Horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – mainīsies attieksme pret dzīvi!

Horoskopi palīdz cilvēkiem pārvarēt visgrūtākās problēmas un izvairīties no to parādīšanās dzīves ceļā. Ja jūs ievērojat astrologu ieteikumus, jūs varat ievērojami samazināt traucējumu iespējamību mīlestībā un darbā.

Šī nedēļa sākas pavasara pēdējā mēnesī. Tā mums sola dažas izmaiņas garastāvoklī. Lielākajai daļai cilvēku dzīve nemainīsies, un mainīsies tikai domas, attieksme pret dzīvi. Neskatoties uz to, pastāv iespēja, ka Visums izlems, ka cilvēku dzīvē būs dažas jaunas piezīmes.

Auns

Aunam zvaigznes sola lielu veiksmi mīlestības lietās un mīlestības piedzīvojumos. Tas ir ideāls laiks, lai pārbaudītu mīlestības saderību, satiktu kādu, lai paceltu attiecības jaunā līmenī. Tas ir lielisks laiks flirtēšanai, komandas darbam, komunikācijai. Cilvēki būs ļoti sabiedriski un atvērti ar Aunu.

Finanšu jomā šos cilvēkus arī sagaida veiksme. Viņiem ir jāatrod iemesls strādāt komandā. Kopā jūs vienmēr varat ātri atrast sarežģītas problēmas risinājumu. Ja pienākums spiež doties vientuļnieka veidā, tad tas nav nekas briesmīgs – zvaigznes un planētas palielinās uzmanību, gribas spēku un Auna atmiņu, lai viņi nebaidītos no šķēršļiem.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – izvairieties no riska!

Vērsis

Vērsim pārtrauks veikties 2. un 3. maijā. Zvaigznes būs lielā pretrunā ar planētām, bet 2. un 3. maijā situācija vēl vairāk pasliktināsies. Šajās dienās labāk neiepirkties un strādāt pēc iespējas rūpīgāk.

Šo cilvēku enerģija būs ļoti nestabila. Garastāvoklis kļūs nepastāvīgs, viņi tiks iemests priekā, tad depresijā. Vērsis var būt nežēlīgs pret ģimeni un draugiem. Viņiem jācenšas neizstrādāt konfliktus un strīdus, censties rast kompromisus. Zvaigznes padarīs Vērsi spītīgu, tāpēc jums ir jācīnās ar sevi, jāmēģina sevi ielikt citu vietā.

Dvīņi

Dvīņiem ir jācenšas palīdzēt citiem. Egoisms ir jāiznīcina nedēļas sākumā. Astrologi un eksperti stingri iesaka atstāt komforta zonu, lai atbalstītu citus. Šie upuri nebūs veltīgi, jo grūtā brīdī būs, kas glābj Dvīņus.

Cilvēki var kļūt ļoti uzbudināti pret Dvīņiem, kā arī prasīgi un dažreiz garlaicīgi. Tas nebūs atkarīgs no pašu Dvīņu darbībām, tāpēc nav nepieciešams meklēt iemeslus sevī. Visums var dot ieguldījumu šīs Zodiaka zīmes iedzīvotāju vērtības sistēmas izmaiņās – parādīsies jauni mērķi dzīvē un vecie pazudīs aizmirstībā.

Vēzis

Vēzis var sākt enerģijas stagnācijas periodu. Mākslas terapija palīdzēs uzlabot enerģiju un uzturēties labā formā. Zodiaka zīmes pārstāvji varēs veidot labu viedokli nepazīstamu cilvēku vidū. Šī ir lieliska ziņa ikvienam, kas ir mainījis vai plāno mainīt darbu, sākt kaut ko jaunu, iet uz pirmo randiņu.

Laba rakstura iezīme Vēzim būs neatkarība. Viņiem ir jārisina visi svarīgākie uzdevumi un problēmas bez citu palīdzības. Neaizmirstiet arī, ka optimisms vai pesimisms būs galvenie veiksmes ienaidnieki darbā. Šīs zīmes iedzīvotājiem ir labāk kļūt par realistiem, kuriem ir tikai darbības un rezultāti, nevis tukšas cerības vai šaubas.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops 2019. gada maijam – materiālās problēmas!

Lauva

Lauvām būtu jānostiprina sava pozīcija visās iespējamās dzīves jomās. Svētdien, planētas būs visaktīvākās, tāpēc nesēdiet. Jums ir nepieciešams vairāk pārvietoties, saglabāt mīlestību un finansiālu darbību.

Tas būs jaunu sasniegumu laiks, aktīvs darbs. Lauvas varēs virzīties uz priekšu laimes meklēšanā, jaunu augstumu sasniegšanā biznesā vai vaļaspriekos. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem būs jāiet cauri iznīcināšanas posmam, lai sāktu radīšanas posmu. Vienkārši runājot, jums ir jāatrod spēks, lai izjauktu nevajadzīgas attiecības, mainītu darbavietas, atbrīvotos no sliktiem ieradumiem.

Jaunava

Jaunavām var būt negaidīti finanšu kavējumi. Uzņēmējdarbība un nauda būs tālu no vissvarīgākajiem, jo ​​Jaunavas produktivitāte var krasi samazināties. Aprīļa beigās dominēs negatīvā enerģija. Bet maijs sākas ar zvaigžņu pieaugošo aktivitāti 1. un 3.maijā. Tas palīdzēs Jaunavām pārvarēt šķēršļus ceļā.

Ar domas spēku var piepildīt sapni  – jums ir jādomā par labu un ticiet sev. Pat pašpārliecinātākās Jaunavas var tikties ar nepietiekamu uzmanību no pretējā dzimuma un spēka trūkumu. Tam nevajadzētu kļūt par nenoteiktības avotu, jo ikvienam ir kritums. Nelielas neveiksmes nav katastrofa.

Svari

Šī nedēļa būs stabila un prognozējama, bet gandrīz pilnīgi bez veiksmes. Mīlestībā šiem cilvēkiem vajadzētu paļauties uz intuīciju. Plānojuma neparedzēta sabrukšana ir iespējama visās jomās, tāpēc vienmēr ir labākais turēt plānu “B” rezervē.

Sociālajās saitēs draud noplūde ar nepārtrauktu neskaidrību. Draugi un radinieki var vilties, un svešinieki sniedz nesavtīgu palīdzību. Meklēt slēpto nozīmi cilvēku darbībās un to, kas notiek apkārt, nav tā vērts – jums ir nepieciešams atpūsties un vienkārši baudīt dzīvi, neaizmirstot par alternatīvu atpūtu un darbu.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada maijam – dzīve būs nedaudz sarežģītāka!

Skorpions

Skorpioniem būs patstāvīgi jāpaaugstina toni un enerģiju, jo zvaigznes un planētas viņiem nepalīdzēs. Ir nepieciešams precīzi tērēt spēkus, neizplatot tos nevajadzīgos jautājumos. Daudzos gadījumos astrologi iesaka paļauties uz intuīcijas spēku, jo tā ir viena no Skorpionu galvenajām priekšrocībām. Jums ir jāpaplašina savas spējas, cenšoties censties sasniegt jaunus augstumus.

Dzīves pilnības sajūta būs ļoti noderīga – jums ir jāspēj strādāt, atpūsties, būt jautriem, sazināties, būt vientulībā. Astrologi arī iesaka palīdzēt cilvēkiem, kas lūdz palīdzību. Tātad Skorpions palielinās viņu uzticamību un spēs atrast draugus un pat mīlestību.

Strēlnieks

Strēlnieks būs aizņemts, bet parasti mierīgs un pozitīvs. Jums būs smagi jāstrādā un jāsaskaras aci pret aci ar problēmām. Jums nav jādomā par to, kā optimizēt enerģijas izmaksas, bet gan par to, kā ātri atjaunot enerģiju. Būs lietderīgi risināt organizatoriskos jautājumus, kā arī juridiskos jautājumus.

Strēlnieks var atrast iedvesmu, kas palīdzēs darbā un mīlestībā. Šie cilvēki vēlas dzīvot vēl spilgtāk, pat bagātāk. Optimisms ir galvenais ierocis pret šaubām un lielākais sabiedrotais iedvesmai. Pozitīva attieksme palīdzēs izveidot jaunus paziņas. Vientuļajiem Strēlniekiem zvaigznes un planētas palīdzēs atrast mīlestību.

Mežāzis

Mežāži kļūs populārāki, harizmātiski un burvīgāki pretējā dzimuma acīs. Tie ir mīļākie cilvēki mīļākajās lietās aprīļa beigās un maija sākumā. 1. maijs ir spilgtākā un pozitīvākā nedēļas diena, kurā var notikt daudz interesantu lietu. Šīs dienas vakarā varat droši plānot randiņus un tikties ar jaunām paziņām. Ģimenes Mežāžiem, labāk ir pavadīt maija sākumu ar radiniekiem.

Lai kļūtu veiksmīgāki visās citās jomās, Mežāžiem būs nepieciešama prāta un apziņas elastība. Iespējams, jums būs jārisina ideoloģijas maiņa, jāizvērtē sabiedrības viedoklis par nominālvērtību. Nepieciešams palikt mierīgam un mērķtiecīgam, bet ne visu laiku nokļūt vienā un tajā pašā durvīs – ja kaut kas nenotiek, labāk ir mainīt taktiku, nevis kustības virzienu.

LASI ARĪ: Negaidiet pirmdienu, rīkojieties tagad!

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs var pārvarēt skumjas nedēļas sākumā, bet pirmajām darba dienām, kas jums vienkārši nepieciešams, ir jāizturas, jo 1. maijā zvaigznes un planētas kļūs ļoti radošas un aktīvas. Ūdensvīra dzīve izmainīsies nakts laikā, bet tas nedrīkst biedēt. Sākot ar 1. maiju, viss iet augšup.

Astrologi neiesaka Ūdensvīriem izmantot netaisnību kā galveno ieroci. Neiecietība var radīt vientulību un problēmas mīlestības sfērā. Tas pats notiks pateicības, alkatības un maldināšanas dēļ. Viss ir jāuztver tā, kā tas ir, nepārspīlējot negatīvo un nemazinot neko labu.

Zivis

Zivīm mīlestībā smaidīs liela veiksme. Visiem šiem cilvēkiem visu nedēļu ir jāpaliek labā stāvoklī. Šīs zīmes vientuļie pārstāvji varēs atrast dvēseles draugu. Ir liela varbūtība, ka mīlestība ir kaut kur tuvumā. Mīļotais var būt kolēģis, skolas biedrs, labs draugs vai paziņa.

Šonedēļ var notikt neparedzēts plānu sabrukums, tāpēc labāk ir padomāt divreiz pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas, lai nebaidītos lūgt padomu no tuviem cilvēkiem. Zivīm būs jācenšas izbaudīt darba procesu un veikt dažus pienākumus. Jāatceras rezultāts, jo tam ir sekundāra nozīme. Šāda filozofija palīdzēs Zivīm kļūt laimīgākām.

avots: dailyhoro

Leave a Comment