Horoskops nedēļai: no 26.februāra līdz 4.martam – emocijas sitīs augstu vilni!

Dvīņi

Jūs pārstāvēs Saturns, kas būs gandrīz maksimālā spēkā, Mežāzī. Uzmanība pret sīkumiem un emociju viesuļvētra jums ir nodrošināta. Nesteidzieties saskumt – jo no tāda kokteiļa iznāk mākslinieki, dzejnieki, fotogrāfi, mūziķi un rakstnieki. Tagad viss, kas jums nepieciešams, ir atklāt savas radošās spējas un sākt realizēt sevi.

Grab visu, kas šķiet traks, neparasts un interesants. Saturns atjaunos jūsu enerģiju, iepūtīs jūsos dzīvību un atklās jaunus veidus realizācijai. Jums vajadzētu būt ieinteresētam uz kaut ko jaunu: mācīties, atrast līdzīgi domājošus cilvēkus, un tas viss kopā ar radošumu. Pretējā gadījumā emocionālas mierīgas emocijas nedarbosies. Viņiem ir jāpiešķir brīva izvēle, pat ja tie ir negatīvi. Kā saka astrologi, daudz vairāk enerģijas nāk no negatīvām emocijām, tāpēc neaizliedz sevi sajust tās.

Lasīt arī: Astro prognoze 2018. gada martam

Vēzis

Vēžiem, visticamāk, būs visvieglāk. Paaugstināta jutība ir jūsu otrais vārds, tāpēc jūs neredzēsiet nekādas īpašas izmaiņas dzīvē un enerģētikā. Mierīgi aktīvajam Jupiteram tev būs nepieciešama stabilitāte. Vēlams, lai jūsu dzīve būtu pasūtīta vismaz ikdienas līmenī, ideālā gadījumā – finanšu līmenī. Tagad visi ir atvērti šim nolūkam. Planētas ietekme šonedēļ ir nemierīga. Kaut arī citas zodiaka zīmes izkritīs no parastā ritma, jums ir visas iespējas pārtvert releju un parādīt, kas jūs esat labāki nekā citi .

Būtisks panākums, tāpat kā personiskie panākumi, būs tieši saistīts ar spēju strādāt komandā. Ja jūs interesē mijiedarboties un neķerties pie pazīstamām, pārbaudītām, bet novecojušām shēmām, jūs varat uzlabot savu dzīvi. Galvenais ir skaidri noteikt jūsu personīgās robežas. Neļaujiet citiem norādīt jūsu nākotnes durvis vai izeju no strupceļa.

Lauva

Plutons Mežāzī palīdzēs Lauvas zīmju pārstāvjiem redzēt sevi no sāniem. Daudzus var nobiedēt šis skats, bet sist trauksmi un iet uz galējībām eksperti neiesaka. Jā, pagājušajā nedēļā jūsu vēsturiskie pasākumi, vārdi un kļūdas tiks atspoguļotas uz jums. Tie, kas ap jums, darbosies tā, kā jūs to darījāt. Šī būs karmiska nedēļa, kas būtu jāņem vērā.

Lai sasniegtu panākumus, Plutons parādīs, kas jums jāmaina sevī vai jūsu attieksmē pret pasauli . Būtu sāpīgi tikai par pašsaprotamu uztvert neveiksmes un postošas ​​darbības. Bet atcerieties: neviens nav perfekts, un ikviens pieļauj kļūdas. Šonedēļ jūs viņiem atbildēsiet par visām grūtībām, taču nākotnē jūs padomājiet vairākas reizes, pirms jūs uzkāpsiet uz tā paša grābekļa.

Jaunava

Šonedēļ, Jaunavām zem pārsega piezaksies depresija. Un jūs riskējat pazaudēt savu sākumu, nogremdējot apātijas apakšā. Visa nedēļas toni un tā notikumus nosaka mainīgā Mēness aktivitāte. Tāpēc jūs pat varat necerēt, ka visas septiņas dienas tērēsiet spilventiņā un ļaunojoties. Piemēram, pirmdien jūs baudīsiet dzīvi, atejot no šaubām. Tomēr otrdien un trešdien attieksme pret apkārtējo vidi mainīsies. Mēness nonāks Lauvas zīmē, kur tas zaudēs spēku.

Daudzi Jaunavas būs pakļauti negatīvam spēkam, pat nezinot, kas notiek nepareizi. Aizslēpta, netipiska, slēpta apātija – tas ir tas, kas kļūs nepareizi. Ir svarīgi ne tikai pārliecināties, ka viss ir kārtībā, bet arī pierādījumi. Lielākā daļa cilvēku depresijas pazīmes: īslaicīgs vājums – un no šī piltuves vairs neizkļūt. Astrologi iesaka atpūsties vairāk,  un pamanīt pat mazākās skaņas lēcienus.

Lasīt arī: Kā no rīta dzert ūdeni

Svari

Runājot par planētu ietekmi, Svaru zīmes pārstāvjiem nav jāuztraucas. Venera dos laimi un prieku, Saturns stiprinās pašapziņu, Saule neaizkavēs pozitīvo ietekmi. Viss būtu labi, bet ir viena problēma. Šonedēļ Svari neapzināti uzliek negatīvu emociju aizliegumu. Tas nozīmē, ka visi Svaru pagātnes vai jaunās pazemošanas, apvainojumi un nodevumi tiks uztverti kā kaut kas parasts un pilnīgi pieņemams.

