Horoskops nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – neuzņemieties citu cilvēku problēmu risināšanu, tā jūs radīsiet problēmas tikai sev!

Lauva

Pirmās trīs nedēļas dienas Lauvai būs grūti. Viņiem būs ļoti grūti intelektuālā darbā. Intensīvu garīgo darbu ir labāk pārvietot uz piektdienu un ceturtdienu, kad zvaigznes un planētas kļūs radošākas.

Nedēļas otrajā pusē, sākot no 22. novembra, būs veiksmīga iepirkšanās, finanšu darbības, darbs, komunikācija, mājsaimniecības darbi. Nedēļas nogalēs jūs varat droši organizēt viesības, uzaicināt viesus uz mājām, doties uz randiņiem.

Lasi arī: Jaunais 2019.gads: Cūkas gads – kā ģērbties un ko pagatavot

Jaunava

Jaunavai šonedēļ ir jāuzmanās no domstarpībām ģimenē. Nedēļa ir piemērota izmērītam darbam, klusām lietām. Jaunu projektu uzsākšanai vēl nav laiks, kā arī iesaistīšanās piedzīvojumos, kas saistīti ar naudu.

Nedēļa ir bīstama tiem, kas dod pāreju uz emocijām. Ieteicams būt mierīgākam un piesardzīgākam. Astrologi iesaka ņemt visus vissvarīgākos lēmumus un izvērtēt ar vēsu galvu, nelūdzot nevienam padomu vai paļauties tikai uz intuīciju. Jums nevajadzētu plānot svarīgas tikšanās un notikumus.

Svari

Tā būs neticami pozitīva nedēļa Svariem. Astrologi neredz konfliktus starp planētām un zvaigznēm, tāpēc vienīgā problēma, un tad tikai pirmajās pāris nedēļas dienās būs garastāvokļa svārstības. Jūs varat izmantot nedēļu pēc iespējas – jūs varat stiprināt attiecības ar saviem tuvākajiem, un jūs varat koncentrēt savu uzmanību uz savu darbu.

Šīs septiņas dienas ir labvēlīgas radošuma, garīgās izaugsmes, pašattīstības un zināšanu apguves jomai. Iespējas kārdinājumiem, bet zvaigznes palīdzēs ar tiem tikt galā. Nepazīstamie cilvēki var būt noderīgi, bet labāk neatvērt dvēseli pirmajam pretī nācējam, bet vispirms paskatīties uz viņu.

Lasi arī: Ko drīkst un ko nedrīkst dāvināt vīrietim

Skorpions

Nedēļa ir ideāla Skorpioniem, kas vēlas sākt jaunu dzīvi. 21. un 22. novembris ir visbīstamākās dienas, veltiet vienmērīgam darbam un garīgai atpūtai. Pārējo laiku ir labāk neaizmirst par piesardzību. Nedēļas sākumā jūs varat veikt pašnovērtējumu. Astrologi uzskata, ka ir pienācis laiks saskarties ar patiesību un atbrīvoties no bailēm, kas apgrūtina virzību uz priekšu.

Neskatoties uz to, ka Skorpioniem būs daudz riskantākas un bīstamas dienas nekā gaišās, šai nedēļai ir nozīmīga loma šīs zīmes pārstāvjiem. Kaut arī nav nepieciešams strādāt ar kļūdām, atstājot vissarežģītākās lietas nākamajai nedēļai.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment