Horoskops 2019. gada maijam – dzīve būs nedaudz sarežģītāka!

Astrologi pastāstīja, kādus pārsteigumus ir sagatavojušas zvaigznes un kā ilgi gaidītais maijs sāksies visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Mēneša horoskops palīdzēs pārvarēt problēmas jebkurā dzīves jomā.

Maijā Marss pārcelsies uz Vēža zvaigznāju. Parasti šī kombinācija tiek uztverta kā drūma, lai gan tā ir tikai daļēji patiesa. Marsa un Vēža simbioze pamodina personības tumšās puses, bet jums ir jāsaprot, ka tas ir vairāk par slepenu, nesaprotamu dvēseles pilnvaru. Vienā vai otrā veidā dzīve maijā būs nedaudz sarežģītāka nekā parasti, tāpēc daudzi Zodiaka zīmes sāks justies neapmierināti, apjukuši un slikti.

Auns

Jautājums par neapmierinātību ar sevi un vēlme mainīt savu dzīvi maijā kļūs par pilnīgu kārdinājumu. Astrologi ziņo, ka no 16. maija līdz 31. maijam, kamēr Marss ir Vēzī, Aunā var pamosties vēlme pēc riska, straujiem izteikumiem un provokatīvas uzvedības. Tas viss ir jākontrolē, jo īpaši, ja Auns nevēlas pārvērst savu iedibināto dzīvi drupās.

Situācijas maiņa maija vidū ir labākā izeja no šīs situācijas. Šim lieliski kalpos ceļojumi, izklaide, braucieni, visa veida atpūta un rūpes par sevi.

LASI ARĪ: Kas neļauj gulēt tev naktī saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Vērsis

Maija sākumā simboliski sakrīt patrona enerģijas maiņa. Merkurs Vērša mājā pavadīs gandrīz visu mēnesi no 5. līdz 21. maijam, kas nozīmē, ka jūs varat sākt dzīvi no nulles. Patrona enerģijas atbalsts Vērsī radīs vēlmi mainīt dzīvi, tomēr Marsa ietekme Vēzī izdarīs savas korekcijas, piespiežot šīs konstelācijas pārstāvjus apšaubīt pārmaiņas.

Uzmanība, visticamāk, tiks pievērst detaļām, kas neļaus aizdegties kaut kam liela mēroga. Lai nezaudētu laiku un enerģiju uz mazajām lietām dzīvē un neiesaistītos apšaubāmos piedzīvojumos, astrologi iesaka rīkoties ar skepticismu.

Dvīņi

Nebūs grūti mainīt likteni tādā labvēlīgā mēnesī, jo patrons Merkurs sniegs pilnīgu palīdzību, jo īpaši no 21. līdz 31. maijam, kad viņš ienāk Dvīņu zvaigznājā. Bet pat pirms šī perioda būs labas dienas, tāpēc no 5. maija ieteicams koncentrēties uz galvenajām dzīves jomām un veidot pareizos nākotnes plānus.

Mēneša pēdējās 10 dienas paies ar Merkura pastiprinātu ietekmi, kas noteikti uzlabos Dvīņu spējas, tostarp to spēju manipulēt ar cilvēkiem. Šādas dāvanas cena var būt attiecību strauja pasliktināšanās, tāpēc astrologi iesaka Dvīņiem būt uzmanīgākiem un retos gadījumos izmantot pārliecināšanas dāvanu.

Vēzis

Marsa atrašanās no 16. maija līdz 31. maijam Vēzī sniegs daudzus problemātiskus punktus šīs zīmes pārstāvjiem. Empātija palielināsies, bet Marss šo ievērojamo iezīmi pārvērš spiediena svirā. Iespējams, ka viņi vēlas apgalvot, pakļauties, uzspiest savus viedokļus un nedot labākos padomus. Turklāt agresijas līmenis būs ārpus mēroga. Astrologi brīdina Vēžus, ka palielināsies bīstamo situāciju un konfliktu risks ar citiem. Būtu jābūt uzmanīgiem braucot, uzmanīgiem ar vārdiem un darbiem.

Par laimi, situācija ir labojama. Akmeņi, kas aizsargā biolauku un saglabā labu veiksmi, kļūs par labākajiem Vēžu palīgiem. Turklāt jebkurš garīgais meklējums un prakse nomierinās nervus, mazinās spriedzi un palīdzēs atjaunoties.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam

Lauva

Retrograda Plutons maijā atbrīvos Lauvas iekšējo dēmonu. Šajā ziņā ir dažas priekšrocības: intuīcija palielināsies, palielināsies enerģija un seksualitāte, parādīsies skaidrība domās, kas liedz nevajadzīgas šaubas un vilcināšanās. Šīs situācijas galvenais trūkums būs pārmaiņas pasaules skatījumā: iekšējā cenzora balss būs tik vāja, ka, ja jūs atbrīvosiet iekšējo dēmonu, jūs varat izdarīt daudz kļūdu, kas būs jālabo vēl daudzus gadus.

Relaksējoša mūzika, radošums, mīlestība, meditācija, joga, relaksācija palīdzēs stabilizēt noskaņu. Bet fiziskie vingrinājumi, īpaši jaudas slodzes, gluži pretēji, palielinās Lauvas agresiju.

Jaunava

Jaunavām maijā labāk ņemt pauzi no ķildām, strīdiem un konfliktiem. Problēma ir tā, ka planētas patrons pamodinās no sliktākajām rakstura iezīmēm. Provokatīva uzvedība, skandalozitāte, neuzticība, aizdomīgums – ar šādām dāvanām Marss Vēzī, atnāks uz Jaunavu. Diemžēl, šādas negatīvas emocijas laika posmā no 16. līdz 31. maijam var tikt pilnībā absorbētas.

Ja iespējams, jums vajadzētu ceļot vairāk, sazināties ar dažādiem cilvēkiem, vārdos sakot, iegūt jaunus iespaidus un neaizmirstiet par problēmām. No labajām ziņām – Merkura ietekme, kas pastiprināta Dvīņos no 21. maija. No 21. maija līdz 31. maijam intuīcija Jaunavai atklās, palielināsies intelektuālās spējas, kas palīdzēs paredzēt briesmas un pieņemt acīmredzami pareizus lēmumus.

Svari

Maijā Svari svārstīsies starp divām sfērām. Saskaņā ar horoskopu šīs zīmes pārstāvji jutīs nepieciešamību pēc naudas un visiem zemes priekiem, vienlaikus izjūtot pilnīgu vienaldzību pret darbu. Šī dzīves situācija ir saistīta ar mainīgo Venēras enerģiju Aunā, kas stabilizējas tikai 15. maijā pēc planētas pārejas uz Vērsi. Negatīvais Venēras stāvokļa rezultāts Aunā radīsies iekšējie konflikti un pretrunīgas vēlmes.

Svariem panākumus sniegs darbs ar sevi. Maijā prioritāte būs karjera un nauda.

LASI ARĪ: 5 vissapņainākās Zodiaka zīmes!

Skorpions

Pēdējā pavasara mēnesī Skorpioniem būs vajadzīgs viņu mīļoto atbalsts un aprūpe. Daudzējādā ziņā tas ir unikāls Marsa dāvinājums Vēža gadījumā – jutīguma un emocionalitātes pazīme. Pateicoties patrona enerģijas izmaiņām, Skorpions no 16. līdz 31. maijam sajutīs akūtu garīgo resursu trūkumu, kas tiks labots ar draudzīgu komunikāciju.

Astrologi ziņo, ka maijā Skorpions var kļūt par enerģijas vampīriem, un daudzi cilvēki intuitīvi tos iznīcinās, un Skorpions piedzīvos komunikācijas un vitalitātes trūkumu. Bieža mijiedarbība ar maziem bērniem un četrkājainiem draugiem palīdzēs izlabot šo sarežģīto situāciju: viņu enerģija ir neizsmeļama un ļoti pozitīva.

