašizpausmē. Interese par slēptajām zinātnēm, dziedniecību, astroloģiju – palielināsies.

Vēzis

Gatavojieties problēmām vai personāla izmaiņām. Iespējams konflikts ar vadību. Konflikts ar gados vecākiem ģimenes locekļiem šodien tiks atrisināts, pateicoties jūsu diplomātiskajiem talantiem. Ir grūtāk neiesaistīties jaunā.

LASI ARĪ: Kādas briesmas sagaida Zodiaka zīmes 2019.gadā

Lauva

Zvaigžņu atrašanās vieta ir nelabvēlīga, it īpaši sievietēm Lauvām. Iespējams, šodien jūs saņemsiet nepatīkamas ziņas, kas daudz ietekmēs un radikāli mainīs jūsu pašreizējo stāvokli. Var būt iepazīšanās vai tikšanās, kas izraisa nožēlu un vilšanos.

Jaunava

No rīta mājsaimniecības darbi aizņem daudz laika un pūļu. Nav izslēgts, ka pašnovērtējumam un nākotnes plāniem tiks veikta revīzija. Iespējams, ka dosieties uz galējībām vai uzņemsiet to, ko vēlaties. Partnerība ar pretējā dzimuma pārstāvjiem šodien būs ļoti auglīga un nodrošinās savstarpēju apmierinātību.

Svari

Ambīcijas un agresivitāte attiecībās ar citiem, vēlme dominēt, pašapziņa var novest pie pārpratumiem un radīt protestu no radiniekiem. Ir nepieciešams samērīgi pievērsties katrai problēmai, meklēt konstruktīvus risinājumus, kompromisu. Plānotās aktivitātes novedīs pie nelielām, bet daudzsološām pārmaiņām attiecībās ar partneri.

LASI ARĪ: Pirmsjaunā gada prognoze: kas gaida Zodiaka zīmes 2018. gada beigās – vēl ir iespējams paspēt mainīt dzīvi!

Skorpions

Lai izvairītos no dažiem vilšanās gadījumiem, esiet uzmanīgi ar naudu saistītiem jautājumiem. Centies izvairīties no visa veida strīdiem, konfliktiem, nepievērsiet uzmanību kritikai savā adresē.

Strēlnieks

Diena rada negatīvas tendences un būs diezgan saspringta: emocijas dominēs pār prātu, kas var izraisīt konfliktus un labklājības pasliktināšanos. Problēmas, kas rodas, jums liks meklēt līdzsvaru starp personisko un sabiedrisko, lai ciestu ne pirmā, ne otrā. Izvairieties no paaugstinātas sajūtas darbā ar bērniem. Nemēģiniet pierādīt savu taisnību ar spēku.

Mežāzis

Sākas laiks, kad tiek iegūta iekšējā brīvība, emocionālais līdzsvars, aktīva cīņa un opozīcija zemām kaislībām. Dzīvības potenciāls sāks pieaugt. Jūsu personīgajā dzīvē esiet gatavi patīkamām izmaiņām. Nedomājiet, ka dažu mierinājumu un apmierinātības sajūta ir jūsu vājuma un neveiksmes pazīme.

LASI ARĪ: 2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Ūdensvīrs

Rūpēties par uzkrātajiem jautājumiem, pievērsiet uzmanību budžeta stāvoklim: jums būs jāuzrauga izdevumi, jo ir paredzētas papildu materiālās izmaksas, tādēļ labāk ir sagatavoties tām iepriekš. Intīma attiecību jomā ir iespējama nestabilitāte: nogurums un vilšanās ir tādi paši kā saziņas prieks.

Zivis

Aizņemta diena. Bet zvaigznes iesaka būt drosmīgākiem, jo tas, kas šķiet grūti, patiešām ir vienkāršs. Izlaidiet visas šaubas un ļaujieties uzticības sajūtai. Iet uz savu mērķi. Pēcpusdienā mēģiniet izvairīties no nevajadzīgiem strīdiem un konfliktiem.

avots: vedmochka

Leave a Comment