Finanšu horoskops 2019. gada maijam – materiālās problēmas!

Nauda ir svarīga dzīves sastāvdaļa, tāpēc daudzi, ņemot vērā finanšu lietas, ņem vērā planētu ietekmi. Horoskops maijam palīdzēs izvairīties no problēmām un tuvināties panākumiem.

Pēc tam, kad uzzinājāt par gaidāmajām grūtībām, jūs varat novērst problēmas, pirms tās parādās. Šī mēneša panākumu atslēga ir apņemšanās. Nozīmīga būs nemierīgā Merkura ietekme, kas maijā mainīs savu enerģiju trīs reizes. Daudzām Zodiaka zīmēm tas ļaus viņām atrast “ļaunuma sakni” un atrisināt materiālās problēmas, bet citiem būs mazāk veiksmes. Ir zināms, ka Merkurs kā antagonists vienmēr ir gatavs uzņemt veiksmi. Pašapziņa palīdzēs neitralizēt planētas, organizācijas un astrologu padomu negatīvo ietekmi.

Auns

Maijs būs bagāts ar notikumiem karjeras un naudas jomā. 20 dienu laikā Saule Vērsī noteiks tempu, un Auns tur gūs lieliskas karjeras iespējas. Šis laiks būs visizdevīgākais, ja Auns saprot, kā viņi var izmantot savus talantus un kādus līdzekļus viņi ir gatavi vēltīt darbam. Šī izpratne piesaistīs jaunus amatus, darba vietas, algu. Pārliecināšanas dāvana un spēja konstruktīvi sazināties ar cilvēkiem palīdzēs sasniegt mērķus un sarunas. Tomēr Merkura negatīvais rezultāts novērsīs Aunu no ienākumiem no 21. līdz 31. maijam. Šajā laikā labāk neaizdot naudu un nenonākt parādos.

LASI ARĪ: 8 veidi, kā attīrīties no citu cilvēku negatīva

Vērsis

Vērsim maijs sāksies ar pacēlumu, jo viņu zīmē Saule, Merkurs un vēlāk arī Venēra pievienosies. Šīs planētas neļaus jums atpūsties, tāpēc ir visnotaļ saprātīgi plānot šī mēneša notikumus, kas prasa lielāku uzņēmējdarbību. Vērsis viegli veiks sarežģītus uzdevumus, lai jūs varētu ielādēt sevi ar darbu, bet pieturieties pie saprātīga grafika robežām – tas divkāršos panākumu izredzes. Saskaņā ar maija horoskopu viss plānotais notiks vislabākajā iespējamā veidā: lietas kļūs skaidrākas un ienākumi palielināsies. Šomēnes planētas sagaida drosmīgas iniciatīvas no Vērša. Tas ir lielisks laiks uzsākt jaunus projektus.

Dvīņi

Maija sākumā Dvīņi var saskarties ar maldināšanu un ilūzijām. Negatīvā ietekmē antagonists-Jupiters padarīs mēneša sākumu ne pārāk veiksmīgu, tāpēc eksperti ieteiks jums neaizdegties ar jaunām idejām, nesteidzīgi pieņemt piedāvājumus. Daži konkurenti var intrigēt un gaidīt, kamēr būs iespēja iesist atpakaļ. Ir vajadzīgs laiks papildu informācijas analīzei un informācijas atkārtotai pārbaudei. Maija sākumā – iespēja atgriezties pie nepabeigtām problēmām un gadījumiem, lai labotu savas kļūdas. Pēc jaunas pieredzes saņemšanas jūs varat doties uz aktīvām darbībām darbā: pēc 21. maija tiek aktivizēts Merkurs, negatīvs izzudīs, un Dvīņiem būs pietiekami daudz spēku, lai iekarotu jaunas virsotnes.

Vēzis

Reversā Jupitera ietekme radīs notikumus, kas neļaus jums atpūsties. No vienas puses, tas radīs psiholoģisku diskomfortu, no otras puses – jaunu pieredzi un, iespējams, jaunu pozīciju. Maijs būs lielisks mēnesis darba maiņai, grafikam vai biznesa līnijai. Jebkurā gadījumā Vēža profesionālais svars nopietni palielināsies, galvenais ir apšaubīt sevi pēc iespējas mazākā mērā, neapturēt to, kas ir sasniegts un censties iet uz priekšu.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada maijam – gaidāmi sarežģīti brīži!

Lauva

Saule Vērsī, un no 5. maija Merkurs pievienosies tai. Divi kosmosa objekti ar stabilu enerģiju palīdzēs mainīt situāciju darbā bez atzīšanas. Lauvas varēs pārliecināties, ka visas izmaiņas ir labas. Laikā no 1. līdz 21. maijam Lauvām ir jābūt mierīgām un pārliecinātām, un tad viss noritēs. Taču kļūdaini lēmumi, kas izdarīti ambīciju ietekmē, būs ārkārtīgi bīstami. Jums ir jābūt uzmanīgiem ar naudu, lai to saglabātu.

Jaunava

Šomēnes zvaigznes atbalstīs Jaunavas, kas noteikti ietekmēs finanšu panākumus. Ja Jaunavas domā par jaunu amatu vai uzsāk uzņēmējdarbību, tad tam nav šķēršļu, bet ir viens “bet”: tas, visticamāk, nebūs labāks par pašreizējo situāciju. Ja laiks joprojām cieš, labāk ir gaidīt un domāt par ienākumu palielināšanu pašreizējā darba vietā. Maijā Merkurs sniegs kaut kādas izmaiņas, un, ja Jaunavas ir aktīvas un tiešas, nesaņemot sīkumus un problēmas, tad līdz vasarai būs iespējams iegūt finanšu pieplūdumu un karjeras izaugsmi.

Svari

Maijs Svariem sāksies ar ne pārāk patīkamām ziņām: pat ja viņi ir atraduši savu mērķi dzīvē un saprot, kā pelnīt naudu, radīsies problēmas, ja tās būs nopietnākas – šķēršļi un psiholoģiskie bloki ceļā uz panākumiem. To visu izraisīs Venēras uzturēšanās Aunā. Šīs zīmes ietekme tiek spēlēta pret Svariem. Bet astrologi brīdina, ka šajā jautājumā nav nekā kritiska: vienkārši atceliet izmaiņas 15.-31. maijā, kad Venēra nonāk Vērsī un atver iespēju logu, un mēneša sākumā atvēliet laiku papildu apmācībām un meklējiet papildu ienākumus.

LASI ARĪ: Negaidiet pirmdienu, rīkojieties tagad!

Skorpions

Skorpionam pirmajā vietā būs maija mūžīgais komforts, tāpēc astrologi iesaka mēnesi sākt ar cieņu pret sevi. Marss no 16. līdz 31. maijam būs Vēzī, kas izraisīs iekšējas problēmas, nenoteiktību, aizdomīgumu. Šajā laikā Skorpionam būs grūtāk koncentrēties uz darbu un ienākumiem: emocijas un lēkājošās noskaņas jūs vienmēr novērsīs. Ieteicams izturēties pret šo filozofiju un uzturēt mieru.

Strēlnieks

Maijā Strēlnieks, būs nobažījies par visiem mērķiem un plāniem, kas nav darba ņēmēji, vismaz mēneša sākumā. Retro-Jupiters centīsies atrisināt problēmas, kas stiepjas no pagātnes, bet naudas sfērā var veidoties mezgls, kas būs jāatklāj ilgu laiku. Lai situācija netiktu saasināta, ir vērts atrast līdzsvaru starp darbu un personīgo dzīvi un neaizmirstiet par svarīgākajām lietām. Varbūt, Strēlniekam vajadzēs tērēt naudu gudrāk, plānot budžetu, kontrolēt izdevumus – kopumā jādara kaut kas, kas palīdzēs viņiem  normalizēt finanšu sfēru un varbūt pat kļūt bagātiem.

Mežāzis

Enerģētikas ziņā maijs būs aprīļa turpinājums, un tas neradīs būtiskas izmaiņas: uzmanība tiks pievērsta arī karjerai. Tomēr, pirmās maija dienas jūsu personīgajā dzīvē, var sākties dažas pārmaiņas, kurās Mežāzim būs jāiesaistās. Pēc 10. maija un līdz mēneša beigām šīs zīmes pārstāvjiem būs produktīvas darba dienas un produktīvi panākumi.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada maijam – gaidāmi sarežģīti brīži!

Ūdensvīrs

Patrons, Saturns, visu maiju pavadīs retrofāzē, tāpēc Ūdensvīrs nedrīkst pēkšņi kustēties: situācija finanšu sektorā ir ārkārtīgi nestabila. Kritiskās problēmas var novērst, ja nekas netiks mainīts, pretējā gadījumā situācija karjerā var tikt izslēgta, un  negatīvās programmas var pārņemt. Astrologi iesaka koncentrēties uz savu pienākumu izpildi. Lai sasniegtu globālos mērķus šajā mēnesī naudas vai darba ziņā, būs grūti, bet tie nav izjaukti – šī ir zvaigzne. Izmantojiet laiku, kamēr Saturns pārvietojas atpakaļ, lai strādātu ar sevi.

Zivis

Naudas un karjeras satricinājumi paliks atpalikuši, tiklīdz Venēra nonāks Vērsī. Saskaņā ar horoskopu tas notiks 15. maijā – līdz šai dienai Zivīm būtu jāsaglabā savi resursi, nervi un nauda. No 1. līdz 15. maijam ir labi iesaistīties izglītībā, pētīt tirgu un konkurentus, paplašināt redzesloku, izmēģināt sev kaut ko jaunu, bet no 15. līdz 31. maijam jūs varat sagaidīt reālus panākumus. Šis laiks būs sava veida progresīva attīstība. Lai maijs būtu apmierināts ar lielajiem ieņēmumiem, ir vērts pievērst uzmanību aizmirstajiem projektiem un atliktajiem gadījumiem. Ja tā ir, jums ir jādara to īstenošana.

avots: dailyhoro

COMMENTS

  • <cite class="fn">mr mark</cite>

    Sveiki visiem, es vēlos pateikt lielu paldies Markam Viljamsam, kurš man aizdeva aizdevumu mana slimā bērna medikamentozai ārstēšanai. Es šodien esmu tik priecīgs satikt Marku Viljamsu, sazinieties ar viņu pa e-pastu, ja jums nepieciešams steidzams aizdevums ([email protected])

Leave a Comment