Strēlnieks

Saule pirmajā mēneša pusē pavadīs Vērša zīmi, kas nozīmē, ka mīlestībā un darbos paveiksies ģimenes Strēlniekiem. Ir ieteicams izmantot šo situāciju, lai uzlabotu savu dzīvi un attiecības, labotu problēmu zonas un pabeigtu svarīgus uzdevumus. Pēc Saules pārejas uz Dvīņiem, laimes laiks būs vientuļajiem Strēlniekiem. No 21. līdz 31. maijam astrologi iesaka viņiem pavadīt laiku ārpus mājām: darbā, draudzīgā vidē un labākajā gadījumā – atvaļinājumā.

Tikpat laimīgs būs gan ģimenes, gan vientuļais Strēlnieks savā karjerā. Tas būs lielisks mēnesis jebkurai uzņēmējdarbībai: līgumu parakstīšana, jaunu uzņēmumu dibināšana, jaunu plānu izveide un turpmāka īstenošana.

Mežāzis

Maijs Mežāžiem paies zem melu zīmes: daudzi cilvēki viņiem melos, un tajā pašā laikā bieži Mežāzis melos sev. Pie vainas ir retrograda Plutons, ejot cauri Mežāzim. Tas izklausās nepatīkami, bet šis vektors radīs pozitīvas izmaiņas. Fakts ir tāds, ka darbā, uzņēmējdarbībā un radošumā meli ir spēcīgs instruments mērķu sasniegšanai. No tā ir skaidrs, ka maijs būs lielisks mēnesis biznesa aktivitātēm un radošām lietām. Patiesi, šomēnes ir nepieciešams piesardzīgi noslēgt finanšu līgumus.

Mežāžiem būs kārtis piedurknēs – tas ir elastīgums un koncentrēšanās uz panākumiem. Pat ja dzīves notikumi kļūs nepareizi, kā mēs vēlētos, Mežāzim nebūs grūti atgūt ticību sev un spēkam. Tajā viņiem palīdzēs pozitīva domāšana, komunikācija ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada maijam – būs grūtāk sasniegt mērķus!

Ūdensvīrs

Maijā daudzi Ūdensvīri būs laimīgi. Venēra Vērsī stimulēs šīs zīmes pārstāvjus. Īpaša uzmanība būs nepieciešama mīlestības un attiecību jomā. No 15. maija līdz 31. maijam ir visveiksmīgākais laiks kāzām, mīlestības deklarācijām, bērna ieplānošanai un dzemdībām, dzīvokļa iegādei, kopdzīves sākumam un jebkuram ģimenes dzīves uzlabojumam. Tomēr Marsa negatīvā ietekme var izraisīt nelielas problēmas.

Marss Vēzī veicinās nevajadzīgus pirkumus, nepamatotus naudas ieguldījumus, ignorējot labas karjeras iespējas. Saskaņā ar astrologiem, šīs ir visticamākās grūtības, kas maijā varētu rasties Ūdensvīram. Lai samazinātu riskus, jums ir nepieciešams vairāk sazināties ar mīļajiem, iepazīties, kontrolēt izdevumus un uzklausīt gudrāku un pieredzējušāku cilvēku viedokli.

Zivis

Zivju zīmes pārstāvjiem maijā būtu jāizvairās no sabrukuma, ko Venēra sola viņām, vājināta Aunā. Pēc 15. maija un līdz 31. maijam Venēra atradīsies Vērsī, un tā aktivitāte palielināsies vairākas reizes, bet līdz tam laikam astrologi stingri iesaka izvairīties no pārslodzes. Lai to izdarītu, jums ir jādod pareizais dzīvesveids, jāievēro ikdienas rutīnas, nevis jāstrādā. Ja nav iespējams būtiski mainīt savus ieradumus, tad vismaz jāpārvietojas, cik vien iespējams: pastaigas, peldēšana, skriešana labvēlīgi ietekmēs jūsu garastāvokli un labklājību.

Astrologi arī brīdina, ka mēneša pirmajās 15 dienās Zivis bieži piedzīvos agresijas uzliesmojumus. Šajā laikā dusmas strādās, lai gūtu labumu: tas izrādīsies, ka atvairīs konkurentu, aizstāvēs savu viedokli, ņems vadu rokās. Galvenais – lai nodrošinātu, ka dusmas bija mērenas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment