Horoskops nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – neuzņemieties citu cilvēku problēmu risināšanu, tā jūs radīsiet problēmas tikai sev!

Strēlnieks

Pozitīvas pārmaiņas Strēlnieku gaidīs svētdien. Šī būs diena, kad jūs varat atbrīvoties no ilūzijām, pārmērīgas jutības un pārtraukt problēmu apli, kā rezultātā Strēlnieks paliek komforta zonā. Astrologi ziņo, ka zvaigznes un planētas sagatavo pārsteigumus šīs zīmes pārstāvjiem, taču nav iespējams tos precīzi paredzēt pirms laika.

Lai paliktu uz pozitīvā viļņa, Strēlniekam labāk nesazināties ar negatīviem cilvēkiem. Eksperti atzīmē, ka ir pienācis laiks izpildīt agrākos solījumus, kā arī nodoties romantikai un aktīvi meklēt otro pusi.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 19. novembra līdz 25. novembrim – dažām veiksies ar finanšu un karjeras jautājumu risināšanu!

Mežāzis

21.novembris ir Mežāžu enerģijas virsotne šonedēļ. Tā būs labvēlīga diena, tāpēc labāk to veltīt vissvarīgākajām un patīkamākajām lietām. Atlikušās dienas var nebūt piemērotas jauniem sākumiem un gadījumiem, kuros nepieciešama augsta garīgā koncentrācija. Tomēr nedēļa arī nav piemērota fiziskām aktivitātēm vislabākajā veidā. Lielākajai daļai problēmu ir tīri garīgi iemesli, tāpēc no šīs puses labāk ir uzlabot dzīvi.

Astrologi iesaka Mežāzim, samazināt saziņu ar svešiniekiem. Šonedēļ var rasties problēmas ar iekšējo jēgu, par kuru labāk nekoncentrēties. Jūs varat veikt mājsaimniecības darbus, tīrīšanu, mērenu tiešsaistes iepirkšanos un garīgo praksi.

Ūdensvīrs

Šonedēļ vientuļajiem Ūdensvīriem ir iespēja satikt viņu dvēseles draugu. Viss svētdien izsauc globālās pārmaiņas un pozitīvo enerģiju. Gaidīt labāku laiku jūrā, nav tā vērts – jums ir jāsāk darboties jau darba dienās un sestdien.

Jo tuvāk nedēļas beigām, jo ​​augstāks risks izdarīt jebkādu nepārdomātu rīcību. Ūdensvīrs prasa izturību, pacietību, centību un motivāciju. Tas radīs veiksmi visās dzīves jomās. Astrologi iesaka izvairīties no publiskiem strīdiem un greizsirdības.

Lasi arī: 2019.gads – Dzeltenās zemes cūkas gads: varēsiet uzlabot attiecības un finansiālo situāciju!

Zivis

Nedēļa ir ārkārtīgi veiksmīga Zivīm. Jutīsiet mīlestību un pozitīvs planētu izvietojums būs 21., 22., 23. un 24.novembrī, un svētdien tas kļūs par globālu, bet neredzamu pārmaiņu dienu. Visa pasaule ap Zivīm mainīsies, uzplauks un laistīsies visās varavīksnes krāsās. Debesīs esošie ķermeņi neitralizē viens otra negatīvos rezultātus, tāpēc neparedzētas problēmas tiks mazinātas.

Šo nedēļu ir labāk pavadīt ar maksimālu labumu. Zinātnieku ekspertu konsultācijas bioenerģijas jomā palīdzēs Zivīm atbrīvoties no slinkuma un apātijas. Nebaidieties no darba un pastāvīgas nodarbinātības. Jo lielāka nozīme ir šīs zīmes cilvēkiem, jo ​​tuvāk viņiem būs patiesa laime.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment