Horoskops nedēļai no 23. līdz 29. aprīlim – iestāsies stabilitāte

Dvīņi

Šonedēļ Dvīņi atkal kļūs par sevi. Astrologi stingri iesaka nodarboties ar sevi un savu attīstību. Nesaistiet savu labklājību, veiksmi un labklājību ar citiem cilvēkiem, sāciet veidot savu pasauli. Laikā no 23. aprīļa līdz 29. aprīlim jums nav nepieciešams pārvarēt problēmu risināšanu. Vienkārši uzstādiet mērķi un pārejiet pie tā. Visas problēmas un pretrunas tiks atrisinātas savā veidā.

Venēras, patronas planētas ietekme, kas iestāsies tavā zīmē 24. aprīlī, pēkšņi rosinās interesi par dzīvi, jauniem iespaidiem un priekiem. Jūs sāksiet aktīvi meklēt informāciju par pašizaugsmi. Jūs vilks tur, kur var iegūt patīkamas emocijas un spilgtus iespaidus. Jūs kļūsiet vairāk satraukti par garīgo veselību.

Lasi arī: Retrograda Plutons 2018. gadā: ietekme uz finansēm, attiecībām un veselību

Vēzis

Šonedēļ mēness pieaug, kas nozīmē, ka jums būs visvairāk enerģijas. Jūsu uzmanību piesaistīs viss, kas notiek apkārt. Tas ir īpašs nosacījums, kas var liegt jums līdzsvaru. Piemēram, dilstošajā mēnesī jūs vispirms klausāties sevī, un tikai pēc tam jūs novērtējat situāciju atkarībā no jūsu noskaņojuma. Augošajā mēnesī, tāpat kā šonedēļ, jums svarīgāk būs citu cilvēku viedoklis. Tas ir kāds cits viedoklis, kas kļūs par jūsu ceļvedi, pamatojoties uz kuru jūs rīkojaties vienā vai otrā veidā.

Astrologi iesaka iesaistīties līdzsvarā ar apkārtējo pasauli un uzticēties liktenim. Atlaidiet situāciju, kļūstiet nevis par tās dalībnieku, bet ārējo novērotāju. Paņemiet sev noteikumu šonedēļ, visu darīt visvieglākajā veidā.

Lauva

Astrologi iesaka Lauvai pamest kaujas garastāvokli, pārstāt iet uz priekšu: tā vietā, jums ir nepieciešams, sākt klausīties intuīcijā un jūsu vēlmēs. Jūsu raksturs ir spēcīgs, bet šonedēļ balss pieder galvenokārt fizioloģijai un psihei. Tas nozīmē, ka, pirms sākat risināt problēmas, lai uzklausītu viņu fiziskās vajadzības, izprast noskaņojumu, atklāt bailes un neracionālas simpātijas. Pretējā gadījumā dzīve un notikumi var pilnībā izkļūt no jūsu kontroles.

Ja kaut kas noiet greizi, kā jūs gaidījāt, atlaidiet saķeri un pieņemt negaidītās izmaiņas plānos kā jūsu scenāriju. Plutons dos jums daudz enerģijas, lai jūs varētu tikt galā ar lielu darba apjomu un labturības saistībām, bet tikai tad, ja Jūs pārtraucat piespiest sevi kaut ko darīt, izmantojot gribas piepūli.

Jaunava

Šonedēļ pārstāvjus no Jaunavas zīmes bieži apmeklēs viena un tā pati doma: ” dzīve drīz mainīsies .” Dzīves notikumi, kurus nesen atnesa retrograda Merkurs, beidzot sāksies pēc pasūtījuma. Jūsu dzīve atkal kļūs organizēta un pārvaldāma. Jūs varat plānot, veidot ilgtermiņa plānus un pielipt pie tiem bez iejaukšanās.

Ja pēdējos mēnešus jūsu dzīvē nebija jaunu faktu vai lūzums, tad šonedēļ jums būs pieredze, ka jūs jau esat pieraduši pie tiem. Jebkurš stresa stāvoklis tagad jums būs tikai daļa no parastās realitātes. Laika posmā no 23. aprīļa līdz 29. aprīlim jūs gaida aktīvs garīgais darbs, daudz jaunu iespaidu, izklaides un ilgi gaidīti apmeklējumi, taču astrologi nenosaka, vai tā ir tikšanās ar kādu personu vai ar jaunām iespējām.

Lasi arī: Pašas pievilcīgākās sievietes, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Svari

Nākamā perioda kulminācija jums būs Venēras pāreja no Vērša zvaigznāja uz Dvīņu zīmi. Tas atstās īpašu nospiedumu uz jūsu dzīves stilu un mainīs dažādu izmaiņu nozīmi. Dzīve būs kārtības ziņā vieglāka un vienkāršāka. Jūs reti sūdzēsieties par problēmām un apgrūtinošu dzīves situāciju lēnumu.

Turklāt būs iespējams panākt savstarpēju saprašanos ar tuviem cilvēkiem. Ģimenes dzīvē seksa nozīme samazināsies, jo pieaug kopīgu plānu un morālo principu nozīme. Ar mīļoto varēsiet vienoties, apspriest aizraujošas problēmas un atrast kompromisa risinājumus.

Skorpions

Uzlabotā Marsa ietekme veicinās jūsu centienus. Jūs gaida dinamisks nedēļas sākums, kuru vajadzētu veltīt dažādiem gadījumiem. Astrologi iesaka radīt sev apkārtēju vētru aktivitāti. Laikā no 23. aprīļa līdz 29. aprīlim jūs gaida enerģiski spēcīga situācija. Visticamāk, tā būs iepazīšanās ar ietekmīgu personu, kas palīdzēs jums realizēt jūsu vēlmes.

Nedēļas vidū attiecības ar mīļajiem saņemsiet papildu aktivitātes maksu. Pāris varēs sasniegt harmoniju, aizstāvēt savus principus, izrādīt sevi vislabākajā veidā. Tas nozīmē, ka no trešdienas līdz svētdienai radīsies labvēlīgi apstākļi personisko un biznesa sakaru stiprināšanai. Liels enerģijas daudzums aizies ceļojumiem pa pilsētu un īstermiņa komandējumiem, braucieniem uz tuvējām pilsētām.

Strēlnieks

Spēcīgs Neptūns Zivīs dos jums lielu entuziasmu un daudz grandiozu ideju. Bieži gadās, ka viņu inkarnācijas spēki nav pietiekami, un apstākļi tam ne vienmēr ir atbilstoši. Bet šonedēļ viss notiks vislabākajā veidā. Pateicoties Neptūna pozitīvajai ietekmei, jūs saņemsiet milzīgu enerģiju. Šī enerģija ir pietiekama, lai apgrieztu pasauli.

Astrologi iesaka tiešu enerģiju iemiesot finanšu un personiskos plānus. Pēc nedēļas veiktā darba rezultāts, visticamāk, jūs neapmierinās, tāpēc dari droši darījumus, veic darījumus, palielini ienākumus, meklē iespēju iegūt papildu ieņēmumus. Galvenais enerģijas avots ir pārtika, tāpēc vērojiet savu ēdienu. Attiecībā uz iekšējo enerģiju, to var stiprināt, izmantojot enerģētikas praksi: vingrošanu, meditāciju, mantru lasīšanu.

Lasi arī: Retrograda Plutona sākums 2018. gada 22. aprīlī

Mežāzis

Šonedēļ Mežāzim būs jāveido sava dzīve. Nedēļas sākumā galvenais nosacījums jūsu veiksmei būs uzlabot ambīcijas un drosmīgus lēmumus. Līdz trešdienai, jums vajadzētu uzkrāt enerģiju, lai realizētu sevi kādā svarīgā biznesā jums. Pateicoties Marsa pozitīvajai līdzdalībai, kas paliks jūsu zīmē, jūs savā labā varat mainīt sevi, apkārtējo pasauli un dzīves apstākļus. Šajā nedēļā nekas nevar apturēt tevi.

Ir jāpatur prātā, ka asinīs slāpst adrenalīns, tādēļ vēlme izšķērdēt jūsu potenciālu riskantos plānos un ekstremālās izklaidēs var palīdzēt jums iet uz priekšu. Astrologi iesaka turēties prom no potenciāli bīstamām situācijām, labāk nodot dzīvotspēju noderīgām lietām. Piemēram, lai pārliecinātu priekšniekus, uzstātu uz sev svarīgiem dzīves principiem, diskutētu par svarīgu jautājumu, atmestu sliktu ieradumu. Atcerieties, ka tikai šonedēļ jūs varat tikt galā ar visu, kas neļauj jums attīstīties un kļūt labākam.

Ūdensvīrs

Laika posmā no 23. līdz 29. aprīlim daudzsološākais Ūdensvīra bizness būs materiālo un praktisko jautājumu risinājums, kas saistīts ar ģimenes dzīvi, ikdienas dzīvi un nekustamo īpašumu. Šonedēļ jūs pavadīs naudas veiksme, ja jūs esat gatavs rīkoties. Sēžot uz vietas un gaidot, kad jūrā laika apstākļi kļūs labāki, ir neveiksmīga stratēģija.

No pirmdienas līdz piektdienai finansiālo situāciju veicinās aktivitāte, diplomātija un spēja manipulēt. Ir nepieciešams veikt slepenu cīņu pret slepenajiem ienaidniekiem, konkurentiem, skaudīgām personām un nepatikšanām. Tomēr ir nepieciešams izvēlēties tikai vienu ienesīgu biznesu, lai pilnībā koncentrētos ar visiem tās resursiem un spēkiem. Šonedēļ jūs gaida kāda svarīga posma pabeigšanu, tāpēc nesēdiet.

Zivis

Nākamais periods ir komunikācijas laiks, jaunu emociju un ziņu iegūšana. Šī nedēļa, kā saziņa ar draugiem un līdzīgi domājošiem cilvēkiem, atstās aiz sevis visredzamākos iespaidus, kas atjaunos jūsu interesi par dzīvi ar atjaunotu sparu. Astrologi iesaka nešaubīties, bet aktīvi piedalīties sabiedriskajā dzīvē. Apmeklēt seminārus, rīkot sanāksmes, organizēt izklaides pasākumus, grupu ekskursijas, radošās asociācijas.

Izmantojiet Neptūna labvēlīgo astroloģisko ietekmi, pastiprinot to, ka paliek tavā zīmē, lai iegūtu vadību jūsu interesēs, esošajā sabiedrībā vai kļūtu par kompānijas dvēseli starp draugiem vai radiniekiem. Šonedēļ jums ir jākoncentrējas uz komunikāciju, atsakoties no visa pārējā.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment