Sieviešu horoskops nedēļai no 29. aprīļa līdz 5. maijam – izvairieties no riska!

Visa dzīve ir pakļauta planētu ietekmei, bet visvairāk tas ietekmē sievietes enerģiju. Lai paliktu laimīga sieviete, jums ir jādzīvo harmonijā ar zvaigznēm.

Maijā retrograda Saturns reglamentē sprādzienbīstamu bumbu  – līdz ar to nedēļa sastāv no vērtību pārvērtēšanas, dzīves norēķinu, stingras sistēmas, iniciatīvu samazināšanas un piesardzības palielināšanās. Uzmanība ir prioritāte: risku uzņemšana ar reverso Saturnu ir bīstama. Tāpēc ir vērts aizkavēt riskus un domāt, strādāt.

Auns

Aunu šonedēļ pavadīs nenoteiktību. Apziņa būs miglaina pateicoties retro-Saturnam un Venērai Aunā. Tāpēc pēkšņi parādās greizsirdība, aizdomīgums, aizdomas, nemiers un bailes. Astrologi iesaka nevirzīties uz šīm jūtām. Ja ir grūti sazvanīt mīļoto, jums nevajadzētu zīmēt krāpšanas attēlus savā iztēlē: visticamāk, viņš cītīgi strādā jusu dēļ. Šādos periodos ir lietderīgi pāriet uz radošumu, meditāciju, garīgo meklēšanu, lasīšanu.

LASI ARĪ: 6 iemesli, kāpēc tu jūties apjucis un pazudis

Vērsis

Urāns Vērsī, kas nozīmē, ka šīs zīmes pārstāvēm būs jāpārbauda informācija, kas nāk no draugiem un draudzenēm. Iespējams, ka kāds grib maldināt Vērsi vai vienkārši slēpt dažus svarīgus punktus. Pēc patiesības uzzināšanas jums nav nepieciešams kārtot lietas: ikvienam ir savi iemesli melošanai, tāpēc ir vērts parādīt lielāku līdzcietību. Un Urāna dēļ ir iespējama finansiāla nestabilitāte: šonedēļ nauda vai nu nāk, vai noplūdīs.

Dvīņi

Pavasaris un Marsa ietekme sagrozīs Dvīņu sievietes galvu. Astrologi ziņo, ka tas viss var radīt dienesta romānu vai daudzsološu paziņu. Priekšnieks, biznesa partneris, bijušais draugs – kāds no vides var šķist pārsteidzoši pievilcīgs. Marss nav pret romānu, bet šajos apstākļos jūsu sapņu varonis var slēpt kaut ko, pārspīlēt, pūst miglu acīs. Tāpēc nesteidzieties lēkt purvā ar galvu pa priekšu. Protams, tas neattiecas uz ģimenes Dvīņiem: šī nedēļa ir lielisks laiks  mīlēt un iemīlēties ar savu vīru vēlreiz.

Vēzis

Ģimenes Vēžiem vajadzētu sagatavoties tam, ka ievērojama daļa enerģijas un spēka būs jāiegulda ģimenē, bērnos, vīrā, vecākos. Ņemot vērā, ka Venēra nav ļoti labvēlīgā stāvoklī Aunā, spēki citās dzīves jomās var nebūt pietiekami. Astrologi ierosina koncentrēties uz to, kas ir svarīgs: dažas lietas un darbus var atlikt. Pārējā nedēļas daļa veicina socializēšanos, mainīgo atmosfēru un ģimenes dzīvesveidu. Darbā jūs varat palēnināties mazliet, lai pavadītu vairāk laika, lai sazinātos ar mīļajiem.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada maijam – būs grūtāk sasniegt mērķus!

Lauva

Lauvas zīmes pārstāves var interesēties par dīvainiem jautājumiem, par kuriem viņām iepriekš nebija nekādas darīšanas. Plutona darbība liks jums pievērst uzmanību mistikas, dzīves un Nā*es, dvēseles, nozīmes un mērķa meklējumiem. Jums nav jābaidās no šādām domām: agrāk vai vēlāk tās visus apmeklē. Labāk ir pievērst uzmanību savai iekšējai pasaulei. Piektdien un svētdien, Plutona aspekti uzlabos Lauvas intuīciju un nodrošinās jaunu emociju un iespaidu plūsmu.