No vienas puses, šāda sacietēšana var būt apskaužama, no otras puses – nerealizētas emocijas nospiest no iekšpuses. Negaidītas jūtas jūs pārtrauks. Astrologi iesaka neievērot sūdzības, bet runāt tieši par tiem cilvēkiem, kas lika justies negatīvi tik brīnišķīgā laikposmā. Nav nepieciešams uzskatīt negatīvo necienīgu, par spēcīgu personību un piesaistīt, pat ja spēki beidzas. Tātad jūs varat radīt sev nervu sabrukumu.

Skorpions

Skorpioni šonedēļ saskarsies ar vienu problēmu – vēlmi pēc izcilības. Un tas nebūs viegli, bet reāls un šausmīgs perfekcionisms bez tiesībām kļūdīties. Jūs vienkārši nevarat samierināties ar šīs pasaules nepilnībām. Šonedēļ jūs riskējat ēst tikai sevi.

Jupiters būs tavā zīmē, un tas ir labas ziņas. Sliktākais ir tas, ka viņa ietekme aktivizēs tev vēlmi kļūt par ideālu cilvēku, fantastisku biznesmeni, spožu spēlētāju. Jebkura neatbilstība izraisīs depresiju, trauksmi, pārsteidzošu apsūdzību un žēlumu. Tas var ilgt ilgu laiku, tāpēc astrologi iesaka koncentrēties uz viņu panākumiem. Pašu nemiera dēļ jūs nepalīdzēsiet, tāpēc kļūdās kļūsiet par iespēju kļūt labākam.

Strēlnieks

Strēlnieki šonedēļ var nopietni iesaistīties savu sasniegumu apkopošanā. Viss nebūtu nekas, bet tas padarīs ikvienu nervozu. Jums ir jauns darbs. Jūs ieguldījāt biznesā un tas nav velti. Jums ir visdārgākie bērni. Jūs sāksiet mācīties sesto valodu, jo iepriekšējās piecas jau labi zināt. Jūs nopelnāt vairāk nekā jūsu partneris. Un jums ir pietiekami daudz naudas visam.

Lieta ir tāda, ka Saules vājinātās ietekmes periodā jūs tieksieties meklēt papildu enerģijas piegādi. Tomēr, ņemot vērā iekarotās virsotnes, sasniegtās uzvaras un prēmijas, nebūs iespējams dot spēkus un nozīmi dzīvē. Nav nepieciešams būt Visuma centram, lai tas jums būtu dāsns. Tikai iemācīties dzīvot ar izpratni, ka reizēm mums visiem vajag morālu atslābumu. Ir nepieciešams analizēt savu dzīvi.

Lasīt arī: 10 Visuma pazīmes, ka jūs ejat pa nepareizo ceļu

Mežāzis

Astrologi brīdina Mežāzi: šonedēļ jūs varat sākt darboties uz paša rēķina. Jums Venera kļūs par mīlestības patronu. Jūs varat ne tikai pamanīt, cik maz uzmanības tika pievērsta radiniekiem, bet gan mēģināt visu aizpildīt un labot. Šajā cīņā nebūs nekādas varonības. Pārmērīga aprūpe citiem un jūsu komforta neievērošana padarīs jūs neaizsargātu, saskaroties ar nepatikšanām un slimībām.

Šajās septiņās dienās nedrīkst mainīt spēles noteikumus, saskaņā ar kuriem jūs spēlējat. Pat ja jūs būtu savtīgi pret citiem, tagad nav labākais laiks situācijas labošanai. Atpazīt kļūdas: ne visi var kaut ko darīt tieši sev, bet jums izdevās. Pavaicājiet piedošanu no radiniekiem: jūs dzirdēsiet, bet jūs nepiespiedīsiet sevi kļūt par citu personu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zvaigznājā nākamās nedēļas pārstāvji saņems daudz iespaidu – gan pozitīvus, gan negatīvus. Visums būs taisnīgs pret jums, un tāpēc vainot dzīvi vai cilvēkus par netaisnību pret jums, neizdosies. Tev būs labs laiks pašpārbaudei, tomēr neiebrauciet džungļos. Esi godīgs ar sevi. Paštīksmināšanās ļaus jums justies kā nevērtīgam cilvēkam, lai gan tas tā nav.

Tagad enerģijas trauksme tiek pārveidota par kaut ko noderīgu, un jums ir jāsaprot, kas tas ir. Sāciet vērot sevi, savas emocijas un dzīves notikumus. Ieņemot novērotāja statusu, ir vieglāk kontrolēt likteni. Pagātnei jābūt pagātnei. Martā svarīgi ir tikai tas, kas notiks nākotnē. Tāpēc jums ir puse nedēļas, lai pieņemtu neizbēgamas nākamās izmaiņas un ieietu jaunā dzīvē.

Zivis

Vājinātais Merkūrijs aktivizē Zivīs pārmērīgu atbildības sajūtu. Šo pasauli nevar kontrolēt, bet Zivis tam nepiekritīs. Jūs sāksiet justies vainīgs, par burtiski visu: partneru noskaņu, par panākumiem, par kolēģiem, par citu cilvēku neveiksmēm, par laika apstākļiem, par globālo sasilšanu, par sliktu attieksmi pret citiem.

Šonedēļ Zivju zīmes pārstāvji būs pirmie, kas pamana problēmas – un pirmie, kas vēlas tos atrisināt, pat ja visi ap viņiem saka, ka Zivīm nav nekāda sakara ar to. Astrologi iesaka izrādīt savaldību un stingrību. Katrai personai ir sava dzīve, un jūsu spēkos nav citu cilvēku problēmu risināšanas. Būt iesaistītai dzīvē, skatīties un saglabāt sevi un noskaņu . Neļaujiet citu cilvēku kļūdām kļūt par tavu dzīvesveidu. Jūs par tiem neesat atbildīgs.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment