Mīlestības horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – labākais laiks attiecībām!

Laime personīgajā dzīvē – lauvas daļa panākumu visās frontēs un panaceja dažādām neveiksmēm. Zvaigznes palīdzēs atrast mīlestību šonedēļ. Galvenais – klausīties astrologu padomus.

Vai jūs sapņojat kaut ko mainīt, iemīlēties, uzlabot attiecības vai pat sākt jaunas attiecības? No pirmdienas, 29. aprīļa, sāksies labākais laiks. Nedēļas sākumā Saule Vērsī kļūs par daudzsološu aspektu, un šīs planētas konfigurācijas atlikušā ietekme turpināsies līdz nedēļas beigām. Tas viss norāda, ka mūsu intuīcija būs īpaši spēcīga. Speciālisti iesaka ieklausīties sevī, savā iekšējā pašā, uz intuīcijas balsī, lai izdarītu pareizo izvēli.

Auns

Maija sākums ir patiešām svarīgs mirklis Auna dzīvē: no 29. aprīļa līdz 5. maijam viņi beidzot varēs vienoties ar partneri, kaut ko atzīt, piedot kaut ko. Ir pienācis laiks atbrīvoties no dažām negatīvām programmām, kas liek jums atskatīties un apgrūtina būt laimīgiem gan attiecībās, gan ārpus tām. Saule zvaigznājā Vērsis palīdzēs tikt galā ar sevi, pat niršanu personīgo pretrunu dziļumā.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – izvairieties no riska!

Vērsis

Astrologiem priekš Vērša ir 2 svarīgas tēmas: 1) Saule joprojām ir zvaigznājā Vērsis, 2) attiecības ar cilvēkiem uzlabosies no 1. maija. Šonedēļ būs iespējams ne tikai vienoties ar viņiem (katrs paliek pie sava), bet gan panākt vienošanos: piedot, saprast, sākt visu no jauna. Nepārkāpiet savus principus, it īpaši, ja esat strīdā. Kļūsti par uzmanīgu klausītāju savam mīļotajam, un problēmas izzudīs pašas.

Dvīņi

Marss ir Dvīņu zīmē, tāpēc šī zīmes pārstāvji savā personīgajā dzīvē un mīlestībā var iegūt dīvainu un neskaidru situāciju. Astrologi iesaka jums nebūt pārsteigtiem par baumām un sarunām – vispirms jums tās jāpārbauda. 1. maijā Marsa, Merkura un Saturna dubultais aspekts atklās Dvīņiem noteiktu noslēpumu. Un, ja ir vēlme, tad jūs varat lūgt mājienu Visumam.

Vēzis

Spēcīgs un aktīvs Mēness padarīs Vēžus par nozīmīgiem cilvēkiem. Lai kur viņi dotos, viņi tiks apbrīnoti. Viņiem būs tikai burvīgs smaids un pieņems komplimentus no pretējā dzimuma. Zvaigžņu situācija arī risina neatliekamas ģimenes problēmas: no 29. aprīļa līdz 1. maijam un no 4. līdz 5. maijam būs lielas dienas, kad pārliecināšanas dāvana ļaus jums sasniegt savu mērķi.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – mainīsies attieksme pret dzīvi!

Lauva

Lieliskas ziņas gaida Lauvas zīmes pārstāvjus. Saules un Jupitera aspekts dos kaut ko svarīgu: rokas un sirds priekšlikumu, jaunu mīlestību, laimīgas pārmaiņas, kas apgriež dzīvi ar kājām gaisā. Ar intuīciju un Lauvas spītību šonedēļ jūs varat sasniegt gandrīz jebkuru mērķi.

Jaunava

Patīkams pasākums šonedēļ būs vājāka Venēra. Antagonista negatīvā ietekme mazināsies, kas nozīmē, ka būs iespējams flirtēt, meklēt kontroles veidus, kā uzlabot attiecības. Jauna partnera meklēšana arī solās būt veiksmīga. Un no 29. aprīļa līdz 5. maijam Jaunavām sāksies gaišā līnija, kas novedīs pie garīgās harmonijas.

Svari

Neskatoties uz patrona-Venēras darbības samazināšanos, Svaru intuīcija būs paaugstināta. Astrologi iesaka pierakstīt sapņus, svarīgas domas, sekot likteņa zīmēm un savām prezentācijām. Tomēr līdz brīdim, kad Venēra kļūs spēcīgāks, Svari nekaitētu, pamodināt savu šarmu un seksualitāti. Šādā gadījumā tiek nodrošināta mīļotā uzmanība.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada maijam – gaidāmi sarežģīti brīži!

Skorpions

Vientuļajam Skorpionam planētas ir sagatavojuši pamatu iepazīties“ar to pašu īpašo personu” , ģimenes – iespēju iedvest kaislību. Mīlestība šonedēļ var pēkšņi panākt, kad jūs to vispār negaidīsiet, un nav iespējams tai sagatavoties. Tāpēc astrologiem ir ieteicams baudīt sajūtas, romantiku, randiņus un pavasara smaržas.

Strēlnieks

Jaunā mēneša sākums notiks Saules un Jupitera stingrā vadībā, kas nozīmē, ka iespēja sākt jaunu dzīvi ir lielāka nekā jebkad agrāk. Tas izrādīsies, lai atbrīvotos no problēmām, izbēgtu no ikdienas, mainītu dzīves veidu. Tas viss ir atkarīgs no situācijas un konkrētiem mērķiem. Ja jūs cerat uz labāko – nedēļā būs tikai laimīgas izmaiņas.

Mežāzis

Kamēr retrograda Saturns un retrograda Plutons Mežāzī, nav vērts gaidīt dažus liktenīgus notikumus. Tās ir lēnas planētas, kuru kustība ir apgriezta. Par laimi, Mežāzim, viņi ir patroni, tāpēc problēmas tiks apietas. Romantika palīdzēs gūt mazliet aktivitātes dzīvē. Astrologi iesaka ņemt jūsu dvēseles draugu un būt vienatnē ar partneri vai labā kompānijā (ja līdz šim jūsu sirds ir brīva).

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada maijam – dzīve būs nedaudz sarežģītāka!

Ūdensvīrs

Retro Saturns zvaigznājā Mežāzis ir aktīva Ūdensvīra planēta. Šonedēļ 1. maijā, patrona divkāršais aspekts radīs būtiskas izmaiņas jūsu personīgajā dzīvē. Ir iespējamas jaunas jūtas, kustības vai labas ziņas. Ja jums ir nepieciešams izlīgt mieru ar savu mīļoto cilvēku vai atsākt attiecības, tad no 1. maija līdz 5. maijam ir lielisks laiks sēsties pie sarunu galda.

Zivis

Venēra ar Auns kļūs Zivīm vai nu par progresa dzinēju, vai problēmu avotu. Nedēļā ir jārisina ģimenes atšķirības, bet jums ir jābūt gataviem apgalvot savu viedokli. Un tad viss būs atkarīgs no vēlmēm, uzticības līmeņa un izpratnes par viņu pašu nozīmi. Svētdien Venēras un Neptūna aspekts dos nozīmīgas ziņas, kas atspoguļo iztēli un atvērs acis uz daudzām lietām.

avots: dailyhoro

Leave a Comment