Jaunava

Patīkams notikums būs vājš Venēras stāvoklis, kas paver iespējas flirtēt, mainīt situāciju, sazināties ar ģimeni un partneri. Jūsu vietas atrašana dzīvē arī solās būt veiksmīga. Un personīgajā dzīvē var notikt kaut kas dīvains, galvenais nav zaudēt savu galvu un saprātīgi novērtēt situāciju. Ja maija brīvdienās strādājat, tad jums nevajadzētu apvienot mīlas lietas ar darbu vai mācībām.

Svari

Enerģijas trūkums, ko izraisa Venēras atrašanās Aunā, šonedēļ var radīt problēmas ar labklājību. Lai to novērstu, jums vajadzētu izvairīties no pārsprieguma darbā un biežāk atpūsties. Pārējā dzīvē būs daudz dažādu pasākumu: no jautrības līdz ļoti aizraujošiem. Svariem būs div tik labi, ja viņas mazliet nolaidīs latiņu sev, partneriem un tuviniekiem un sāks vienkārši baudīt dzīvi.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam 

Skorpions

Marss Dvīņos mudina Skorpiona sievietes uzklausīt viņu intuīciju. Trešdien vai svētdien viņām var būt svarīga atklāsme, izpratne, kas palīdzēs visu pārvērst vienā attēlā. Šajos datumos Skorpions var izmantot pareizo ceļu, kas noved pie panākumiem. Kā viņas sāks darboties – tā būs nākotnē. Eksperti iesaka iet uz priekšu stingri un izlēmīgi, neskatoties uz  negatīvajiem faktoriem.

Strēlnieks

Tagad Strēlnieka zīmē ir Jupiters, laimes planēta. Tas kontrolē šo zīmi. Un tā ir lieliska ziņa. No sliktajām ziņām ir patrona kustība. Līdz ar to Strēlnieka lietas var apstāties un visās jomās vienlaicīgi. Vislabāk ir veikt neplānotu atvaļinājumu un doties maija brīvdienās kaut kur tālu no darba un problēmām.

Mežāzis

Šonedēļ retrograda Saturns var mainīt Mežāzim pazīstamo dzīvi, pievienojot problēmas. Iespējams, ka radinieki apciemos negaidīti, automašīna saplīsīs, vai bērna dēļ būs jāsarkst. Nav nepieciešams pievērsties šim mērķim un atkāpties no paredzētajiem mērķiem. Enerģija tiks ievadīta, un neparedzētas problēmas būs viegli apstrādājamas.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada maijam – dzīve būs nedaudz sarežģītāka!

Ūdensvīrs

Urāns Vērsī diktē savus noteikumus, un Ūdensvīriem vissvarīgākais šonedēļ nav nonākt nepatīkamā situācijā savas lētticības dēļ. Īpaši bīstama diena būs ceturtdiena, ko ietekmēs Urāna aspekts ar Neptūnu. Ir pienācis laiks atcerēties, ko nevar pateikt citiem, un sekojiet šiem padomiem. Pārējā nedēļas daļa ir stabila. Jūs varat atpūsties dabā, satikt draugus, strādāt, iemīlēties, risināt ģimenes jautājumus.

Zivis

Pat zinātnes fantastikas rakstnieki šonedēļ apskauž Zivju romantisko noskaņojumu un fantāziju. Jūs varat iet ar plūsmu un sapni, bet jums nevajadzētu izgudrot savas bailes un neeksistējošās problēmas. Neskatoties uz to, ka Venēra ir vāja Aunā, varbūtējās briesmas un problēmas nebūs: viss mēdz būt harmonijā. Un, ja ņemat harmonijas ceļu, tad miers un klusums ilgu laiku valdīs dvēselē. Skumju brīžos astrologi iesaka rīkoties ar negatīviem ar iespējamām metodēm: iecienītāko mūziku, radošumu, komunikāciju, ar bērniem un dzīvniekiem.

avots: dailyhoro

Leave a Comment