Horoskops nedēļai no 30. aprīļa līdz 6. maijam – sagaidāmas izmaiņas

Dvīņi

Retrograda Saturns ir vienīgais palīgs. Tikai šonedēļ viņš varēs jums palīdzēt sarežģītās situācijās. Spēcīgs Marss turpina radīt jums problēmas. Šoreiz viņa ietekme var negatīvi ietekmēt jūsu veselību. Šajā periodā astrologi iesaka jums atteikties no smagas fiziskās slodzes un uzmanīgi novērot izmaiņas Vese***as stāvoklī. Ja jūsu Vese***a pēkšņi pasliktinās, nekavējoties meklējiet palīdzību no ārsta. Venēras vājā enerģija var nelabvēlīgi ietekmēt jūsu garastāvokli, tāpēc mēģiniet pieskaņoties pozitīvajam noskaņojumam un izvairīties no nepatīkamas komunikācijas.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada maijam – sagaidāma emocionāla mīlestība

Vēzis

Vēži riskē kļūt par savas emocijas upuriem. Mēneša nestabilā enerģija labākajā veidā neietekmēs jūsu garastāvokli, jo to, ko jūs varat piedzīvot, ir pretrunā ar radiniekiem un kolēģiem, un produktivitāte samazināsies. Šajā periodā Neptūns varēs jūs atbalstīt, jo pārējie jūsu patrons būs vājināti. Astrologi brīdina, ka jūsu antagonists Marss joprojām atrodas spēcīgākā stāvoklī un var nodarīt ļaunumu jums tikai tad, kad esat neaizsargāts. Mēģiniet vienmēr uzmanīties un izvairīties no mijiedarbības ar cilvēkiem, kuriem jūs neuzticaties.

Lauva

Vienīgais aizsargs, uz kuru var paļauties Lauva, ir Marss. Bet viņa enerģija būs tik spēcīga, ka viņš ne tikai palīdzēs jums grūtā brīdī, bet arī pasargās jūs no nepatikšanām. Šonedēļ astrologi iesaka, jūsu zodiaka zīmes pārstāvjiem novirzīties no darba un pavadītu vairāk laika, meklējot mīlestību. Venēra, kas bieži vien liedz jums veidot personīgo dzīvi, tiks vājināta. Tas nozīmē, ka nākamajās dienās jums būs iespēja atrast savu mīlestību. Tomēr neaizmirstiet, ka reversais Saturns turpina skatīties tevi, un tas var novērst jūs vissvarīgākajā brīdī.

Jaunava

Nedēļas sākumā Jaunava varēs izmantot Mēness spēku savā labā. Pirmdien jūsu patrons sasniegs izaugsmes kulmināciju, kas nozīmē, ka tev ir paveicies ar veiksmi un iespējām. Astrologi apgalvo, ka pilna Mēness laikā jūs varat darīt to, kam jums nebija enerģijas vai laika darīt agrāk. Mēģiniet nepalaist garām brīdi un droši risināt vissarežģītākās lietas. Turklāt jūs varat pakāpeniski sākt īstenot savas idejas, ja esat pārliecināts par tām, ka tās dos labus rezultātus.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada maijam – spēsiet tikt galā ar visu

Svari

Jūsu patrons Venēra būs vāja, un tādēļ Svariem var būt grūtības viņu personiskajā dzīvē. Ja jūs vēl neesat atradis savu dvēseles draugu, ieteicams atlikt meklēšanu vēlreiz. Šajā laikā iepazīšanās ar pretējo dzimumu un romantiski randiņi var radīt ļoti nepatīkamas sekas. Svari, kas jau ir attiecībās, var radīt pārpratumus. Sarunu laikā jums var šķist, ka jūs un jūsu mīļais runā citās valodās. Tomēr neiet uz ekstremāliem pasākumiem un nešķiriet attiecības. Mēģiniet atrisināt konfliktu mierīgā vidē, un jūs varēsiet noteikt konfliktu cēloni un novērst to.

Skorpions

Nedēļas laikā Marss pasargās Skorpionus no antagonistu planētu iedarbības. Īpašu draudu raksturo retrograda Saturns, kas jebkurā laikā var traucēt jūsu plānus. Bet jūsu pretinieks Venēra ir novājinātā stāvoklī, kas nozīmē, ka jūs varat sagaidīt milzīgus panākumus savā personīgajā dzīvē. Astrologi iesaka Skorpionam pievērst uzmanību draugiem un paziņām no viņu tuvākajiem partneriem. Saskaņā ar horoskopu, šonedēļ jūs varat uzzināt par kāda jūtām, kurš jau ilgu laiku ir tevī iemīlējis. Visticamāk, jūs jau esat iepazinies ar savu slepeno cienītāju.

Strēlnieks

Strēlnieki varēs noķert laimi aiz astes. Sarežģītās situācijās varat piesaistīt divus patronus – Neptūnu un Marsu. To pozitīvā ietekme palīdzēs jums atrisināt svarīgus jautājumus un dot papildu spēku. Jūsu Mēness antagonista enerģija mainīsies regulāri, bet par laimi tas nekādā veidā neietekmēs jūsu dzīvi. Astrologi saka, ka šonedēļ jums būs iespēja sākt jaunas attiecības. Tā kā Venēra, kas nelabvēlīgi ietekmē jūsu zīmi, ir īslaicīgi novājināta, tas nevar novērst jūsu personīgo laimi.

Lasi arī: Horoskops 2018. gada maijam – spēcīgs enerģētisks impulss

Mežāzis

Marss, galvenais patrons joprojām ir nostiprinājies. Nedēļas laikā viņš dos jums uzticību un veicinās aktīvo darbību. Šajā laikposmā Venēra kļūs vāja Dvīņos, kas var nelabvēlīgi ietekmēt jūsu personīgo dzīvi. Astrologi uzskata, ka šis laiks ir nelabvēlīgs jaunām paziņām un vizītēm, jo ​​tie vienalga nesniegs pozitīvu rezultātu. Mežāži, kuri jau ir atraduši savu mīlestību, vajadzētu izvairīties no konfliktiem ar otru pusi. Šonedēļ pat neliels strīds ar partneri var novest pie atvaļinājuma vienam no otra.

Ūdensvīrs

Retrograda Saturns dos daudz patīkamu pārsteigumu Ūdensvīram. Darbā jūs varēsiet pierādīt sevi un varbūt pat iegūt pelnīto atlīdzību. Attiecībās ar tuviem cilvēkiem var rasties tikai nelieli konflikti, bet, saskaņā ar astrologu prognozēm, jūs varat viegli tos pārvarēt. Nedēļas laikā Venēra atradīsies vājā stāvoklī, kas nozīmē, ka tavā personīgajā dzīvē jūs sagaidīsiet neveiksmi. Lai izvairītos no neērtām situācijām, šajā periodā, astrologi neiesaka jums iepazīties ar pretējo dzimumu un noteikt randiņa datumu.

Zivis

No 30. aprīļa līdz 6. maijam Zivīm būs veiksme jāsasniedz tikai pašu spēkiem. Starp visiem jūsu patrons, tikai Marss sniegs jums nepieciešamo atbalstu, bet, diemžēl, tas nebūs pietiekami. Sakarā ar Venēras novājināto stāvokli var rasties arī personiskās nepatikšanas. Konflikts ar mīļoto var sākties pēkšņi, un jūsu uzdevums – atrisināt tos, pirms tie saasinās par lielu ķildu. Saturna prettrokšņa ietekme var negatīvi ietekmēt jūsu labsajūtu. Mēģiniet pievērst īpašu uzmanību jūsu Vese***ai, lai izvairītos no kaitīgām sekām.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment